- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
çok geçmiş olsun canım ya , allah bir daha göstermesin inşallah bundan sonraki sağlıklı bir gebelik olurMaalesef kalbi durdu cnm pazartesi kürtaj oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım ya , allah bir daha göstermesin inşallah bundan sonraki sağlıklı bir gebelik olurMaalesef kalbi durdu cnm pazartesi kürtaj oldum
Amin inşallah canım Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinçok geçmiş olsun canım ya , allah bir daha göstermesin inşallah bundan sonraki sağlıklı bir gebelik olur
selam canımSelam kızlar
Ne yapıyorsunuz bakalım
Cuma günü çatlatma iğnesi vurdum bekleme moduna aldım kendimiselam canım
iyidir senden naber ? nasıl yumuşlarr ?
selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsınSelam kızlar
Ne yapıyorsunuz bakalım
Bende iyiydim çok şükür ama biraz moralim bozuldu dün ve bugün çok nadir adet sancısı gibi sancı vuruyor.. genelde benim adete 10 gün kala falan başlardı böyle, yine olmadı sanırımselam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel bende cuma günü çatlatma oldum ama sanırım benim vücut adete hazırlanıyorNasılsınız kızlar? Doktordan çıktım şimdi, çok şükür 2 yumurtam var gelişen. Ovitrelle i vurdu. Heyecanlı bekleyiş başladı hepimiz güzel haberler verelim, Eylül ayı umut ayıdır
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel bende cuma günü çatlatma oldum ama sanırım benim vücut adete hazırlanıyor ☺Nasılsınız kızlar? Doktordan çıktım şimdi, çok şükür 2 yumurtam var gelişen. Ovitrelle i vurdu. Heyecanlı bekleyiş başladı hepimiz güzel haberler verelim, Eylül ayı umut ayıdır
hayırlısı be kuzucum napcan Allahtan ümit kesilmez maçlara devam :) ben naptım test yapmadım idrar kültürü vermiştim sonucum çıkmış idrar yolu enfeksiyonu ilaç verdi ama beta baktırmadan kullanma dedi mesajlaştık doktorumla akşam devlet hastahanesinde kan vermeye gideceğim geçen ay 27 sinde kimyasal oldum ya bu ay 27 si geçti ama benim hep gecikirdi zaten ondan beklentim yok pek benimde ağrım var ama çok hafif kasıklarımda ara ara oluyor öyle işteBende iyiydim çok şükür ama biraz moralim bozuldu dün ve bugün çok nadir adet sancısı gibi sancı vuruyor.. genelde benim adete 10 gün kala falan başlardı böyle, yine olmadı sanırım
Senin durumlar nasıl test falan yaptın mı
hayırlısı olsun canım benimmm bebik olsun inşallahhhhNasılsınız kızlar? Doktordan çıktım şimdi, çok şükür 2 yumurtam var gelişen. Ovitrelle i vurdu. Heyecanlı bekleyiş başladı hepimiz güzel haberler verelim, Eylül ayı umut ayıdır
merhaba canım adetle belirtiler aynı olduğu için ben artık hiç beklentiye girmeden bekliyorum hep :) bence test yap yada kan ver o zaman belli olur ama kaset testlerde kardeşimin adet gecikmesinden 10 gün sonra çıkmıştı pozitifiMerhabalar bende bişey daniscam adete 6gun kala üç gün felan adet ağrım oldu snra birden geçti şimdi göğsün o zamandan sis ağrıyor ama kasıkta tık yok yarın adet günüm bı gün önce snra oluyorum bazen sizce varmıdır çok sıcak basıp bide başka biseyim yok
Öyle yapıcaz napalım elden başka birşey gelmiyor.. Seninde dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez belkide akşam güzel haberlerle gelirsinhayırlısı be kuzucum napcan Allahtan ümit kesilmez maçlara devam :) ben naptım test yapmadım idrar kültürü vermiştim sonucum çıkmış idrar yolu enfeksiyonu ilaç verdi ama beta baktırmadan kullanma dedi mesajlaştık doktorumla akşam devlet hastahanesinde kan vermeye gideceğim geçen ay 27 sinde kimyasal oldum ya bu ay 27 si geçti ama benim hep gecikirdi zaten ondan beklentim yok pek benimde ağrım var ama çok hafif kasıklarımda ara ara oluyor öyle işte
Benim de 10 gün evvelinde başlar acaba normal mi bu diye sorgular olmuştum. Sende de aynıymışBende iyiydim çok şükür ama biraz moralim bozuldu dün ve bugün çok nadir adet sancısı gibi sancı vuruyor.. genelde benim adete 10 gün kala falan başlardı böyle, yine olmadı sanırım
Senin durumlar nasıl test falan yaptın mı
hayırlısı gülüm bakalım neler olacak ama akşam verilen sonuç yarın çıkıyormuşÖyle yapıcaz napalım elden başka birşey gelmiyor.. Seninde dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez belkide akşam güzel haberlerle gelirsin
Bazen 1 hafta bazen 10 gün öncesinden başlıyor o sancılar malesef ve adet günü baya şiddetli sancılar çekiyorumBenim de 10 gün evvelinde başlar acaba normal mi bu diye sorgular olmuştum. Sende de aynıymış
benim öyle şiddetli olmuyor hiç. ama 10 gün öneden de yoklamaya başlıyor beniBazen 1 hafta bazen 10 gün öncesinden başlıyor o sancılar malesef ve adet günü baya şiddetli sancılar çekiyorum
Daha önce gebelik yaşadım onlrda yumurtlamdan snra hep ağrım sızım vardi şuan ağrım yok yarin adet günüm ama bı tek göğüslerim sis anlayamadm o yuzd n hani adet ağrısı çekip geçen snra hamile olduğunu öğrenen varmı demek istedim adetten oncemerhaba canım adetle belirtiler aynı olduğu için ben artık hiç beklentiye girmeden bekliyorum hep :) bence test yap yada kan ver o zaman belli olur ama kaset testlerde kardeşimin adet gecikmesinden 10 gün sonra çıkmıştı pozitifi