- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
ozaman evet bozuk :SBende iki damla koyuyorum bende c çizgiside belirmedi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman evet bozuk :SBende iki damla koyuyorum bende c çizgiside belirmedi canım
Şansımdan işte düzenli ilişki oluyo ama ayaga kalkınca hep dışarı cıkıyo o aklımı kurcalıyoozaman evet bozuk :S
invincible1980 di sanırım benım aldıgım satıcı. ertesi günde gelmiştiBende iki damla koyuyorum bende c çizgiside belirmedi canım
yarım saat kalkmayın zaten genede akıcak bıraz o normalmişŞansımdan işte düzenli ilişki oluyo ama ayaga kalkınca hep dışarı cıkıyo o aklımı kurcalıyo
Bende de oluyo yatıyorum ama kalkınca ve ertesi günde geliyo biraz biraz neden acabaŞansımdan işte düzenli ilişki oluyo ama ayaga kalkınca hep dışarı cıkıyo o aklımı kurcalıyo
Aynen benimde o 2güne geldi benimdeinvincible1980 di sanırım benım aldıgım satıcı. ertesi günde gelmişti
canımm gözün aydın eğer gün aşırı yapabiliyosan test işine girme hiç derim ben helal olsın kuzım ne demek@evrem92 batdaşım bak çatladı çok şükür hayırlısı olsun inşallah @iloveme bu yaptığım ilk testlerde hiç usanmadan bıkmadan bütün takıntı ve manyaklığıma rağmen bana destek olduğun için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız. fiona13 senide bunalttım biraz sanırım. Sende hakkını helal et Benim test işi ilk ve sondu birdaha yapmam çünkü aşırı stres oluyorum. Artıkk Allah nasip ederse olurum anne onun dışında bir şey yapmayacağım
Valla 6senelik evlilik birde çocuk artık totom yeniyor günaşırı erkeklere göre bir şey yokk ohh rahat onlar ama ben bu çocuk işi olmasa hatırlamam bile Ammaann Allah büyüktür artık napıyımcanımm gözün aydın eğer gün aşırı yapabiliyosan test işine girme hiç derim ben helal olsın kuzım ne demek
cok büyüdüğü aylar da olmadı büyümediğinde de olmuyo yani her türlğ olmuyo olmayınca olmuyoHatta ilk bakınca 16 mı acaba dedim 17 ile arasında kaldım
benim de canım ya valla eşim de düşkün bi insan değil ben de o yüzden ovü aldım ama ovüde bile bazen pik göre göre amaeeen yeaa zaten olmuyo diye değerlendirmuiom bile bazenValla 6senelik evlilik birde çocuk artık totom yeniyor günaşırı erkeklere göre bir şey yokk ohh rahat onlar ama ben bu çocuk işi olmasa hatırlamam bile Ammaann Allah büyüktür artık napıyım
Hemen detaylıca anlatıyorum çok teşekkür ederimYaaa nasıl heyecanla okudum bütün mesajları hem de nasıl hamilesin çocuk daha napsın anne ben geldim mi desin çok sevindim canım yüksek değerin maşallah tabi sağlıkla ilerlemesi önemli ama yakında keseyi bile görürsün inşallah fazla beklemeden
Eveet çok heyecanlıyız tüm detayları bekliyoruz
İlk gidişinzi miydi belli bir sorununuz vs var mıydı ay tüm detayları verin bize çok merak ettik biz
Hahaha boşver takma ama bence dikkatli ol artık bağışıklık sistemin zayıf olacak ve koronaya çok dikkat et özellikle ev ortamında kimseyle görüşmemeye çalışın
Evet canım ben aslında yıllardır doğum kontrol hapı kullandığım için normal adetlerim nasıl olurdu unuttum.. hapsız geçirdiğim 6 7 ay oldu yani tam düzene girmemiş olabilir. Eskisi gibi çok ağrım olmuyor ama çikolata kistim küçüldüğü için diye düşünüyorum. Dediğin mantıklı geldi ama inşallah düzenli yumurtluyor ve adet oluyoruzdur yine de
Olacak hepimizin inanıyorum inşallah. Ne kadar düşünmüyoruz desekte hep aklımızda hele bennn tam takıntılıyım sormaaPik göremiycem diye öldümbenim de canım ya valla eşim de düşkün bi insan değil ben de o yüzden ovü aldım ama ovüde bile bazen pik göre göre amaeeen yeaa zaten olmuyo diye değerlendirmuiom bile bazen
inşallahOlsun İnşALLAH geçer oda ALLAH size bağışlasın kızınızı İnşALLAH bize de nasip olur
Henüz olmadım ben bekliyorum 2 haftadır kasık ağrısı çektim akıntı çok fazla sırt bel ağrım var çok 3 gündür test yapıyorum tek çizgiydi bu sabah hayatlet biçizgi gördük eşimle belli belirsiz insan bakarken kör olabilir yani eğer olmazsam sabah tekrar yapacağım testKızlar ne durumdasınız ?
@serrabk 17.12.2020 17 AY @Amanita 17.12.2020 14 AY gurbetgulu16 17.12.2020 3 AY @Sevgi0817 17.12.2020 12 AY
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Sağlıkla ilerlesin İnşaAllahHemen detaylıca anlatıyorum çok teşekkür ederim
hadi inşallahh :))Henüz olmadım ben bekliyorum 2 haftadır kasık ağrısı çektim akıntı çok fazla sırt bel ağrım var çok 3 gündür test yapıyorum tek çizgiydi bu sabah hayatlet biçizgi gördük eşimle belli belirsiz insan bakarken kör olabilir yani eğer olmazsam sabah tekrar yapacağım test
Canım hangi siteden aldın benim aldıklarıma bozuk çıktı 30 tane almıştım 12 tanesi bozuk çıktı aradım konuştum yenisini gönderdilerİnternetten alıdıgım ovulasyon testinin yarısı bozuk cıktı malesef bugünde yumurtlama günüm test yapamadım acaba eczaneden alsam ne kadardır
valla çok heyecanlıyım acaba yanılıyomuyum diye umutlanmak da istemiyorumhadi inşallahh :))