Etmiş sanırımEşimle birer tane almıştık sevgiliyken bende yarıda bırakmıştım bu kitabı 3 mü skandal resmen şikayet etseydi keşke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmiş sanırımEşimle birer tane almıştık sevgiliyken bende yarıda bırakmıştım bu kitabı 3 mü skandal resmen şikayet etseydi keşke.
Canımmm elcin123 bennn ismimi değiştirdim Jou olarak adet oldum bugün çok şükür sonundaKızlar günaydın regl olan varsa yeni tarihleri verebilir mi ?
Jou 08.05.2021 31 AY GECİKME @Rojda56 25.05.2021 19 AY @Amanita 25.05.2021 20 AY @NaaNaa 25.05.2021 34 AY Zeymuss0103 29.05.2021 14 AY @merve_1 29.05.2021 12 AY
Deme deme, deme öyle.Ahh guzummm daha yuvarlanmalarin cok başındasın bunlar iyi gunlerin
Hadi o zaman bol şans sana, kap gel bebeğini :)))Odun bunlar. Sen "He" de geç. Yoksa boşuna sinirlerini bozduğunla kalırsın.
35 yaş üstünde yasal. 35 yaş altında da iki negatif denemeden sonra yapılabiliyor ama çoğu doktor yasaları delip şartları sağlamayana da yapıyor. Benim tüpçü 35 yaş altında ilk denemede yapmıyormuş. Zeymuss0103 'un doktoru da yapmıyor.
erken gebelikti kuzum :) senin çıkmaması normal, hemen karalar bağlama, daha zamanın var ...7. Gün canım herkes 5.6.7. Günlerde görmüş. Bende hiç çizgi çıkmadı gölge dahi tek umudum testlerim hassas test değil kaset test.
Senin hangi gün çıkmıştı görmüştüm ama unuttum, erken gebelikmi yapmıştın? Ve varsa testlerini atarmısın canım lütfen.
Hadi inşallah öyle şıp diye oluyordurHadi o zaman bol şans sana, kap gel bebeğini :)))
Saat kaçta transferin burda tecrübelerini dinlemek için yerimi alayım bendeHadi inşallah öyle şıp diye oluyordur
Hahah 11'de. Benim tecrübelerim ibretlik oluyor ama hadi hayırlısıSaat kaçta transferin burda tecrübelerini dinlemek için yerimi alayım bende
Haydi hayırlısı guzuuuuuum Allah yardımcın olsun sonunda musmutlu olalım inşallah güzel haberinleHahah 11'de. Benim tecrübelerim ibretlik oluyor ama hadi hayırlısı
Amin amin arka arkaya verelim o güzel haberleri inşallahHaydi hayırlısı guzuuuuuum Allah yardımcın olsun sonunda musmutlu olalım inşallah güzel haberinle
Canısı ben bi ara salmıştım herşeyi sonra bide adetim aşırı düzensiz yumurtlama görmeden bat veremiyorum sanırım o yüzden silinivermişim@sleepy05 varmış
evrem92 Listede olmayan senmişsin. Niye silindin? Yaramazlık mı yaptın? @Falefiz03 de yok. Niye yoksunuz hey hey? Neler oluyor burada?
zeynep-ahmet Yol haritanızı çizdiniz mi eşinle, neye karar verdiniz?
Bayağı ileri bir tarihe sallayıver sen de canım nolmuş. Sanki bizimki de nokta atışı mı amaaağnCanısı ben bi ara salmıştım herşeyi sonra bide adetim aşırı düzensiz yumurtlama görmeden bat veremiyorum sanırım o yüzden silinivermişim
Evet öyle olabilir yumurtlama görünce düzelttiririm artıl minseo pazartesi zahmet olmazsa tekrardan eklermisin beni listeyeBayağı ileri bir tarihe sallayıver sen de canım nolmuş. Sanki bizimki de nokta atışı mı amaaağn
Kuzumm hayırlısı inşallah dualarımız seninle dikkat et kendine
Kuzumm hayırlısı inşallah dualarımız seninle dikkat et kendine
Eve gidiyoruz. Allah razı olsun. İnşallah güzel olur her şey sağlıkla ilerler@NealStreet güzel geçmiştir inşallah, ne muhteşem bir gün senin için bebişi aldım döndüm de hadi, merakta bırakma bizi
İlk 48 saat çok dikkat et biliyorsundur zaten. Güzel sonuçlansın inşallah