Yaaacanım geldim doktordan idrar kültürü verdi ilaç yazdı ama kullanma dedi şuan döllenme oluyo olabilir dedi 1 hafta bekle dedi dedim kan versek şuan çıkmazmı döllenme yeni oluyosa çıkmayabilir dedi bakalım bişi gördü kistte olabilir bebekde dedi haftaya belli olur kesin dedi heyecanlıyımmm
inşallah canım beniimmmmmmmmmmmmm çok aminnnnnn Allah razı olsunYaaaİnşallah o bebiiştir inşallah inşallah
Arkadaşların da dediği gibi kese görmek için henüz çok erken. Kan vermedin mi? Kız ben olsam 10 kere gitmiştimneden böyle dedi kafama takıldı ama 1 hafta bekle derken neden dedi ki hamile olabilirsin dedi
geçen ay kimyasalla sonuçlanınca yine aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum Rabbime emanet ama içimdeki hissi atamıyorum hayırlısı ya geç olsun güç olmasın inşallahhh kelebeğim benimledirArkadaşların da dediği gibi kese görmek için henüz çok erken. Kan vermedin mi? Kız ben olsam 10 kere gitmiştimönce hcg baktır bence, kafan rahat etsin. İnşallah minnoş bi keseciktir o da
Yaşadıklarımdan sonra hamile kalmaya bile ödüm kopuyor aslında ama yine de istemekten alıkoyamıyorum kendimi. Yapacağımız tek şey bütün önlemleri almak ve doğru dua etmekgeçen ay kimyasalla sonuçlanınca yine aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum Rabbime emanet ama içimdeki hissi atamıyorum hayırlısı ya geç olsun güç olmasın inşallahhh kelebeğim benimledir
Neymiş cevabı?İyi akşamlar hayırlı ramazanlar kızlar4 gün önce yumurtlama oldu yumurtlama gününü ve sonraki 2 günü değerlendirdik o günden beri sol yumurtalıkta ağrı bugünden beri de bel ağrısı var çok farklı döllenmeden dolayı mı acaba hissedilir mi sizce.
inşallah kuzum birgün konacaklar göbişimize ama ne zaman bilemiyorum bunada şükür yaYaşadıklarımdan sonra hamile kalmaya bile ödüm kopuyor aslında ama yine de istemekten alıkoyamıyorum kendimi. Yapacağımız tek şey bütün önlemleri almak ve doğru dua etmeksağlıkla gelecekler inşallah
Maalesef o ay gebelik oluşmadı cnm yumurtlama dönemi değerlendirildiği için böyle ağrılar olması normalmişNeymiş cevabı?
canım hamilelik imzasını kaldırmışsın herşey yolundadır inşallahMaalesef o ay gebelik oluşmadı cnm yumurtlama dönemi değerlendirildiği için böyle ağrılar olması normalmiş
Gönlünü ferah tut Allah ne dediyse o, hem her kasık ağrısı adet veya kimyasal olacak değil ya strese sokma kendini ne oluyosa stresten oluyomerhaba kızlar kasıklarım ağrıyor hafif yine korkuyorum geçen ayki gibi olurmu diye yoksa adetten mi of varya
12. Günde çıkanlar olabiliyorHanımlar yumurtlamadan en erken ne zaman kaset testte çıktı hamileliğiniz?
canım hazirqn betası sıfırlanmıştır çizgi net duruyo bence kan verKızlar Merhaba.Haziran ayında 13 haftalık gebeliğim sonlandırıldı.Bugün reglim 4 gün gecikti 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatifti.Bugün predıctor erken gebelik yaptım çok bariz bir biçimde silik çizgi çıktı.ama fotoda tam gösteremedim.Sizce Hcg hormonum daha sıfırlanmamış olabilir mi o yüzden mi silik çizgi çıktı? Reglim 4 gün gecikti eğer gebelik olsaydı daha net gözükürdü çizgi diye düşündüm ben ama
mesela sey test mi yapsan acaba yoksa 17 gün gecikme falan mı bekliceksinmerhaba kızlar kasıklarım ağrıyor hafif yine korkuyorum geçen ayki gibi olurmu diye yoksa adetten mi of varya
Nasıldı ağrıların?Maalesef o ay gebelik oluşmadı cnm yumurtlama dönemi değerlendirildiği için böyle ağrılar olması normalmiş
Maalesef kalbi durdu cnm pazartesi kürtaj oldumcanım hamilelik imzasını kaldırmışsın herşey yolundadır inşallah
Güldürdün kız beniii aman ne bilem yaaaa o testş beklemek beni öldürüyomesela sey test mi yapsan acaba yoksa 17 gün gecikme falan mı bekliceksin
kuzum yardımcı olalım diyorz da sen test yapmadan kimse bi fikir veremiyo malesef.
Tamam kuzum teşekkür ederm çok haklısın kendini yiyor insan stresten oysa ne gerek varki vakti gelen geliyor değilmi işte biz kadınlar herşeyde sabırsızGönlünü ferah tut Allah ne dediyse o, hem her kasık ağrısı adet veya kimyasal olacak değil ya strese sokma kendini ne oluyosa stresten oluyo