- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
belirtiler benziyor. ufakta olsa bi çizgi varsa belki gün geçtikçe koyulaşır inşvalla çok heyecanlıyım acaba yanılıyomuyum diye umutlanmak da istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belirtiler benziyor. ufakta olsa bi çizgi varsa belki gün geçtikçe koyulaşır inşvalla çok heyecanlıyım acaba yanılıyomuyum diye umutlanmak da istemiyorum
İnşallah canım ya çook zor beklemekbelirtiler benziyor. ufakta olsa bi çizgi varsa belki gün geçtikçe koyulaşır inş
aynen benim adete daha 12 gün var ben ne yapayımİnşallah canım ya çook zor beklemek
Bende şimdi yaptım 2 saat sıvı alımı yapmadan.. daha koyu bekliyordum açıkcası Bu arada dün ilişki oldu bugün olmasa bişe kaçarmı yine aynı yere geldim dönüp dolaşıp şu düşünce insanı mafediyo ya yeminle kocamı dinleyip yine gün aşırıya devam mı etsem napsamki.. şu spermin hala içerde yaşadığına emin olabilsek keşke saç kurutmaktan illallah geldiValla ben 2saattir sıvı almıyodum çokta çişim yoktu azıcık çişten yaptım ozamab benimki doğrudur
Canım sen benim dediğime kafayı takma.. aslında bişe dememem lazım belki farkında olmadan yanlış yönlendirme yaparım üzülmenize sebep olurum diye korkuyorum ama sorulan soruyuda cevapsız bırakmaya gönlüm razı gelmiyo.. belki seninde büyüyodur ama teste çok yansımıyodurcok büyüdüğü aylar da olmadı büyümediğinde de olmuyo yani her türlğ olmuyo olmayınca olmuyo
Bu hikayede yanan fön makinesi oldu....Bende şimdi yaptım 2 saat sıvı alımı yapmadan.. daha koyu bekliyordum açıkcası Bu arada dün ilişki oldu bugün olmasa bişe kaçarmı yine aynı yere geldim dönüp dolaşıp şu düşünce insanı mafediyo ya yeminle kocamı dinleyip yine gün aşırıya devam mı etsem napsamki.. şu spermin hala içerde yaşadığına emin olabilsek keşke saç kurutmaktan illallah geldi
Benimkiler kesin hep yanlış yola sapıyorben internette okumuştum sipermin bir kısmı vajinaya gırıste asitmı ne ona denk geliyor ölüyor, bir kısmı yanlış yola sapıyor hoop kayboluyor bir kısmıda yumurtalıga gıdıyo beklıyo eğer döllenirse gebelik yoksa vücut onlarıda emiyo
Daha var canım t çizgisi de c gibi olacakCanlar ovulasyon testi yaptm böyle daha var degilmi yumurtalamaya?Eki Görüntüle 2742086
Yolu bi bulsalarBenimkiler kesin hep yanlış yola sapıyor
Senin daha zor geçer inşallah hayırlısıyla bebeişin sanageliraynen benim adete daha 12 gün var ben ne yapayım
Aminn inşallah hepimizeSenin daha zor geçer inşallah hayırlısıyla bebeişin sanagelir
Mesaj gnderdim satıcıya dönüş olmadı ,bide yenisi gelene kadar yumurtlamana zamanımda bitmiş olcakCanım hangi siteden aldın benim aldıklarıma bozuk çıktı 30 tane almıştım 12 tanesi bozuk çıktı aradım konuştum yenisini gönderdiler
Hyirli haberlerinizi alalim insallah kizlarCanlarım tekrar günaydın, sizlerden güzel haber almak istiyorum bugün var mı güzel haberi olan ? Regl olan arkadaşlarımdan da güncel tarih bekliyorum, gecikmesi olanların yazmasına gerek yok netleşince beni etiketleyerek bilgi vermeleri yeterli.
@minik mucize92 09.12.2020 24 AY GECİKME @Asyaa561 12.12.2020 17 AY @peygambercicegikokusu 14.12.2020 12 AY GECİKME @esraa92 14.12.2020 5 AY @marymine 15.12.2020 9 AY @ciklettt 15.12.2020 25 AY GECİKME @bitkiselhayat 15.12.2020 24 AY @Rabisimm 16.12.2020 10 AY @eylulyorgunu 16.12.2020 5 AY @WunderLost 16.12.2020 3 AY @Sinoplu17 16.12.2020 11 AY
Hayır henüz pik olmamış bir iki günü daha var gibi duruyorArkadaşlar selam, sizce yumurtlama varmı?
Geçen ay eşimle gittiğimiz ürolog, kendi yumurtlama haftanın aşağı yukarı ne zaman olduğunu biliyorsan ovulasyon testine gerek yok, sperm 4 gün boyunca yaşar, 4 günde bir ilişki yaşanabilir dedi. Ama tabi ki ikna olmayıp yine ovulasyon testi kullandımBu hikayede yanan fön makinesi oldu....
İçin rahat etmicekse değerlendir ama çoğu doktor 5 gün bile yaşıyor diyor
Teşekkür ederim ama yinede değerlendirilebilir mi bugünü sizce yoksa yarın mı?Hayır henüz pik olmamış bir iki günü daha var gibi duruyor
Gün aşırı değerlendirin pik gördüğünüzde 3 gün üst üste ilişki olsun sonra yine gün aşırı devam pik olduktan sonra genelde 1 gün bilemedin 2 günde çatlıyor o yüzden o günler 3 gün sonra gün aşırı tavsiye edilen bu şekildeTeşekkür ederim ama yinede değerlendirilebilir mi bugünü sizce yoksa yarın mı?