- 17 Temmuz 2021
- 6.696
- 21.738
Sen en iyisi cumayı bekleZaman gecmiyor sanki
İlk 5 dakikda ve yarım saat sonra çektiğim fotoyu da yüklüyorum kuruma çizgisi değildir inşallah
%25 yerinde hareketli %55 hareketsiz %20 hareketli sperm var demek cnm non progressif yerınde hareketli,s progressif hareketli immotil hareketsiz demek.@fiona13 cım sana zahmet
Çok açıklayıcı oldu canım sağolasın%25 yerinde hareketli %55 hareketsiz %20 hareketli sperm var demek cnm non progressif yerınde hareketli,s progressif hareketli immotil hareketsiz demek.
Eklemek isterim sayı cok yüksek olduğu için bu yüzdelere giren sperm sayısıda yükseldiğinden 50milyon spermi biri olanın %20 hareketli satıyla 342 milyon spermi olan adamın %20 hareketlisi cok fark eder.iyi bir sonuc gibi gözüyor
%45 hareketli olduğu için bu normal bir sperm değeri kabul edilir morfoloji ile ilgili bir şey göremedim
Rica ederim arkadaşta açıklamış gerçi yeni gördüm.morfoloji çok kötü değilse zaten gebeliğe engel değil.keçi boynuzu pekmezi yeterli size hadi inşallah güzel haberlerle gelÇok açıklayıcı oldu canım sağolasınevet sayı yüksek olunca hareketlilik çok da kötü sayılmaz gibi.. Doğal beslenmeyle hallederiz gibi geliyor evet ya morfolojiye niye bakılmamış ben de anlamadım
Şimdi aradım yaptırdığımız yeri. Morfolojiye ayrı bakılıyor dedi. Semen analizinde bakılmıyormuş. Tabii bana kimse böyle bişey demedi. Sırf onun için Bi daha asla götüremem eşimi zaten. Kısmet artık ne diyelim..Rica ederim arkadaşta açıklamış gerçi yeni gördüm.morfoloji çok kötü değilse zaten gebeliğe engel değil.keçi boynuzu pekmezi yeterli size hadi inşallah güzel haberlerle gel
Canm ayrı bakıldığını bende bilmiyordum ama bunu size başta söylemeleri gerekti.%1morfolojiyle bile bir çok hamiş arkdş oldu.ileri hareketli olması çok iyi dediğim gibi başka bir sorununuz yoksa cakti gelince olur elbetŞimdi aradım yaptırdığımız yeri. Morfolojiye ayrı bakılıyor dedi. Semen analizinde bakılmıyormuş. Tabii bana kimse böyle bişey demedi. Sırf onun için Bi daha asla götüremem eşimi zaten. Kısmet artık ne diyelim..
Evet söyleseler kesin baktırırdım. Ay hadi inşallah. En azından eşimden yana kafam rahatladı. Güzel haberler verelim hep birlikte inşallahCanm ayrı bakıldığını bende bilmiyordum ama bunu size başta söylemeleri gerekti.%1morfolojiyle bile bir çok hamiş arkdş oldu.ileri hareketli olması çok iyi dediğim gibi başka bir sorununuz yoksa cakti gelince olur elbet
Aminn inşallahh.hepimiz bunun için uğraşıyoruzEvet söyleseler kesin baktırırdım. Ay hadi inşallah. En azından eşimden yana kafam rahatladı. Güzel haberler verelim hep birlikte inşallah
Gel canım HoşgeldinNe kadar da şirin bir topik nasılda gözümden kaçmışannişler anne adayları bende adayım arada bir geleyim buraya bilgili kaynıyor buralar
Bişe var ama kurumamı yoksa bebiş mi ancak bikaç gün sonra belli olur azıcık daha sabırZaman gecmiyor sanki
İlk 5 dakikda ve yarım saat sonra çektiğim fotoyu da yüklüyorum kuruma çizgisi değildir inşallah
Allah hayırlısını versin inşallah senden çok ümitliyim artıkinşallah canım benim bakalım kanamam biteli bu ay 27 sinde 30 gün olacak normalde 27 sinde adet olmam lazım ama benim hep gecikir beklmedeyim
Şifa olsun inşallahBenim rengl periyodu çok düznli hiç şaşmaz yumurtlamadan sonra 15. gün kanamam gelir. 31 günde bir reng olurum. ama inositol yumurtalıklara ii geliyormuş bu yüzden kullanyım diyorum omega 3 ile bilrikte
Hoşbulduk canımGel canım Hoşgeldin
Sen bide bikaç ay önce görseydin buraları nasıl aktif bi gruptu ama yine öyle olucaz inşallahHoşbulduk canımbende bugün keşfettim burayı.inşallah bol bebekli biyere dönüşür
Ne oldu sonra bebeği alan gittimiSen bide bikaç ay önce görseydin buraları nasıl aktif bi gruptu ama yine öyle olucaz inşallah
Yani öyle değilde bazen insan kabuğuna çekilmek istiyor, hamile kalanlarda daha çok hamilelikle alakalı başlıklarda takılıyorlardır doğal olarak, öyle böyle durulmuştuk ama eskisi gibi oluruz inşallahNe oldu sonra bebeği alan gittimi
Doğru benimde topiğim vardı baya sohbet ediyorduk sonra üst üste aksılıkler bebek kaybetme derken aylarca girmedim kkya.umarım artık keyifli sohbet zamanlarıda gelirYani öyle değilde bazen insan kabuğuna çekilmek istiyor, hamile kalanlarda daha çok hamilelikle alakalı başlıklarda takılıyorlardır doğal olarak, öyle böyle durulmuştuk ama eskisi gibi oluruz inşallah
Evet insan bazen elini eteğini çekmek istiyor, inşallah canım inşallahDoğru benimde topiğim vardı baya sohbet ediyorduk sonra üst üste aksılıkler bebek kaybetme derken aylarca girmedim kkya.umarım artık keyifli sohbet zamanlarıda gelir