- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaha girdiğimze değer inşallahBen de öyle.. Allahım sen niyetimizi biliyorsun diyorum uyuyorum yapacak bişey yok
Ya ben tüpler de tıkanıklık varsa bunun bir müdahale haricinde herhangi bir ilaçla yiyecek içecekler kürleaçılabileceğine inanmıyorum hafi hormondor şudur budur Bi şeyler deniyoruz ama bazı şeylerin fazlası zarar gerçekten kaş yapalım derken göz çıkarmayın dikkat edin benceEki Görüntüle 2741851
Tüpleri de aciyormus canım denesene bu ay
Kist mi oluştu acabaKızlar ben hala adet olmadım nedendir ya
Hayatımda ilk defa bunu yaşıyorum yaşayan bilen var mı bu haftada olmazsam haftaya doktoruma gidicem
Bende geçen ay 2 hafta geciktim canım geç yumurtlama olmuştu öyle birşey olabilir miKızlar ben hala adet olmadım nedendir ya
Hayatımda ilk defa bunu yaşıyorum yaşayan bilen var mı bu haftada olmazsam haftaya doktoruma gidicem
Çatlama ayın kaçıydı?Kızlar ben hala adet olmadım nedendir ya
Geçen ay biz hiç aksatmadan incir ve havuç kürü yaptık eşimle. Keçiboynuzu kürü de.. Yok kuzum yok olmadı olmadı.. Bu ay hiçbişey yapmadım o yüzden. Bi de incir zaten yumurtası gelişmeyenlere tavsiye ediliyor. Biz ilaç kullanıyoruz. Bu sefer daha da büyütür ters etki yapar diye bi daha denemedim ben.Nasıl yani kuzu benim testlerde çatlamış görünüyor ama çatlamıyor olabilir mi ya bence benim büyümesi ile ilgili sıkıntı vardı bilmiyorum okudun mu daha önce yazdıklarımı ama bende ins direnci çıktı 5 e yakındı değerim hatta o ara ben lh testlerinde doğrudüzgün pik göremiyordum tam koyulaşmadan siliniyordu testler. Doktor da yumurtlamayı bozar demişti bence kalitesi de iyi değildi işte en son 2 ye düşürmüştüm zaten ilaç içmeye başlayınca testte pikleri görmeyi başladım. Doktor da zaten düşürmeden tedaviye başlamam demişti öyle başladı. İncir reglde yemeye başlayım günde 1 tane yesem yeter heralde di mi
Yapanlar varmış ne bilim öyle yazıyorlar valla ne kadar doğru bilemem ama çok okumuştum minseo prolaktin yükselme eğilimi varmış yapmasın bence deYa ben tüpler de tıkanıklık varsa bunun bir müdahale haricinde herhangi bir ilaçla yiyecek içecekler kürleaçılabileceğine inanmıyorum hafi hormondor şudur budur Bi şeyler deniyoruz ama bazı şeylerin fazlası zarar gerçekten kaş yapalım derken göz çıkarmayın dikkat edin bence
Bilmiyorum ki kuzum hayatım boyunca hiç kistimde olmadı şaştım kaldım ilk defa böyle birşeyle karşı karşıyayım öğlen doktorumu arayıp sorayım diye düşünüyorumKist mi oluştu acaba
Merhaba canim benim iki gündür gelen giden yoktu bugün hafif karin agrim var ve afedersin ama pembe kahve arasi bi lekelenme yasadim az once reglim gelmedi ama niyeyse artik bilemiyorum umutluydum aslindaKızlarımmmm ne durumdayız ?
@Kivircikkhatun 11.12.2020 3 AY @Zeymuss0103 12.12.2020 8 AY @Asyaa561 12.12.2020 17 AY @kumral_27 13.12.2020 14 AY @peygambercicegikokusu 14.12.2020 12 AY @esraa92 14.12.2020 5 AY @ipek_annesi 15.12.2020 24 AY marymine 15.12.2020 9 AY @ciklettt 15.12.2020 25 AY @bitkiselhayat 15.12.2020 24 AY
Evet doğru canım olacağı varsa oluyor yaGeçen ay biz hiç aksatmadan incir ve havuç kürü yaptık eşimle. Keçiboynuzu kürü de.. Yok kuzum yok olmadı olmadı.. Bu ay hiçbişey yapmadım o yüzden. Bi de incir zaten yumurtası gelişmeyenlere tavsiye ediliyor. Biz ilaç kullanıyoruz. Bu sefer daha da büyütür ters etki yapar diye bi daha denemedim ben.
Biz de hep konuşuyoruz eşimle. Yaa çok komik şeyler aslında, tutacağı varsa damlasından tutar. Tutmayacaksa amuda kalksan ne fayda diyoruz ama yine de bi umut her yolu deniyoruz işte napalımKızlar şu pozisyon işinden laf açılınca çevremde o kadar çok hiç yatmayıp hemen duşa kalktığım ay hamile kaldım diyen.. bizler çok stres yapıyoruz bende öyle mesela ay az mı durdum ay ayağımı az daha mı dikseydim şu pozisyon mu olsaydı cart curt... aslında nasip olunca ilk boşalma anında yolu tutan tek sperm görüyor işi ama gelde anlat bu kafalara
Evet kuzum geç yumurtlama oldu 2 gün önce bir damla pembe akıntı geldi tamam dedim oluyorum diye düşündüm hala yokBende geçen ay 2 hafta geciktim canım geç yumurtlama olmuştu öyle birşey olabilir mi
2-3 aralık kuzumÇatlama ayın kaçıydı?
Yerleşme olabilir mi acaba kuzumEvet kuzum geç yumurtlama oldu 2 gün önce bir damla pembe akıntı geldi tamam dedim oluyorum diye düşündüm hala yok
Hıh şimdi her denemede aklıma bu gelir 90 derece ayarlamaya çalışırım benŞimdi bişey dicem çok komik olcak ben yine matematik üzerinden anlatayım 90 derece dik açı ile olduğu zaman spermlerin ulaşma olasılığı ve hızlı gitme olasılığı daha yüksek ama 45 derece gibi eğimli açılarda akış hızı yavaşladığı için daha yavaş gidiyor. Yani ters pozisyon ve üstte olan durum daha etkili bence de
Keşke öyle olsa ama içimden bir ses öyle değil diyor sanki bir problem var gibi çözemedimYerleşme olabilir mi acaba kuzum
Ahahahahah onu nasıl ayarlicaz ya 90 derece aşkım dik açı durmam lazım lütfen mi diyim kocaya ahahahahHıh şimdi her denemede aklıma bu gelir 90 derece ayarlamaya çalışırım ben
Denedik bacım denedikKız yeminle bak hiç akmadı. Genelde biz yatarken yaparız ki ben sabaha kadar kalkmam bi daha. Yine de akar yattığım yerde. Bu sefer gece vardiyasında diye gündüz yapıyoruz mecburen. Hemen kalktım 5 dk sonra. Ve bir sürü alışveriş yaptım yürüdüm bi damla akmadı var bi keramet dayanın ve deneyin
Gittim canım 30 Kasım'da undan gittim ve o gün regli oldum 15 16 kasım yumurtlamaydi aslında normal regli günümde olmuşum ama ben pek bilmediğim için bu konuları sonradan anladım pembe akıntı geldiyse yerleşme olabilir bence 2 gün sonra test yapKeşke öyle olsa ama içimden bir ses öyle değil diyor sanki bir problem var gibi çözemedim
Sen geciktiğinde doktora gittin mi acaba canım ya gittiysen ne dedi doktor