Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
canım geldim doktordan idrar kültürü verdi ilaç yazdı ama kullanma dedi şuan döllenme oluyo olabilir dedi 1 hafta bekle dedi dedim kan versek şuan çıkmazmı döllenme yeni oluyosa çıkmayabilir dedi bakalım bişi gördü kistte olabilir bebekde dedi haftaya belli olur kesin dedi heyecanlıyımmm
Yaaa 😍 İnşallah o bebiiştir inşallah inşallah♥️

neden böyle dedi kafama takıldı ama 1 hafta bekle derken neden dedi ki hamile olabilirsin dedi
Arkadaşların da dediği gibi kese görmek için henüz çok erken. Kan vermedin mi? Kız ben olsam 10 kere gitmiştim 🙈😂 önce hcg baktır bence, kafan rahat etsin. İnşallah minnoş bi keseciktir o da 🥰

Arkadaşların da dediği gibi kese görmek için henüz çok erken. Kan vermedin mi? Kız ben olsam 10 kere gitmiştim 🙈😂 önce hcg baktır bence, kafan rahat etsin. İnşallah minnoş bi keseciktir o da 🥰
geçen ay kimyasalla sonuçlanınca yine aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum Rabbime emanet ama içimdeki hissi atamıyorum hayırlısı ya geç olsun güç olmasın inşallahhh kelebeğim benimledir 🥰

geçen ay kimyasalla sonuçlanınca yine aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum Rabbime emanet ama içimdeki hissi atamıyorum hayırlısı ya geç olsun güç olmasın inşallahhh kelebeğim benimledir 🥰
Yaşadıklarımdan sonra hamile kalmaya bile ödüm kopuyor aslında ama yine de istemekten alıkoyamıyorum kendimi. Yapacağımız tek şey bütün önlemleri almak ve doğru dua etmek 🙏 sağlıkla gelecekler inşallah 🥰

İyi akşamlar hayırlı ramazanlar kızlar🌸 4 gün önce yumurtlama oldu yumurtlama gününü ve sonraki 2 günü değerlendirdik o günden beri sol yumurtalıkta ağrı bugünden beri de bel ağrısı var çok farklı döllenmeden dolayı mı acaba hissedilir mi sizce.
Neymiş cevabı?

Yaşadıklarımdan sonra hamile kalmaya bile ödüm kopuyor aslında ama yine de istemekten alıkoyamıyorum kendimi. Yapacağımız tek şey bütün önlemleri almak ve doğru dua etmek 🙏 sağlıkla gelecekler inşallah 🥰
inşallah kuzum birgün konacaklar göbişimize ama ne zaman bilemiyorum bunada şükür ya 🥰

merhaba kızlar kasıklarım ağrıyor hafif yine korkuyorum geçen ayki gibi olurmu diye yoksa adetten mi of varya :KK43:

merhaba kızlar kasıklarım ağrıyor hafif yine korkuyorum geçen ayki gibi olurmu diye yoksa adetten mi of varya :KK43:
Gönlünü ferah tut Allah ne dediyse o, hem her kasık ağrısı adet veya kimyasal olacak değil ya strese sokma kendini ne oluyosa stresten oluyo

Kızlar Merhaba.Haziran ayında 13 haftalık gebeliğim sonlandırıldı.Bugün reglim 4 gün gecikti 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatifti.Bugün predıctor erken gebelik yaptım çok bariz bir biçimde silik çizgi çıktı.ama fotoda tam gösteremedim.Sizce Hcg hormonum daha sıfırlanmamış olabilir mi o yüzden mi silik çizgi çıktı? Reglim 4 gün gecikti eğer gebelik olsaydı daha net gözükürdü çizgi diye düşündüm ben ama

Eklentiler

• A02D22CE-A686-4556-841C-958A58C52075.jpeg
    A02D22CE-A686-4556-841C-958A58C52075.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar Merhaba.Haziran ayında 13 haftalık gebeliğim sonlandırıldı.Bugün reglim 4 gün gecikti 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatifti.Bugün predıctor erken gebelik yaptım çok bariz bir biçimde silik çizgi çıktı.ama fotoda tam gösteremedim.Sizce Hcg hormonum daha sıfırlanmamış olabilir mi o yüzden mi silik çizgi çıktı? Reglim 4 gün gecikti eğer gebelik olsaydı daha net gözükürdü çizgi diye düşündüm ben ama
canım hazirqn betası sıfırlanmıştır çizgi net duruyo bence kan ver 🌸

mesela sey test mi yapsan acaba yoksa 17 gün gecikme falan mı bekliceksin 🤭🤔
kuzum yardımcı olalım diyorz da sen test yapmadan kimse bi fikir veremiyo malesef.

mesela sey test mi yapsan acaba yoksa 17 gün gecikme falan mı bekliceksin 🤭🤔
kuzum yardımcı olalım diyorz da sen test yapmadan kimse bi fikir veremiyo malesef.
Güldürdün kız beniii aman ne bilem yaaaa o testş beklemek beni öldürüyo😂😂😂 çok para harcadım onlara içimden gelmiyo yapmak 😂 doktorda bekleyelim dedi ya kendimi tutuyom adetimde belli olmuyo ya 1 hafta 10 gün hep geç gelir o yüzden dediydimmmm😁😁😁

Gönlünü ferah tut Allah ne dediyse o, hem her kasık ağrısı adet veya kimyasal olacak değil ya strese sokma kendini ne oluyosa stresten oluyo
Tamam kuzum teşekkür ederm çok haklısın kendini yiyor insan stresten oysa ne gerek varki vakti gelen geliyor değilmi işte biz kadınlar herşeyde sabırsız😂😂😂🙈

X