- 29 Eylül 2020
- 478
- 764
- 27
sağolasın güzeliiimmgoldies16 kuzum oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin İnşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın güzeliiimmgoldies16 kuzum oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin İnşaAllah
Doktor bana da onu verdi şimdi onu kulalnıyorum ama onun içindeki omega 3 oranı çok düşük. günlük minimum 500 mg olması gerekiyor bunda 300 mg omega 3 var. O yüzden ayrıca başka omega3 takviyesi de mi alsam diye düşünüyorumKızlar ben de regenesis Max kullanıyorum eğer tekli değil de Multi bir şey düşünüyorsanız bu da çok iyi her şey var. Ama ayrıca folik asit kullanıyorsanız olmaz içinde var çünkü.
Regenesis Max anne ve bebeğe vitamin - mineral desteği sunar
Gebelik öncesinde, süresince ve emzirme döneminde anne ve bebeÄin ihtiyaç duyacaÄı tüm vitamin-mineral desteÄi ihtiyacını karÅılamak üzere özel olarak geliÅtirilmiÅtir. Regenesis Maxâın içeriÄinde Omega 3 ve Folik Asit baÅta olmak üzere tam 10 vitamin vewww.regenesismax.com.tr
Bir bakın isterseniz içeriğine
BEn de bu yüzden ayıcada almaya karar verdim omega venatura alacağım. İkisini bir kullanınca acaba dozaj fazla olur mu?Epa+dha 900 üzeri olması gerekiyormuş fionun doktoru öyle demişti. Regenesiste 300 baya düşük. Karışık içilen vitaminlerde değerler daha düşük oluyor ben o yüzden ayrı aldım, sen şuan hamile olduğun için seni idare eder ama bize az gelir canım o
Ama daha çok erken ki....Sabah test yaptım canım malesef negatif bugün 7. Günüm, olsa çıkardı. Malesef tüp te çare olmadı. Bir gün Anne olabileceğime yönelik Artık inancımı yitiriyorum
Bi belirtimde yok canım.
4 embriyo gayet iyi canım, muhtemelen 2si transfer edilir. 2sini kalır, dondurursunuz belki.. Bol şans diliyorum yarın için, büyük gün sonunda geldi :))))Benimki de kan tahlilinde tavana bakıyor, ruhunu teslim edecek gibi oluyor. Keşke iğneler bize değil onlara yapılsaydı. Gerçek mağduriyet nasıl oluyormuş, görürlerdi. Aç aç. Ben erkeklere bilenince açıp bir doz alıyorum iyi geliyor
Benim çocukluk arkadaşım, @Cartedor , Nm88326 hepsi tek embriyoyla hamile kaldılar çok şükür. Çocukluk arkadaşım birkaç hafta önce doğum yaptı hatta. Dört embriyo iyi mi bilmiyorum, kalitelerini de demediler. Hiçbir şey bilmiyorum yani ama bilsem de bir şey değişmeyecek zaten. Dua ediyoruz işte, yapabileceğimiz tek şey o
Bir tane transfer edilecek. Hayırlısı inşallah4 embriyo gayet iyi canım, muhtemelen 2si transfer edilir. 2sini kalır, dondurursunuz belki.. Bol şans diliyorum yarın için, büyük gün sonunda geldi :))))
Oh çok şükür. Gözün aydın. Şimdi sırada ne var? Yumurta takibi mi yapacakmış?Kızlar merhaba uzun süredir yoktum. Hatırlayan varsa sol tarafta hidrosalpenks şüphesi vardı prof.de bi bakmak gerek diyince laporaskopi oldum ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. Karnımda üç tane deliğim var dikişleri haftaya cuma aldırcam. Şimdilik durum stabil yine sizi bilgilendiririm sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz @NealStreet sen ne durumdasın
Eşimin değerler de kötü olduğu için daha ne olacağı belli değil canm. Şimdi o da 3 aylık takviye süresinde ben iyileşene kadar onun da durum belli olcak bakalımOh çok şükür. Gözün aydın. Şimdi sırada ne var? Yumurta takibi mi yapacakmış?
Benim yarın transfer var. Gergin gergin bekliyorum
neden canım? 2 istemiyor musun yoksa?Bir tane transfer edilecek. Hayırlısı inşallah
Hadi hayırlısı. Güzel sonuç alır inşallah o da takviyelerdenEşimin değerler de kötü olduğu için daha ne olacağı belli değil canm. Şimdi o da 3 aylık takviye süresinde ben iyileşene kadar onun da durum belli olcak bakalım
yarın transfer müthişyarın anne oluryosun
Erkeklere bilenmiş bir günüme denk geldiğin için çok şanslısın canım Onlar doğurana kadar inanmıyor zaten. Tüp bebek doktorları daha ilk hcg sonucunu ya da ilk artış sonrası test sonucunu "yeni hamilemiz" diye paylaşıyor. Aç eşine onları göster. 4033 nasıl çıkıyormuş hamile değilsen? Transfer gaz mı yapmış Kızıyorum bu erkeklere çok ya@NealStreet kuzum sana birşey danışacağım. 25 Mayıs ilk testim 335, 1 Haziran ikinci testim 4033 çıktı. henüz keseyi görmedik, doktorumuz izinde. Ama eşim halen hamile olduğuma inanmıyor. Ben artık bir anneyim diyince kızıyor bana. Sizce eşim mi abartıyor yoksa ben mi erkenci davranıyorum? Ah şu erkekler Sevincimi bile yaşayamıcam...
Yasal değil diye doktorum tek transfer yapıyormuş 35 yaş altına. Zaten ben de korkarım ikizden. O istese de ben istemezdim sanırımneden canım? 2 istemiyor musun yoksa?
Ayy Allahım ya çok tatlısın Transfer gaz yapmış galiba (!) Ben de onu dedim zaten doğursam anne olduğuma inanırsın :)Erkeklere bilenmiş bir günüme denk geldiğin için çok şanslısın canım Onlar doğurana kadar inanmıyor zaten. Tüp bebek doktorları daha ilk hcg sonucunu ya da ilk artış sonrası test sonucunu "yeni hamilemiz" diye paylaşıyor. Aç eşine onları göster. 4033 nasıl çıkıyormuş hamile değilsen? Transfer gaz mı yapmış Kızıyorum bu erkeklere çok ya
Yasal değil diye doktorum tek transfer yapıyormuş 35 yaş altına. Zaten ben de korkarım ikizden. O istese de ben istemezdim sanırım
Odun bunlar. Sen "He" de geç. Yoksa boşuna sinirlerini bozduğunla kalırsın.Ayy Allahım ya çok tatlısın Transfer gaz yapmış galiba (!) Ben de onu dedim zaten doğursam anne olduğuma inanırsın :)
2 transfer Tr de yasal diye biliyorum, neyse zaten sen de istemiyormuşsun :)))
Sana kitaplığımdan bir kitap öneriyorum ektedirE işte takmamayı öğrensek keşke
Gamsızlık kursu falan yok mu ya? Yazılalım topluca
Hayırlısıyla inşallah öyle olur
Kesinlikle yapmam diyor benim doktor 35 yaş üstündekileri bile tek embriyoya ikna etmeye çalışıyorum diyo. Koordinatör siz tüp bebeğin başına geldiğinizden beri yenidoğan yoğun bakım bebekleri azaldı diyormuş bu benim için de bir başarıdır diyo.Odun bunlar. Sen "He" de geç. Yoksa boşuna sinirlerini bozduğunla kalırsın.
35 yaş üstünde yasal. 35 yaş altında da iki negatif denemeden sonra yapılabiliyor ama çoğu doktor yasaları delip şartları sağlamayana da yapıyor. Benim tüpçü 35 yaş altında ilk denemede yapmıyormuş. Zeymuss0103 'un doktoru da yapmıyor.
7. Gün canım herkes 5.6.7. Günlerde görmüş. Bende hiç çizgi çıkmadı gölge dahi tek umudum testlerim hassas test değil kaset test.Ama daha çok erken ki....
Kitapla olmuyor çok denedim. Bana daha kökten bir çözüm lazımSana kitaplığımdan bir kitap öneriyorum ektedir
Ne güzel ya. Etik metik kalmamış. Başarı oranını artırmak için çifter çifter koyuyorlar. Bir başlıkta gördüm kadının iddiasına göre doktor ikinci embriyoyu kadından habersiz transfer etmiş, embriyolardan biri de bölünmüş. Hepsi tutunmuş. Üçüzlere hamileymiş şu an :/Kesinlikle yapmam diyor benim doktor 35 yaş üstündekileri bile tek embriyoya ikna etmeye çalışıyorum diyo. Koordinatör siz tüp bebeğin başına geldiğinizden beri yenidoğan yoğun bakım bebekleri azaldı diyormuş bu benim için de bir başarıdır diyo.
Ahh guzummm daha yuvarlanmalarin cok başındasın bunlar iyi gunlerinBen şuan sadece panda gibi yuvarlanıyorum. Bana elleşmeyin.
Giiiiiz varsa öyle bir kurs beni de yazdır sen yazılırken özelden kimliğin arkalı önlü resmini atarimE işte takmamayı öğrensek keşke
Gamsızlık kursu falan yok mu ya? Yazılalım topluca
Hayırlısıyla inşallah öyle olur
Kuzum benim eltimde İstanbulda tüp bebek yaptirdi iki tane transfer yapılmış ona ben de dedim ki 35 yaş altına yasakmış ama dedim yok o 30 yaş altıymis bana öyle dedi doktor dedi o zaten gönüllüydu iki transfere ama bi tanesi tutmuş oğlu olacak yeni söylediler cocuk 5 aylikmisHadi hayırlısı. Güzel sonuç alır inşallah o da takviyelerden
Ayy dur dur daha bir şey belli değil. Sonuç alalım da hele
Erkeklere bilenmiş bir günüme denk geldiğin için çok şanslısın canım Onlar doğurana kadar inanmıyor zaten. Tüp bebek doktorları daha ilk hcg sonucunu ya da ilk artış sonrası test sonucunu "yeni hamilemiz" diye paylaşıyor. Aç eşine onları göster. 4033 nasıl çıkıyormuş hamile değilsen? Transfer gaz mı yapmış Kızıyorum bu erkeklere çok ya
Yasal değil diye doktorum tek transfer yapıyormuş 35 yaş altına. Zaten ben de korkarım ikizden. O istese de ben istemezdim sanırım
Eşimle birer tane almıştık sevgiliyken bende yarıda bırakmıştım bu kitabı 3 mü skandal resmen şikayet etseydi keşke.Kitapla olmuyor çok denedim. Bana daha kökten bir çözüm lazım
Ne güzel ya. Etik metik kalmamış. Başarı oranını artırmak için çifter çifter koyuyorlar. Bir başlıkta gördüm kadının iddiasına göre doktor ikinci embriyoyu kadından habersiz transfer etmiş, embriyolardan biri de bölünmüş. Hepsi tutunmuş. Üçüzlere hamileymiş şu an :/
Diyorum ya işte toplu yazılalım. Grup indirimi de yaparlar belki. Hunileri takar, suluğumuzla beslenme çantamızla giderizGiiiiiz varsa öyle bir kurs beni de yazdır sen yazılırken özelden kimliğin arkalı önlü resmini atarim
Öyle kandırıyorlar demek ki çakallar. 35 yaş sınırı. Gözü aydın, sağlıkla doğursun. Ben de doğurunca söyleyeceğimKuzum benim eltimde İstanbulda tüp bebek yaptirdi iki tane transfer yapılmış ona ben de dedim ki 35 yaş altına yasakmış ama dedim yok o 30 yaş altıymis bana öyle dedi doktor dedi o zaten gönüllüydu iki transfere ama bi tanesi tutmuş oğlu olacak yeni söylediler cocuk 5 aylikmis