Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yok tatlım yok yine tırt
Reglimin 4.günü bugün, yine klomene başladım. Başa sardık yine yani senden naber?
Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlarBende klomeni bitirdim bugün kontrolüm vardı ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar çağırdı büyürse çatlatcaz dedi nasip bakalım

Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlarBende klomeni bitirdim bugün kontrolüm vardı ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar çağırdı büyürse çatlatcaz dedi nasip bakalım
Erken daha zaten. İlaç bittikten 4-5 gün sonra anca büyüyor yeteri kadar. Cuma yaparsınız muhakkak iğneyi yine umutla beklemeye devam..

Sağol Allah razı olsun.. sen ne yapıyorsun tedaviye devam mı
Ben beklemedeyim kuzum. Denemelere devam. Dr. dediği gibi beklemeye karar verdik 4 ay. Şimdi vitamin takviye vs bakıyorum kuanayım bu süre içinde. Şuan kullndiğim folikasitte omega 3 var. O bitmek üzere. Ayrı bir omega3 alayım diyorum bir de QenzimQ10 kulalnayım diyorum. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş bunlar

Bak doktor bana prowomen verdi içeriğinde senin saydığın şeylerde var gibi

Eklentiler

• 5D43E238-86FD-45F5-A469-5C5EA3E290D7.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 34
bende şimdi multi vitamin araştırıoyrum. Yumurta kalitesi için. Omega 3 ve Qenzim Q10 bir de D vitamini almayı düşünüyorm.
bana pregnom verdi doktor
İçeriği: Omega 3(250 mg), d vitamini(10 mcg), folik asit(400 mcg), b12(2.2 mcg), zencefil (10 mg), demir(15 mg), çinko(15 mg), lactobacillus rhamnosus(3.2 milyar bakteri). Kullanımı: Günde 1 kapsül olarak kullanılır.

içerik bu şekilde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…