- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Belki deHahahaha Allah mı soyletti acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki deHahahaha Allah mı soyletti acep
canım 4 yıl .
Vallahi bende bi hamileyim diyorum bi değilim diyorum İnşallah 5 gün sonra güZel haberlerimizi alırız kuzum . Bat günümü test yapmayı düşünüyosunBatımız aynı bugün bi kaç belirtim var dedim kesin hamileyim sonra geri hiç belirtim yok değilim dedim moralim bozuldu kendi kendime düşünmekten kafayı yicem
İnşallah canım Dün ve bugün test yaptımVallahi bende bi hamileyim diyorum bi değilim diyorum İnşallah 5 gün sonra güZel haberlerimizi alırız kuzum . Bat günümü test yapmayı düşünüyosun
Allah seni zor tutuyom bende kendimi bari iki gün kala falan yapayım diyorumİnşallah canım Dün ve bugün test yaptım
Ben çok sabırsızım ya Belirtin var mı hiç?Allah seni zor tutuyom bende kendimi bari iki gün kala falan yapayım diyorum
Yok kuzum ya belim ara ara ağrıyo onun dışında öyle gözle görülür bi belirtim yok ben gebeliklerimi anlayamıyorum maalesef sende var mı belirtiBen çok sabırsızım ya Belirtin var mı hiç?
İkiside eşitse ya da t daha koyuysa pik demek.. değerlendirmelisin bu bi kaç günüMerhaba arkadaşlar , herkese hayırlı haberler alacağı günler dilerim
benim de olursa ikinci evladım olacak. Bat 26 eylül heyecanla bekliyorum. Dün ovulasyon yaptm ikiside eşit çıktı. Ne anlama geliyo onu da bilmiyorum ama yapmış bulundum
Benimde belim agrıyo bide iştahım acıldı ama normalde adet dönemlerimde de bazen iştahım acılıyo bilemiyorum ondanYok kuzum ya belim ara ara ağrıyo onun dışında öyle gözle görülür bi belirtim yok ben gebeliklerimi anlayamıyorum maalesef sende var mı belirti
Anlamadıgım bir sey kızlar bata 5 gün kaldı yumurtlama olur mu? Ben rahatsz oldugum için değerlendiremedik son bir haftayı hayırlısı bakalımİkiside eşitse ya da t daha koyuysa pik demek.. değerlendirmelisin bu bi kaç günü
Ama adetine birşey kalmamış ki pik olur mu dahaİkiside eşitse ya da t daha koyuysa pik demek.. değerlendirmelisin bu bi kaç günü
Şimdilik kırmızılardan haber yook normal akıntım var karmaşık bı duygu içerisindeyim.BAT a son 1 gün kızlar ne durumdasınız ?
KULLANICI ADI BAT NE KADAR SÜREDİR İSTİYOR @Sinoplu17 23.09.2020 8 AY T TuseSU 23.09.2020 10 AY
Anlamadıgım bir sey kızlar bata 5 gün kaldı yumurtlama olur mu? Ben rahatsz oldugum için değerlendiremedik son bir haftayı
onu tam bilemedim ama lh dalgalanmasımı oldu acaba bence testi yarın da tekrarla bi de gebelik testi yap istersen...Anlamadıgım bir sey kızlar bata 5 gün kaldı yumurtlama olur mu? Ben rahatsz oldugum için değerlendiremedik son bir haftayı hayırlısı bakalım
Güzel haberlerle gel inşallahŞimdilik kırmızılardan haber yook normal akıntım var karmaşık bı duygu içerisindeyim.