Kuzu fala inanma falsız da kalmaKızlar bu arada dün annem kahve içmişti şöyle bir fincana baktı, bir hamile haberi var dedi. Ama bu dış gebelik dedihatta erkek bir bebek bu dedi. Ay beni bir korku saldı halbuki inanmam ama insan böyle bir durum olunca acaba diypr. Ona da diyorum maşallah doktorlar ultrasondan zor görüyor sen baya ultrasona bakıyor gibi baktın dış gebelik ne falan diye dalga geçtim ama biraz gerildim açıkçası ya malum olduysa bu arada bebek düşündüğümüzü kimse bilmiyor kesinlikle istemediğimizi düşünüyorlar hatta..
Benimde geçen ay ilkti olmadı bu ay tekrar deniyoruz kısmet artık. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallahfemara ile doktor kontrolünde ilk deneme onun öncesi kendi çabalarımdı hep canım.İnşallah hepimizzz
Fala inanmayalım falsız kalmayalım
Umarım annen sadece hamile kısmını tutturmuştur
Güzel haberler alalım
Evet bence de etkileniyor bir de erkek psikolojisi ne düşünüyor hissediyor bilemiyoruz
Hepimiz güzel haberler alalım
Üzme kendiniSonuç cıktı negatif kızlar
Ay tövbe annen çok pozitifmişKızlar bu arada dün annem kahve içmişti şöyle bir fincana baktı, bir hamile haberi var dedi. Ama bu dış gebelik dedihatta erkek bir bebek bu dedi. Ay beni bir korku saldı halbuki inanmam ama insan böyle bir durum olunca acaba diypr. Ona da diyorum maşallah doktorlar ultrasondan zor görüyor sen baya ultrasona bakıyor gibi baktın dış gebelik ne falan diye dalga geçtim ama biraz gerildim açıkçası ya malum olduysa bu arada bebek düşündüğümüzü kimse bilmiyor kesinlikle istemediğimizi düşünüyorlar hatta..
Kötü derken?Fala inanmayin falsiz kalın canım şakasına kapatmak bile kötü imiş
Daha adete 4 gün varmış. Niye hemen umudunu kaybediyorsun kuzum?Bakalım canım umut kalmadı bu ay için ama inşallah gelecek ay olur
İnşallah canımÜzme kendini
yeni ay yeni umut inşallah
Kasıklarda batma, göğüs hassasiyeti ve akıntım var ve normalde tatlı sevmiyor olmama rağmen canım sürekli tatlı şeyler çekiyorAy hadi inşallah kuzumbelirtin var mıııı
Doktor 4-5 gün kala varsa cıkar demişti kanda 3 gibi kücük bi değerde olsa cıkar dedi değerim 0.100Daha adete 4 gün varmış. Niye hemen umudunu kaybediyorsun kuzum?
Canım hiç sıkma canını, adete kadar bekle bakalım adet gecikirse yine yaparsın. Güzel düşün, bu ay olmadıysa da önümüzdeki aylar sağlıkla gelir bebişim inşallah. Umutsuzluğa kapılmak yok stres üzüntü en büyük düşmanıSonuç cıktı negatif kızlar
Hahah güzel slogan oldu valla buKuzu fala inanma falsız da kalmaama fal için de sakın depresif olma
Ay evet normalde pozitiftir de bu ara böyleAy tövbe annen çok pozitifmişallah korusun Allah yaşatmasın
O zaman hiç moralimizi bozmadan bir dahaki aya umut dolu yeni enerji ile giriyoruzDoktor 4-5 gün kala varsa cıkar demişti kanda 3 gibi kücük bi değerde olsa cıkar dedi değerim 0.100
Sonradan da yükselebilitor geç döllenmeyse. Sen yine yok gibi düşün ama kendşne de dikkat et olursa diye. Umutsuzluğa kapılmadan devam edersin çalışmalaraDoktor 4-5 gün kala varsa cıkar demişti kanda 3 gibi kücük bi değerde olsa cıkar dedi değerim 0.100
Yaaa inşallah güzel bi haber alırız senden de ne zaman test yapacaksınKasıklarda batma, göğüs hassasiyeti ve akıntım var ve normalde tatlı sevmiyor olmama rağmen canım sürekli tatlı şeyler çekiyor
Hadi inşallah diyelim o zamanAy evet İnşallah ikisini tuttursa da olur erkek bebiş kısmı da tutabilir
Hadi bakalım bu ay bence herkese uğurlu gelecek öyle hissediyorum
Kuzum kahve telvesi ve anneciğinin şekillere yorumuCanım hiç sıkma canını, adete kadar bekle bakalım adet gecikirse yine yaparsın. Güzel düşün, bu ay olmadıysa da önümüzdeki aylar sağlıkla gelir bebişim inşallah. Umutsuzluğa kapılmak yok stres üzüntü en büyük düşmanı
Hahah güzel slogan oldu valla buama nasıl böyle bir detay olabilir falda ya çok komik gerçekten
Ay evet normalde pozitiftir de bu ara böyleAllah korusun tabi ki de falda bu kadar detay olması çok komik geldi bir yandan yok artık dedim bir yandan da endişelendim zaten korktuğum bir konu olduğu için.
Bildiğin sesli kahkaha attımHadi inşallah diyelim o zaman
Herkes aynı anda hamile kalsın gazetelere manşet olalım, ana haber bültenlerini işgal edelim
Çok teşekkür ederimYaaa inşallah güzel bi haber alırız senden de ne zaman test yapacaksın
bende de aynısı var ya. akşamları özellikle evde -ki evim sıcaktır benim- ayaklarım filan aşırı üşüyor. kalın çorap giyiyorum eşim gülüyor bana kışı getirdin diye. birde bir kaç gündür midem hafif bi bulanıyor gibi oluyor geçiyor sonra.Bat 26 Eylül birkaç gündür ani mide ağrısı üşüme oluyor geçiyor bidaha oluyor
Hahahha çok bilimsel bir yorum oldu ikna oldum benKuzum kahve telvesi ve anneciğinin şekillere yorumu
Sence endişelenmeli misin?