- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
İnşallah güzel haberlerimizi veririz canımmmBenimde belim agrıyo bide iştahım acıldı ama normalde adet dönemlerimde de bazen iştahım acılıyo bilemiyorum ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberlerimizi veririz canımmmBenimde belim agrıyo bide iştahım acıldı ama normalde adet dönemlerimde de bazen iştahım acılıyo bilemiyorum ondan
Bunuda bi doktordan duydum arkadaşım o söyledi yine de doktoruna sor dedi ilk defa duydum ben de şaşırdımKızlar bugün ne duydum biliyor musunuz folik asit fazla kullanım da ileri de hiperaktiviteye yol açabilirmiş ve ben denemeye başladım başlayalı kullanıyorum bugün korktum bıraktım. Perşembe doktora gideceğim kontrole o zaman tekrardan soracağım. Ara vermem gerekiyormuş yani 3 ay kullanım sonrasında gebelik olmazsa biraz bırakmam gerekiyormuş ve yeni duydum. Ben de ne olur ne olmaz diye ha bu ay olur ha olacak derken hep kullanmıştım.. inşallah bi zararını görmem.. aklınız da bulunsun doktorunuza danışın bu konuyu sizlerde
Gebelik olabilir bence gebelik testi yapınAnlamadıgım bir sey kızlar bata 5 gün kaldı yumurtlama olur mu? Ben rahatsz oldugum için değerlendiremedik son bir haftayı hayırlısı bakalım
Evet otizme sebep olduğu da söyleniyor bazı doktorlar tarafında ben şuan içmiyorum değerler normal çıktı hamile kalırsam başlıcam aylardır içiyorum çünküKızlar bugün ne duydum biliyor musunuz folik asit fazla kullanım da ileri de hiperaktiviteye yol açabilirmiş ve ben denemeye başladım başlayalı kullanıyorum bugün korktum bıraktım. Perşembe doktora gideceğim kontrole o zaman tekrardan soracağım. Ara vermem gerekiyormuş yani 3 ay kullanım sonrasında gebelik olmazsa biraz bırakmam gerekiyormuş ve yeni duydum. Ben de ne olur ne olmaz diye ha bu ay olur ha olacak derken hep kullanmıştım.. inşallah bi zararını görmem.. aklınız da bulunsun doktorunuza danışın bu konuyu sizlerde
5 gün kala pik gibiyse gebeliğe de işaret olabilir ama umutlandırmak istemem katiyyen. o şekilde gebe olduğunu öğrenenleri de gördük canım. kesinlikle gebeliktir diyemeyiz ama ihtimal varAnlamadıgım bir sey kızlar bata 5 gün kaldı yumurtlama olur mu? Ben rahatsz oldugum için değerlendiremedik son bir haftayı hayırlısı bakalım
Kizlar testlerim
bunu ben de duydum evet, ben de bir aydır kullanıyorum. iki ay daha kullanıp bırakırım. değerime baktırdım 18 di galiba . neyi kullanıp kullanmayacağımızı sapıttık gari yaKızlar bugün ne duydum biliyor musunuz folik asit fazla kullanım da ileri de hiperaktiviteye yol açabilirmiş ve ben denemeye başladım başlayalı kullanıyorum bugün korktum bıraktım. Perşembe doktora gideceğim kontrole o zaman tekrardan soracağım. Ara vermem gerekiyormuş yani 3 ay kullanım sonrasında gebelik olmazsa biraz bırakmam gerekiyormuş ve yeni duydum. Ben de ne olur ne olmaz diye ha bu ay olur ha olacak derken hep kullanmıştım.. inşallah bi zararını görmem.. aklınız da bulunsun doktorunuza danışın bu konuyu sizlerde
Evet otizme sebep olduğu da söyleniyor bazı doktorlar tarafında ben şuan içmiyorum değerler normal çıktı hamile kalırsam başlıcam aylardır içiyorum çünkü
Ayy inslh canimpike az kalmışşi geliyor gelmekte olaan canım
Ben ilk defa duydum kuzum ya inşallah bi sorun olmaz bendeEvet otizme sebep olduğu da söyleniyor bazı doktorlar tarafında ben şuan içmiyorum değerler normal çıktı hamile kalırsam başlıcam aylardır içiyorum çünkü
İnşallah canım dua edelim birbirimizehadi bakalımmm senden güzel haberler bekliyoruzz canım güzel değerlendirdinn macun da şifa oldu inşallah ben de pco seti sipariş verdim beralife. bakalım bu sefer düzenli kullanmaya çalışcam
Yok kuzum merak etme folik asit depolanan bişi değil Biraz ara ver sadece zaten şuan hamilelik yokBen ilk defa duydum kuzum ya inşallah bi sorun olmaz bende
Gerçekten çok doğru dedin sapıttık canım ne yapacağımızı şaşırdık İnan ki ben bıraktım bırakmaya geç kaldım galiba Baya ama değerlerim de normal çıktı en son geçen hafta gitmiştim herşey normal denmişti bu konuyu açacağım perşembe gidince tekrarbunu ben de duydum evet, ben de bir aydır kullanıyorum. iki ay daha kullanıp bırakırım. değerime baktırdım 18 di galiba . neyi kullanıp kullanmayacağımızı sapıttık gari ya
Şuan bıraktım bugün itibariyle yani yarın içmem artkYok kuzum merak etme folik asit depolanan bişi değil Biraz ara ver sadece zaten şuan hamilelik yok
İnşallah kuzumİnşallah güzel haberlerimizi veririz canımmm❤
Çook amiinGüzel haberlerle gel inşallah
Folik asit almaya devam ediyorum, hiç bırakmadım zaten. Onun dışında D vitamini eksikliği vardı, onun için de decavit alıyorum. Eczacının tavsiyesiyle Omega 3 almaya da başlamıştım. Şimdilik bu üçü.Vitamin ne alıorsun canım? Ben çok sağlıklı de beslenmediğim için almalı mıyım acaba aynen bir an önce gelse de yeni dönem başlasa
Anladim canim gecen ay 16.gun yumurtlama yakaladim 1 2 gune yakalarim belki insallahAnladım canım olursun bi kaç güne benim 25 gün döngüm 12. gün oluyor yumurtlama
Hiperaktivite mi kimde peki? Bebek de mi yoksa anne adayında mıKızlar bugün ne duydum biliyor musunuz folik asit fazla kullanım da ileri de hiperaktiviteye yol açabilirmiş ve ben denemeye başladım başlayalı kullanıyorum bugün korktum bıraktım. Perşembe doktora gideceğim kontrole o zaman tekrardan soracağım. Ara vermem gerekiyormuş yani 3 ay kullanım sonrasında gebelik olmazsa biraz bırakmam gerekiyormuş ve yeni duydum. Ben de ne olur ne olmaz diye ha bu ay olur ha olacak derken hep kullanmıştım.. inşallah bi zararını görmem.. aklınız da bulunsun doktorunuza danışın bu konuyu sizlerde