Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yok tatlım yok yine tırt 🙈😂😂
Reglimin 4.günü bugün, yine klomene başladım. Başa sardık yine yani ☺️ senden naber?
Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlar🍀Bende klomeni bitirdim bugün kontrolüm vardı ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar çağırdı büyürse çatlatcaz dedi nasip bakalım☺️

Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlar🍀Bende klomeni bitirdim bugün kontrolüm vardı ama yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar çağırdı büyürse çatlatcaz dedi nasip bakalım☺️
Erken daha zaten. İlaç bittikten 4-5 gün sonra anca büyüyor yeteri kadar. Cuma yaparsınız muhakkak iğneyi ☺️ yine umutla beklemeye devam..

Sağol Allah razı olsun.. sen ne yapıyorsun tedaviye devam mı
Ben beklemedeyim kuzum. Denemelere devam. Dr. dediği gibi beklemeye karar verdik 4 ay. Şimdi vitamin takviye vs bakıyorum kuanayım bu süre içinde. Şuan kullndiğim folikasitte omega 3 var. O bitmek üzere. Ayrı bir omega3 alayım diyorum bir de QenzimQ10 kulalnayım diyorum. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş bunlar

Ben beklemedeyim kuzum. Denemelere devam. Dr. dediği gibi beklemeye karar verdik 4 ay. Şimdi vitamin takviye vs bakıyorum kuanayım bu süre içinde. Şuan kullndiğim folikasitte omega 3 var. O bitmek üzere. Ayrı bir omega3 alayım diyorum bir de QenzimQ10 kulalnayım diyorum. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş bunlar
Bak doktor bana prowomen verdi içeriğinde senin saydığın şeylerde var gibi

Eklentiler

• 5D43E238-86FD-45F5-A469-5C5EA3E290D7.jpeg
    5D43E238-86FD-45F5-A469-5C5EA3E290D7.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 34
bende şimdi multi vitamin araştırıoyrum. Yumurta kalitesi için. Omega 3 ve Qenzim Q10 bir de D vitamini almayı düşünüyorm.
bana pregnom verdi doktor
İçeriği: Omega 3(250 mg), d vitamini(10 mcg), folik asit(400 mcg), b12(2.2 mcg), zencefil (10 mg), demir(15 mg), çinko(15 mg), lactobacillus rhamnosus(3.2 milyar bakteri). Kullanımı: Günde 1 kapsül olarak kullanılır.

içerik bu şekilde canım

X