Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Geçmiş olsun cnm. Ne güzel ağrısız acısız atlatmışsın inşallah benimde öyle olur sonuçta güzel çıkar . Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize

Hayırlısı olsun kuzum insallah artmıştır kalınlık da daha fazla beklemezsin
8.68 olmuş. Cumartesi sabah transfer
Hayırlı olsun tekrar. Çok sevindim. Beklemek zorunda kalmadan olması çok iyi olmuş. Güzel haberlerle gel inşallah

Sizde mi HSG cekindiniz? Bende çekindim ama adete 1 hafta var ve ben hiç bir şey hissetmiyorum

Çarşamba gidip planlicaz bu ay olmaz sanirim cunkj temmuzda Türkiye ye gelmek istiyoruz ona gore yol izlicez. Sende durum ne tedavi vs varmi canm
hakkında hayırlısı olsun kuzum, ben de şimdilik bir değişiklik yok. sanırım tekrar hsg çekileceğim, duruma göre laparoskopi kışa doğru da tüp bebek düşünüyoruz nasip olursa

Geçmiş olsun cnm. Ne güzel ağrısız acısız atlatmışsın inşallah benimde öyle olur sonuçta güzel çıkar . Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize
İnsallak canim bnm aneztezili olunca hissetmedim sivi bende biraz zor yayilmis 3. Dozda heryere yayilmis belki normal girsem dayanamazdim ins sende ayni benim gbi agri ve acisiz atlatirsin

Sizde mi HSG cekindiniz? Bende çekindim ama adete 1 hafta var ve ben hiç bir şey hissetmiyorum
Yumurtlamayi degerlendirdinmi canim benim daha yumurtlamama var ins guzel sonuclarin olur sonucun nasil cikmisti benim sivi biraz zor ilerlemis ama sorun yok tuplerin acik dedi doktorum ve korunma bu ay sansin yuksek dedi hsg sonrasi ilk 3 ay kendinden gebe kalma sansin cok yuksek bu ay olmassada uzulme ins diger ay guzel haber alirsin

Benim tüpler açıktı canım 17 Mayıs'ta HSG çekindim 19.20-21-22 -26 mayısı degerlendirdim.. yumurtlama ve çatlama 20_21 gibi oldu gibi hissettim... Bugün adete 6 gün kala test yaptım ama NEGATİF çıktı belkide erken yaptım bilmiyorum ... ben kızıma da HSG bin 2. Ayında hamile kaldım bundan 4 yıl önce ve yine çekindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…