Canım daha koyulaşması gerek gibi geldi bana..
Oo katlanarak artan bir ceza sistemi
bari ilkinde uyarı verselermiş
Vücudu tanımak tabi ki daha doğrusu ama testler de çok yönlendirici oluyor
Benim akıntıdan 2 gün sonra falan testte pik görüyorum canım genelde.
Canım keşke izin verseydin vajinal ultrasona. Mr daha büyük bir işlem neticede, hem de ilaçlı mr yapacaklarmış. Ne zaman çekilecek istersen önce bir vajinal ultrasonu kabul et önemli bir durum olabilir ihmal etme ama tabi ki içini ferah tut. Doktorlar kötü bşr şeyi atlamamak adına böyle yapıyorlar. Kistin iyi huylu mu kötü huylu mu olduğunu anlamaya çalışacaklar. Panik yapma ama ihmal de etme bence
Merhabalar, kaybınız için üzgünüm. Başınız sağolsun. Umarım sağlıkla gelir bebişiniz. Yeniden hem de korunmayı bırakır bırakmaz gebe kalabilmeniz harika. Erken öğrenip erkenden önlemler alınır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İçinizi ferah tutun stres en büyük düşmanı gelecek minişlerin. O nedenle kendinize dikkat ederek geçirin bu bir haftayı. Daha erken doktora gitmeniz gerekiyorsa batı beklemeden gidin bence. Sağlıkla gelsin bebiş
Canım benim bundan baya koyu çıkıyor laboquickse bu, aşağıda atıyorum bak benim pikleri.
Panik olma yahu sakin
Ayyy inanamıyorum ne fena olmuş, bildiğim kadarıyla daha da pahalı oluyor üstelik onlar
hay Allah bata kadar bol bol yaparsın artık bilinçaltı sana bunu aldırmış resmenn
belki de ovulasyonla gerek kalmadan hamile kalacaksındır. Ben 24lü ovulasyon 3lğ gebelik paketinden alıyorum bir aylık iyi gidiyor
Canım ben pek bilmiyorum polikistiklerin çok yğkselemediğinş okumuştum lh değerinin. O nedenle böyle silik gösterebiliyor.
Kız Allah seni ne etmeye
Bunlar da benim pikler
M Meltemmisin canım