- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
İnşallah canım dün çok net pikti ben önceki günü değerlendirmiş oldum dün kaçtı ya ona takıldım sabahtan beriU Uzaygemisi35 canım piki değerlendirmişsin ya neden üzülüyosun spermler 3 güne kadar yaşıyor yumurtan çatlamıştır spermler ile yumurtanın tüplerde karşılaşmış olasılığı çok yüksek inşallah döllenmiştir
Canım benim böyle olmasam çöküp kalsam sadece kendimi değil eşimi ailemi de üzerim. Hayat kısa. Ne dertler var insanlarda. Çok şükür bu günüme. Beni seven saygı duyan hep arkamda duran bir ailem ve çok tatlı çatlak bi kocam varYa neler yaşamışsın, ama cok takdir ettim senı, yine yeniden olayını gerçekten en güzel yasayansın.. Hayat devam ediyor pozitiflıgın buram buram yayılıyor bize de
evet canım açken verdim. 7 idi sanrım kuzu iki sene önceyalnız bunlar açlık di mi ? açken mi verdin testleri ?fiona13
Harikasınız yaCanım benim böyle olmasam çöküp kalsam sadece kendimi değil eşimi ailemi de üzerim. Hayat kısa. Ne dertler var insanlarda. Çok şükür bu günüme. Beni seven saygı duyan hep arkamda duran bir ailem ve çok tatlı çatlak bi kocam varDemin aradı. Diyaloğumuz şu
K: Aşkım iyi misin napıyosun?
B: İyiyim aşkım. Kasık ağrım var dinleniyorum.
K: Yımığta mı geliyo yoksa?
B: Olabilir
K: Kombiciler geldi mi?
B: Evet taktılar.
K: Oley sıcak suyumuz var!
Şimdi gel de bu adam gibi bi şans yakalamışken pozitif olma❤
Kuzu benim eşim konusunda Allaha şükür çok şanslıyım. Kendisi mühendis zaten işi işte bırakıyor. Ama benim işime hep saygı duydu hiç bir gün laf etmedi. Biz benim başım bilgisayar ve makalelere gömülü balayı yaptık döndük gık demedi. Hatta çok yoğun olduğumda çok birikmişse makakelerimi okur çevirir falanAy valla benim annem çalışıyormuş da hem de gece 12lere kadar, nasıl olmuş hiç anlamadım
Ama gerçekten dediğin doğru, çünkü fiziksel yorgunluk gibi değil. Uykuda bile çalışıyor kafa gerçekten, çoğu şeyden feragat ediyoruz bir şeyleri tamamlamak için.
Aynen çok şanslıyım ama birimizin yoğunluğu biraz hafifledi mi diğerininki başlıyor, balayında bile çalışmış insanızbu konuda anlayış çok önemli özellikle farklı işi yapanlar pek anlayamayabşliyor, sen de o açıdan çok şanslısın bence. Ben kendim bile sadece eşim bu meslekte olsa anlayamazdım işkolik zannederdim ama öyle değil
Ayy resmen çizgi var topiğin ilk bebişim geliyor galibaben genelde bu silik çizgileri hiç göremem seninkini gördüm inşallah vardır sağlıkla ilerler inşallah takip et birkaç günde bir güzel haberlerini bekliyoruz
Evet ama işte dünü değerlendirmedim diye ona takıldım
Dualarımız seninle
femara ile doktor kontrolünde ilk deneme onun öncesi kendi çabalarımdı hep canım.İnşallah hepimizzzİlk denememi..Güzel haberlerle geleceksin inşallah
Bi de bu adam 43 yaşında. Sanırım kayınvalidem 20 yıl erken kaydettirmiş nüfusaHarikasınız ya
İlkin son olsun inşallah şekerfemara ile doktor kontrolünde ilk deneme onun öncesi kendi çabalarımdı hep canım.İnşallah hepimizzz
Canım insülin altında parantez içinde bazal yazıyor ya bazal insülin insülin direnci demekmiş şimdi netten baktımda yani senin 8 küsur ben onu açlık insülin sandımevet canım açken verdim. 7 idi sanrım kuzu iki sene önce
Ilk bebişimizi mi görüyorum ben ne kadar güzel bir görüntü bu hem de 4 gün olmasına rağmenKızlar biliyosunuz bata 4 gün var dayanamadım biraz önce test yaptım silik çizgi görüyorum ? Ama yinede bata kadar bekleyecem
iyi de senin bugün çatlama değil mi ?İnşallah canım dün çok net pikti ben önceki günü değerlendirmiş oldum dün kaçtı ya ona takıldım sabahtan beriolacağı varsa o da olur tabi de işte göz göre göre kaçırmış gibi hissettim bir gün önceki spermler tutmuştur inşallah ya da bugün hala yumurtam canlıysa bugün de tutar belki
Allah mutluluğunuzu daim etsin ve size minnak meyveler versin inşallahKuzu benim eşim konusunda Allaha şükür çok şanslıyım. Kendisi mühendis zaten işi işte bırakıyor. Ama benim işime hep saygı duydu hiç bir gün laf etmedi. Biz benim başım bilgisayar ve makalelere gömülü balayı yaptık döndük gık demedi. Hatta çok yoğun olduğumda çok birikmişse makakelerimi okur çevirir falanBoşuna "eş" dememişler. Birbirimizin 3.eli ayağı oluyoruz
Gayet iyi gözüküyorlar kuzu. Sıkıntılı gözüken yok Maşallahkızlaaar yorumlayalım bilenlerbazı tahlillerim de kalanlar çıktı az çok baktım ben de sizce insilün direncidir tshlardır ne durumda
Kısmetimizde varsa inşallah bi minnağımız olsunAllah mutluluğunuzu daim etsin ve size minnak meyveler versin inşallah
Çatlamaya gelene dek 5 gün öncesi bile tutarmış kuzu. Davşanlığa devamİnşallah canım dün çok net pikti ben önceki günü değerlendirmiş oldum dün kaçtı ya ona takıldım sabahtan beriolacağı varsa o da olur tabi de işte göz göre göre kaçırmış gibi hissettim bir gün önceki spermler tutmuştur inşallah ya da bugün hala yumurtam canlıysa bugün de tutar belki
Haklısın canım. Allah sabır versin. Bu ortam çok kişiye aynı sorunu yarattı. Ben de sürekli evdeyim. Örgü örmeyi öğrendimBen güvenliğim virüsten dolayı iş bulamıyorum evde oturmaktan kafayı yedim ya .biraz kafam dagılırsa işim olsa takmicam bu hamilelik konusunu,evde nasıl oyalanacagımı bilmiyorum temzlik ev işide biyere kadar
Maşallah size, harikasınız vallaKuzu benim eşim konusunda Allaha şükür çok şanslıyım. Kendisi mühendis zaten işi işte bırakıyor. Ama benim işime hep saygı duydu hiç bir gün laf etmedi. Biz benim başım bilgisayar ve makalelere gömülü balayı yaptık döndük gık demedi. Hatta çok yoğun olduğumda çok birikmişse makakelerimi okur çevirir falanBoşuna "eş" dememişler. Birbirimizin 3.eli ayağı oluyoruz
Canım bugün bence. 3 aydır kullanıyorum da ben bu testleri daha tam anlayamadım galiba değerlendirmem gereken günler konusunda emin olamıyorum. Bir bilen anlatsın banaiyi de senin bugün çatlama değil mi ?
Bazal insüilin açlık mı yoksa insülin direnci mi ya kafam karıştıGayet iyi gözüküyorlar kuzu. Sıkıntılı gözüken yok Maşallah
Adet bitiminden bu yana gün aşırı devam zaten, arada bi üç gün atladık, o da verimsiz günlerdi zaten. Bir süre daha devam bakalım gelsin minikÇatlamaya gelene dek 5 gün öncesi bile tutarmış kuzu. Davşanlığa devam