Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bende iyiyim çok şükür.. bugün doktora gittim bu ay ara kanama yaşadım bi sorun mu oldu diye gittim bişey yokmuş malum pko onla alakalıymış hormon tahlili verdi yarın gidicem, klomene başlatcam dedi ama bakalım yarın ola hayrola☺️
hayırlısı canım benim inşallah herşey gönlünce olsun🥰

hayırlısı canım benim inşallah herşey gönlünce olsun🥰
Amin canım hepimiz için inşallah.. inan hiç ümidim yok boşu boşuna kullanıcak gibi hissediyorum bide bu ilk klomen denemem olcak geçen sefer daha üst sekmen bi ilaç kullanmıştım onunla olmayan bununla hiçten olmaz gibi geliyor ama doktor ben klomen veriyorum dedi🤷‍♀️.. bide prowomen yazdı dünya para inan hiç alıp içesim yok bundan önce hep içtikte noldu kafasındayım ama annemle gitmiştim doktora illa al al iç diye baskı kuruyor🙈😅 bu sefer resmen annemin gönlü için tedavi oluyor gibiyim zerre umudum yok..

kızlar merhabalar nasılsınız uzun zaman oldu girmiyordum eşimin babası vefat etti benim iş yerinin başkanlık seçimi derken uzadı gitti sizlere bişey sorcaktım ben bu ay aslnda regl oldum ama hafif pembe renkte az ve iki gün sürdü 3 gündür aşırı mide bulantım mevcut sizce gebelik olma ihtimali varmıdır? bu arada reglim 4 gün gecikmeli geldi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim kızlar .

kızlar merhabalar nasılsınız uzun zaman oldu girmiyordum eşimin babası vefat etti benim iş yerinin başkanlık seçimi derken uzadı gitti sizlere bişey sorcaktım ben bu ay aslnda regl oldum ama hafif pembe renkte az ve iki gün sürdü 3 gündür aşırı mide bulantım mevcut sizce gebelik olma ihtimali varmıdır? bu arada reglim 4 gün gecikmeli geldi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim kızlar .
merhaba doktora gitmenizi tavsiye ederim benimde adetim 1 hafta gecikti önce kahverengi lekelenmem geldi sonra kanamaya döndü kimyasal gebelikmişim ama doktor kanama değil de pembe lekelenmen gelseydi sağlıklı gebelik olabilirdi dedi önlem amaçli gidin derim umarım hamişsinizdir 🥰🥰

Amin canım hepimiz için inşallah.. inan hiç ümidim yok boşu boşuna kullanıcak gibi hissediyorum bide bu ilk klomen denemem olcak geçen sefer daha üst sekmen bi ilaç kullanmıştım onunla olmayan bununla hiçten olmaz gibi geliyor ama doktor ben klomen veriyorum dedi🤷‍♀️.. bide prowomen yazdı dünya para inan hiç alıp içesim yok bundan önce hep içtikte noldu kafasındayım ama annemle gitmiştim doktora illa al al iç diye baskı kuruyor🙈😅 bu sefer resmen annemin gönlü için tedavi oluyor gibiyim zerre umudum yok..
ümidi yitirmek yok Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin taşı yarıp içinde bitki çıkartan Rabbim elbet bizide sevindirecek müjdeler verecek dua edelim gerçekten ne geliyorsa Allahtan inşallah birgün olacak hepimiz anne olacağız ilaçlarını iç derim canım belki minnağın sana bir sürpriz yaparda gelir 😍

• Beğen
Reactions: niw
merhaba doktora gitmenizi tavsiye ederim benimde adetim 1 hafta gecikti önce kahverengi lekelenmem geldi sonra kanamaya döndü kimyasal gebelikmişim ama doktor kanama değil de pembe lekelenmen gelseydi sağlık gebelik olabilirdi dedi önlem amaçli gidin derim umarım hamişsinizdir 🥰🥰
çok teşekkür ederim cevapladığınız için bugün iş çıkışı bir görüneyim o zaman inşallah inanın pek umut vermiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin burdan haber vericem size .

çok teşekkür ederim cevapladığınız için bugün iş çıkışı bir görüneyim o zaman inşallah inanın pek umut vermiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin burdan haber vericem size .
ne demek rica ederim umudunuzu kaybetmeyin belkide sürpriz yapar miniğiniz ummadık anda gelince daha güzel olur bence🥰🤩🤗

• Muhteşem
ümidi yitirmek yok Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin taşı yarıp içinde bitki çıkartan Rabbim elbet bizide sevindirecek müjdeler verecek dua edelim gerçekten ne geliyorsa Allahtan inşallah birgün olacak hepimiz anne olacağız ilaçlarını iç derim canım belki minnağın sana bir sürpriz yaparda gelir 😍
İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip eylesin hepimize.. sürece annemin dahil olması üstüme ekstra bir yük ekledi ama hayırlısı diyorum sadece, bekleyip görelim☺️

Bunlarda yeni yol arkadaşlarım…hayırlısı bakalım….

Eklentiler

• 0E163D42-D560-4EAA-A0D0-752ACF4C8149.jpeg
    0E163D42-D560-4EAA-A0D0-752ACF4C8149.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 43
canım hayırlı olsun tedavin , prowomenda 6. ayım. ☹️
Sağol canım inşallah.. bende bidaha alamam ya maddi durumumuz biraz sıkıntılı şu sıralar, diyorum ya bana kalsa almazdım ama annemde benimleydi doktor verdiyse illa iç iç diye tutturdu mecbur aldım😅

• Beğen
günaydın kızlar nasılsınız dün acildeydik eşimle malesef gebelik mevcut değilmiş hayırlısı herşey temiz çıktı bakalım önümüzdeki aylara inşallah :)

Al
günaydın kızlar nasılsınız dün acildeydik eşimle malesef gebelik mevcut değilmiş hayırlısı herşey temiz çıktı bakalım önümüzdeki aylara inşallah :)
Alla alla neden o zaman o kadar kısa sürdü rengliniz, yada ne bilim sonrasında neden bulnntılar yaşadınız üşütme falan mı oldu

• Üzgünüm
Kızlar günaydın bugün Muharrem ayının 10. günü bugün evlerinize bakliyat alın bereket olsun bolluk olsun evinizde birde bugün bol bol dua edin önemliymiş bu zamanda edilen dualar inşallah hepimiz hamiş oluruz kardeşlerim 😍😘🥰🤗

Kızlar günaydın bugün Muharrem ayının 10. günü bugün evlerinize bakliyat alın bereket olsun bolluk olsun evinizde birde bugün bol bol dua edin önemliymiş bu zamanda edilen dualar inşallah hepimiz hamiş oluruz kardeşlerim 😍😘🥰🤗
Birde niyet edip bebek kıyafeti alın diyorlar denesek mi acaba🧐

X