inşallah sabrın sonu selamet olacak Allah'ın izniyleİnş bu sefer olur.. çok yoruldum. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Aman dikkat et koru kendini hemencecik geçsinYok kuzum bebişlik bir durum değil. Hasta mı olacağım mevsim dönümü sersemliği mi bilmiyorum da oturur pozisyonda bile duramıyorum.
Amin canım inşallah yainşallah sabrın sonu selamet olacak Allah'ın izniyle
Aman dikkat et koru kendini hemencecik geçsin
Yok canım ateş falan yok. Sadece sebepsiz bir halsizlik ve yorgunluk. Evet belki değişken havalar etkilemiş olabilir. Su konusunda günde max 3 litre kısıtlamam var. Gereğinden biraz fazla içiyorum o da sorun oluyor.Ayy hayırdır hocam sesin çıkmayınca merak ettimdi ben de.. havalar çok değişken bu ara üşütmeyesin aman ateş falan var mı? Dinlen bol su iç bence inşallah toparlarsin hemencecik
ben de inan uzun zamandır öyleyim gerçi 12 saat işteyim günde beni bitiriyor ama ben supradyn fast action içiyorum iki günde bir. yoksa sürünürdüm heraldeYok canım ateş falan yok. Sadece sebepsiz bir halsizlik ve yorgunluk. Evet belki değişken havalar etkilemiş olabilir. Su konusunda günde max 3 litre kısıtlamam var. Gereğinden biraz fazla içiyorum o da sorun oluyor.
Kuzum sen dışarda çalışıyorsun yorulman çok doğal ve hakkın. Ben evden çalışıyorum bana noluyo da yoruluyorum ki..ben de inan uzun zamandır öyleyim gerçi 12 saat işteyim günde beni bitiriyor ama ben supradyn fast action içiyorum iki günde bir. yoksa sürünürdüm heralde
bazen de sürekli evde olmak farkında olmadan psikolojimizi etkiliyor. ben pndemide 4 ay evden çalıştım canım inan son ay artık kendimi dinlemeye başladım canım sıkıldı hasta yorgun hisetmeye başladım. hani çıkıp bişiy de yapamıyorum koca gün evdeyim tek başımaKuzum sen dışarda çalışıyorsun yorulman çok doğal ve hakkın. Ben evden çalışıyorum bana noluyo da yoruluyorum ki..
canımmm çok teşekkür ederimm darısı burdaki herkeseBi hamilelik haberi gelmis bile hemde 17 aydir beklenen. Cok sevindim canim, insallah saglikla ilerlerrymruyam
Haklısın canım. Şu dönem bi geçse de normale dönebilsekbazen de sürekli evde olmak farkında olmadan psikolojimizi etkiliyor. ben pndemide 4 ay evden çalıştım canım inan son ay artık kendimi dinlemeye başladım canım sıkıldı hasta yorgun hisetmeye başladım. hani çıkıp bişiy de yapamıyorum koca gün evdeyim tek başımao da zor bir süreç aslında
Ee kan verdiniz mi?canımmm çok teşekkür ederimm darısı burdaki herkese
reglme 3 gün var canım gün gün kaset testten yapıyorum koyuluğuna bakıyorum . doktorum pazartesi günü kan vermemi istedi .Ee kan verdiniz mi?
Siz artık hissetmişsinizdir zaten belirtilerden, testlerde de koyulaşıyorsa kan testi bi formalite olur sadecereglme 3 gün var canım gün gün kaset testten yapıyorum koyuluğuna bakıyorum . doktorum pazartesi günü kan vermemi istedi .
AA o zaman kontrollü iç tabi canım onu bilmiyordum. Hava değişikliğinden kırgınlık olabilir. Dikkat et eşin dışarıda çalışıyor korona falan taşımasınYok canım ateş falan yok. Sadece sebepsiz bir halsizlik ve yorgunluk. Evet belki değişken havalar etkilemiş olabilir. Su konusunda günde max 3 litre kısıtlamam var. Gereğinden biraz fazla içiyorum o da sorun oluyor.
Ben iyiyim bugün artık biraz çalışmalara ağırlık verdim buraya takılınca dün baya bir tembellik etmişimSizlerde ne var ne yok? Hepiniz iyi misiniz, herşey yolunda mı?
Katılıyorum evde oturmak da insanı bir süre sonra yoruyor psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyoruz gerçekten umarım bir an önce biter.
Ayy canım çok sevindim, hoş geldin aramıza. Demek ki döngün çok kaymamış inşallah bundan sonra da düzenli giderBen geçen ay gebe kalmıştım ama maalesef düşükle sonuçlanmıştıDoktorum düşükten sonra bi ay korunmamızı söylemişti, ve bu süreçte ne zaman yeniden adet göreceğimi bilmiyordum. Forumda benzer konuları okuduğumda genelde bu döngünün değiştiği, uzun bi süre gelmediği gibi yazılar görmüştüm.
Çok şükür dün adetim başladı. Gerçekten çok sevindimUmarım bundan sonra da düzenli şekilde devam eder. Ben de ovulasyon testi ile takip edicem.
Herkese verimli, enerjik günler diliyorum, üzerinizdeki durgunluğu atın ve amaca odaklanın beybiler
U Uzaygemisi35
İnşallah canımm inşallahhhhSiz artık hissetmişsinizdir zaten belirtilerden, testlerde de koyulaşıyorsa kan testi bi formalite olur sadecehadi inşallah güzel ilerler, sağlıkla gelir inşallah
ben de öyleyim sabah ilk kez hayatımda alarmı erteledim gezegenlerde yine bişiler varmışHatunlar bugün üzerimde bir halsizlik var ki elim kolum kalkmıyor. Ayakta durmaya takatim yok. Hayır olsun..
Canım gecmiş olsunYok canım ateş falan yok. Sadece sebepsiz bir halsizlik ve yorgunluk. Evet belki değişken havalar etkilemiş olabilir. Su konusunda günde max 3 litre kısıtlamam var. Gereğinden biraz fazla içiyorum o da sorun oluyor.
Canımm bugünde test yaptın mı?İnşallah canımm inşallahhhh ❤