- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
Dr ne dediyse o doğrultuda hareket et kuzu. Farklı durymlar olursa iletişime geçersin.Off neden bunları düşündüm kendi kendimi tedirgin ettim resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr ne dediyse o doğrultuda hareket et kuzu. Farklı durymlar olursa iletişime geçersin.Off neden bunları düşündüm kendi kendimi tedirgin ettim resmen.
Canım benim de bilgim yok ama sıkıntı olacak bi durum olsa doktorun sana illaki söylerdi iğne dışında ilişkiye girmek yasak vs diye sanmıyorum ben sorun olacağını canımOff neden bunları düşündüm kendi kendimi tedirgin ettim resmen.
Niye öyle oldu orası?Ben oraya girmiyorum valla sinirlerim hopluyor
Bekliyorum ben de. Bu arada vitamin takviyesi alıyorum. Adetim başladıktan sonra doktora gidicez, birkaç test vereceğini söyledi. Ondan sonra ne yapacağımıza karar vericez.Hadi bakalım inşallah bir an önce düzene girer senin de kervana katılırsın ben gün saymaya başlarım artık sen ovulasyon testi yapıyor musun? Doktor bir sonraki adetten sonra denemeye başlayın demişti değil mi düşükten sonra bir an önce dönsün düzene canım sağlıkla al kucağına inşallah
Güzel haberler alırsın umarım şekerBekliyorum ben de. Bu arada vitamin takviyesi alıyorum. Adetim başladıktan sonra doktora gidicez, birkaç test vereceğini söyledi. Ondan sonra ne yapacağımıza karar vericez.
Bişi derdim ama banlanmak istememNiye öyle oldu orası?
Aman yok tamam söylemeBişi derdim ama banlanmak istemem
Bencede öyle ama işte yinede aklıma birsürü soru geliyor.Canım benim de bilgim yok ama sıkıntı olacak bi durum olsa doktorun sana illaki söylerdi iğne dışında ilişkiye girmek yasak vs diye sanmıyorum ben sorun olacağını canım
Doktorunun numarası varsa wp dan bi sor canım için rahat etsin ya da hastaneyi ara sekreterine bağlan sor kendisineBencede öyle ama işte yinede aklıma birsürü soru geliyor.
Bu durumlara maruz kalmak nasıl sıkıntı verici böyle ya, Allahım artık bu yolda savaşanlara evlat nasip etsin çok yorucu...Dr ne dediyse o doğrultuda hareket et kuzu. Farklı durymlar olursa iletişime geçersin.
Teşekkür ederim Hepimize güzel haberler almak nasip olsunGüzel haberler alırsın umarım şeker
Belki hamiş olursun bu ay direk cevaplamıs oldunayyyy öylemiydi kızzz DDDDD
sorryyyyy ne etcez silelim mi?
Batımız aynı bugün bi kaç belirtim var dedim kesin hamileyim sonra geri hiç belirtim yok değilim dedim moralim bozuldu kendi kendime düşünmekten kafayı yicemselammmm kızlar ben de geldim :) topik topik geziyorum :) bu topik uğurlu gelsin hepimize benimde bat 27.09.2020 5 gün kaldı meraktan çatlıyorum . ovülasyon takibi yapıp yapıp duruyorum her ay . hiç birrr belirtim yok belim ağrıyor bol bol umudu 5 günden sonra kesmem inşallah
Amin canımBu durumlara maruz kalmak nasıl sıkıntı verici böyle ya, Allahım artık bu yolda savaşanlara evlat nasip etsin çok yorucu...
Kaç, aydır istiyorsun canım yarın eklerim onu da yazminseo canım bat 16 ekim
1 yıl dır bekliyoruz kurabiyeyiminseo canım bat 16 ekim
Vitamin ne alıorsun canım? Ben çok sağlıklı de beslenmediğim için almalı mıyım acaba aynen bir an önce gelse de yeni dönem başlasaBekliyorum ben de. Bu arada vitamin takviyesi alıyorum. Adetim başladıktan sonra doktora gidicez, birkaç test vereceğini söyledi. Ondan sonra ne yapacağımıza karar vericez.
Ay ne oldu neresi kötü sinirler niye hopluyor güvenilen dağlar nereleri bdv nedir ben hiç bir şey anlamadım kızlar noluyor minseo CanikoxBişi derdim ama banlanmak istemem
canım ben 4 yıldır istiyorum ..@venushatun28 @minise @Okuyanse @bbilge23 masalkzz @ManyakPrenses @askininaskisi @Busrayld @severenim15 @Yenidelhi N naar04 @-Haziran- @Mrvzkn @Zenna @WhiteWings @toprakyagiznehirim @gocmenkizi_35 kızlar ne kadar süredir bebek istediğinizi de yazar mısınız minseo yi etiketleyerek
Hahahaha Allah mı soyletti acepBelki hamiş olursun bu ay direk cevaplamıs oldun