Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne durumdasın inşallah güzel haberler almışsındırBenim de 20 ağustos daha önce aynı diye konuşmuştuk zaten. Aynı heyecanı paylaşırız inşallah
Yok tatlım yok yine tırtCanım ne durumdasın inşallah güzel haberler almışsındır
Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlarBende klomeni bitirdim bugün kontrolüm vardı ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar çağırdı büyürse çatlatcaz dedi nasip bakalımYok tatlım yok yine tırt
Reglimin 4.günü bugün, yine klomene başladım. Başa sardık yine yani senden naber?
Erken daha zaten. İlaç bittikten 4-5 gün sonra anca büyüyor yeteri kadar. Cuma yaparsınız muhakkak iğneyi yine umutla beklemeye devam..Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlarBende klomeni bitirdim bugün kontrolüm vardı ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar çağırdı büyürse çatlatcaz dedi nasip bakalım
SEnde pco mu v ardı canım?Yok tatlım yok yine tırt
Reglimin 4.günü bugün, yine klomene başladım. Başa sardık yine yani senden naber?
Sizde neden klomen kulalnıyor tembellik mi var yada pcos mu var?Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlarBende klomeni bitirdim bugün kontrolüm vardı ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar çağırdı büyürse çatlatcaz dedi nasip bakalım
Aynen doktorda öyle dedi, benim aslında hiç umudum yok ama denemedim dememek için uğraşıyorumErken daha zaten. İlaç bittikten 4-5 gün sonra anca büyüyor yeteri kadar. Cuma yaparsınız muhakkak iğneyi yine umutla beklemeye devam..
Bende ikiside var canım doktor muayene etti verdiSizde neden klomen kulalnıyor tembellik mi var yada pcos mu var?
anladım kuzum. Çok geçmiş olsun.Bende ikiside var canım doktor muayene etti verdi
Sağol Allah razı olsun.. sen ne yapıyorsun tedaviye devam mıanladım kuzum. Çok geçmiş olsun.
Ben beklemedeyim kuzum. Denemelere devam. Dr. dediği gibi beklemeye karar verdik 4 ay. Şimdi vitamin takviye vs bakıyorum kuanayım bu süre içinde. Şuan kullndiğim folikasitte omega 3 var. O bitmek üzere. Ayrı bir omega3 alayım diyorum bir de QenzimQ10 kulalnayım diyorum. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş bunlarSağol Allah razı olsun.. sen ne yapıyorsun tedaviye devam mı
Bak doktor bana prowomen verdi içeriğinde senin saydığın şeylerde var gibiBen beklemedeyim kuzum. Denemelere devam. Dr. dediği gibi beklemeye karar verdik 4 ay. Şimdi vitamin takviye vs bakıyorum kuanayım bu süre içinde. Şuan kullndiğim folikasitte omega 3 var. O bitmek üzere. Ayrı bir omega3 alayım diyorum bir de QenzimQ10 kulalnayım diyorum. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş bunlar
Yok kuzum ilaçsız büyümüyor yumurtalarım benim. İlaçsız takip ettik olmuyorSEnde pco mu v ardı canım?
canım selammmm burlardayım arada geliyorum bugün kan pıhtılaşma sonucum çıkmış bir sorun yok şimdi genetik sonucunu bekliyorumYa kızlar bi ses verin nerelerdesiniz ne alemdesiniz huuu
bana pregnom verdi doktorbende şimdi multi vitamin araştırıoyrum. Yumurta kalitesi için. Omega 3 ve Qenzim Q10 bir de D vitamini almayı düşünüyorm.
O da güzel çıkar inşallah sonra ver elini hamilelik günlüklericanım selammmm burlardayım arada geliyorum bugün kan pıhtılaşma sonucum çıkmış bir sorun yok şimdi genetik sonucunu bekliyorum
inşallah canım benim bakalım kanamam biteli bu ay 27 sinde 30 gün olacak normalde 27 sinde adet olmam lazım ama benim hep gecikir beklmedeyimO da güzel çıkar inşallah sonra ver elini hamilelik günlükleri