Canım senin bölümün neBu meslekte hoca bile olsan öğrencilik bitmiyor ki (şekil 1a: ben)Hatta stresin ortadan kalkıp da okuyup araştırma yapmak çok daha keyifli oluyor Doktora öğrencilerime hep söylediğimi sana da söyleyeyim: Elini çabuk tut. Bebiş gelirse bu doktora bitmez
Keçiboynuzu kürü nedir?kızlar ben bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapıp içirdim . eşimde bir problem olmamasına rağmen . çünkü nerde okuduysam faydasını gören çok oldu ve o ay hamile kalanda çok oldu . bende işe yaradı mı 4 gün sonra göreceğim . ama ovülasyonu gelmemiş arkadaşlar bi deneyin derim . bende kuru incir yemiştim adetliyken başlamıştım ovülasyon gününe kadar günde bir tane yemiştim . Faydasını görürsem zaten şiddetle tavsiye edecem . ama denemekten ne çıkar
Yumurtlama günlerimde mi yedireceğim eşime yoksa her gün mü? Kaşıkla yemeyi sevmiyor, kahvaltıda ekmeğini banarak yiyor ancaPekmezi var canım genelde onu yediriyorlar
Canım 6-7 adet keçi boynuzunu 5 bardak suyu kaynatıp , kaynayan suyun içe atıyorum 3 dk kaynadıktan sonra 20 dk falan demlemeye bırakıyorum sabah akşam eşime içiriyodum .Keçiboynuzu kürü nedir?
Ekonomi kuzumCanım senin bölümün ne
Teşekkür ederim canım. Onu eşim hayatta içmez, pekmezi yedirmeyi deniyim bariCanım 6-7 adet keçi boynuzunu 5 bardak suyu kaynatıp , kaynayan suyun içe atıyorum 3 dk kaynadıktan sonra 20 dk falan demlemeye bırakıyorum sabah akşam eşime içiriyodum .
Her gün yesin zararı olmaz hem bağışıklığı güçlendiriyorYumurtlama günlerimde mi yedireceğim eşime yoksa her gün mü? Kaşıkla yemeyi sevmiyor, kahvaltıda ekmeğini banarak yiyor anca
Meslektaşı, ksü İktisat mezunuyum, 2 sene yüksek lisans yaptım ama doktora düşünmüyorumEkonomi kuzum
Enerjim var mı emin değilim, çok çabuk yoruluyorum eskiye göre uykuya da daha meyilliyim. Eskiden daha güzel odaklanıp saatlerce rahatça sabahlardım ama herhalde yaş ve iş yüküyle birlikte insan daha zorlanıyor. Ya da bizim nesil çürük bilmiyorumKuzu o kadar güzel bir yaştasın ki. Enerjin var. Olgunluğun en tatlı yılları. Kariyer ve aileyi birlikte götürebilecek donanımının olduğunu görebiliyorum. Sağlık da hastalık da bizim için. Önemli olan dermansız derdimiz olmasın.
Ben bu yaşıma kadar 14 ameliyat geçirdim. 3ü beyin ameliyatıydı. 7 ay hastanede yaşadım. 2 ameliyatıma %20 yaşama sansı verilen formları imzalayarak girdim. Ama geçti gitti çok şükür. Ayaktayım. Yaşıyorum. Hatta dünyaya birkaç kez yeniden başladım denilebilir. Sonuçta bize yazılan neyse o oluyor.
Evet canım bakalım gelecekse gelsin lütfenYaa canımsınızCanikox hepimize uğurlu gelecek inanıyorum enerji çooook önemli bu arada ertelemeyerek en güzelini yapmışsın canım inşallah en doğru zamanda bebeğin sana gelir
Sen de hemen erkenden kan testi ile öğrenip sor bence her ikisine deAynen canım hematoloji doktorum da kadın doğumcuda şuan coraspin kullanmamı istedi . Hamile kaldığımda hemen iğneye başlarlar mı bilmiyorum
Hahaha tamamen katılıyorumKuzu sen zaten 160 boy 50 kiloyla yarım porsiyonsun ki
Aaa ne güzelMeslektaşı, ksü İktisat mezunuyum, 2 sene yüksek lisans yaptım ama doktora düşünmüyorum
Yok yok hiç düşünmüyorum çok zorlandım yl de doktoraya gücüm yokAaa ne güzel
Öğretim üyesi olmayı düşünmüyotsan doktoraya gerek yok zaten kuzu. Ömür törpüsü
İnşallah kuzumGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Amin kuzum hepimiz için olsun ama önce sizler için güzellikler olsunEnerjim var mı emin değilim, çok çabuk yoruluyorum eskiye göre uykuya da daha meyilliyim. Eskiden daha güzel odaklanıp saatlerce rahatça sabahlardım ama herhalde yaş ve iş yüküyle birlikte insan daha zorlanıyor. Ya da bizim nesil çürük bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsun, hiç kolay şeyler yaşamamışsın. Tüm bunları yaşayıp çok olumsuz bakabilirsin hayata, sen her yerinden tutunmuşsun kendinle kalmamış etrafa da olumluluk saçıyorsun. Çok güçlü yapmış bu yaşadıkların seni, gelmiş geçmiş olsun şimdi o güçlü kadın bu günlerin tadını çıkarsın inşallah güzel gelişmeler olsun
Evet canım bakalım gelecekse gelsin lütfenben bugün de pik görürüm diye düşünmüştüm ama benim çizgi silikleşmiş. Dün ilişki olsa mı diye size sormuştum, aslında ortam da gelişti ama bugün ve yarın üst üste olabilir diye dünü es geçtik daha krtiik günleri kaçırmayalım yorulup diye. Şimdi pişman oldum dün akşam çatladı galiba benimki bir gün önceki yetişmiş midir bilemiyorum
Sen de hemen erkenden kan testi ile öğrenip sor bence her ikisine demuhtemelen öyle planlanmıştır ama gebelik olana kadar coraspin öneriyorlar iğneye pek öncesinde geçilmiyor.
Hahaha tamamen katılıyorum
Evet canım günlük 400 MCG alınması öneriliyor folifor, folidoce tarzı bi folik asite başlayabilirsinKızlar bebek için folik asit etkili mi? Yani başlamalı mıyım folik asiye bebek düşündüğüm için?
Evet canım başlaman gerekir ilk 28 gün cok cok önemli kullanman özellikle zaten genelde ilk 28 günü hamile olmadığımuzu farketmeden geciriyoruzKızlar bebek için folik asit etkili mi? Yani başlamalı mıyım folik asiye bebek düşündüğüm için?
biraz da bebişşş patlamasııMaşallah topic kariyer patlaması yaşıyor ya
O da olacak inşallah ama baksana ekonomi üzerine çok varmış sen bankacı ben muhasebecibiraz da bebişşş patlamasıı