Inşallah tabii Rabbim nasıp ederseSonraki ay 11 de 22 olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah tabii Rabbim nasıp ederseSonraki ay 11 de 22 olucam
Kardeşin evlimi ?Kardeşimle yaşıtsın
Aa sonradan mı öğrendin sen kazak türkü müsün nasıl oluyor çok iyi valla TürkçenTürkçem nasıl ablalarım Türkiyeyi Türk dilini çok seviyorum
Yok kuzum okulu yeni bitti daha kariyer yapma peşinde şuanKardeşin evlimi ?
Özbek türkü canım. Evt sonradan öğrendim 3 sene oldu oğrendigimeAa sonradan mı öğrendin sen kazak türkü müsün nasıl oluyor çok iyi valla Türkçen
Kiz kardeşin yani ?Yok kuzum okulu yeni bitti daha kariyer yapma peşinde şuan
Harikasın benim annem de çerkes evet canım kardeşim. Nasıl öğrendin Türkçeyi anadilin Kazakça mı?Özbek türkü canım. Evt sonradan öğrendim 3 sene oldu oğrendigime
Yok kuzum okulu yeni bitti daha kariyer yapma peşinde şuan
Ana dilim özbekçe. Ama kazakçayida iyi biliriz burda doğup büyüdüğümüz içinHarikasın benim annem de çerkes evet canım kardeşim. Nasıl öğrendin Türkçeyi anadilin Kazakça mı?
Siz de çoğu zaman 2 ci dil olarak ingilizce kullaniliyor değil mi ?Harikasın benim annem de çerkes evet canım kardeşim. Nasıl öğrendin Türkçeyi anadilin Kazakça mı?
Türkiyede de farklı değil merak etme burda da soruyor herkes ama artık okul iş derken geç evleniliyor malesef 30 yaşında falan anca bebeğe sıra geliyorTürk arkadaşlarımla konuşuyorumda çoğunlukla evlilikten hemen sonra bebek istemezlermiş. 4 5 sene istemem diyordu. Buralarda düğünden sonra hemen hamilelik bekliyorlar hala mi yok? Niye yok? Hastami?
Evet onu da konuşamıyoruz zaten çok iyi çok zor diller valla süper ben kazak müşterilerimle konuşurken beynim yanıyorSiz de çoğu zaman 2 ci dil olarak ingilizce kullaniliyor değil mi ?
Burda rusça çok kullanirlar kazaklar bile tamamen rusça konuşabiliyor
Hangi dille anlaşabiliyorsunuz? Onlar konuşuyormu Türkçe sen anlıyor musun kazakça ?Evet onu da konuşamıyoruz zaten çok iyi çok zor diller valla süper ben kazak müşterilerimle konuşurken beynim yanıyor
Ya İngilizce yazışıyoruz ama bazı evrakları rusça istiyorlar bende çeviri yapa yapa kafayı yiyorumHangi dille anlaşabiliyorsunuz? Onlar konuşuyormu Türkçe sen anlıyor musun kazakça ?
Allahü teala kolaylık versin canımYa İngilizce yazışıyoruz ama bazı evrakları rusça istiyorlar bende çeviri yapa yapa kafayı yiyorum
Yettimmm bebişimManukabal canım burdayız