- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
Geçmiş olsun cnm. Ne güzel ağrısız acısız atlatmışsın inşallah benimde öyle olur sonuçta güzel çıkar . Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin hepimizeCuma günü çekindim canim aneztezili oldum ben istemedim ama doktorum israr etti aneztezili ol aksi bi durum olursa acidan kivranirsin ben isimi yapamam bosuna aci cekersin kendini kasarsan sonucta yanlis cikar dedi neyse aneztezili oldum iyiki oyle olmusum ben bisey hissetmedim hsg cekindim mi cekinmedimmi inan hic anlamadim bile bes dk uyudum kalktim kalktigimda kanamam vardi cok az o gün aksami kesildi oda muhakkak cekin korkulcak hic bisey yok
Günaydın canm. 22 haziranmis simdi baktım bakmak istemiyordum :/Kızlar günaydın regl olan varsa yeni tarihleri verebilir mi ?
8.68 olmuş. Cumartesi sabah transferHayırlısı olsun kuzum insallah artmıştır kalınlık da daha fazla beklemezsin
Hayırlı olsun tekrar. Çok sevindim. Beklemek zorunda kalmadan olması çok iyi olmuş. Güzel haberlerle gel inşallahEvet başladım bende sana yazacaktım naptın transfer tarihi belli oldumu diyeBen baya hızlı daldım sürecin içine doktorla ön görüşmeye gittiğim ertesi gün adetim başladı. Aynı hastanede endokrinolojideydim tahlil verdim aynı gün belli oldu tsh düşmüş 1.89a tüp bebek bölümüne çıktım adetim başladı diye hemen doktor beyle görüştürelim dediler muayene falan derken başladık. Salı kontrol var
bu ay ek tedavi var mı normal mi devam ediyorsunuz canım ?Günaydın canm. 22 haziranmis simdi baktım bakmak istemiyordum :/
Sizde mi HSG cekindiniz? Bende çekindim ama adete 1 hafta var ve ben hiç bir şey hissetmiyorumCuma günü çekindim canim aneztezili oldum ben istemedim ama doktorum israr etti aneztezili ol aksi bi durum olursa acidan kivranirsin ben isimi yapamam bosuna aci cekersin kendini kasarsan sonucta yanlis cikar dedi neyse aneztezili oldum iyiki oyle olmusum ben bisey hissetmedim hsg cekindim mi cekinmedimmi inan hic anlamadim bile bes dk uyudum kalktim kalktigimda kanamam vardi cok az o gün aksami kesildi oda muhakkak cekin korkulcak hic bisey yok
Benim 24 Haziran canımKızlar günaydın regl olan varsa yeni tarihleri verebilir mi ?
Teşekkür ederim. Evet birden oldu bende anlamadım. Cumartesi transferin varmış seninde.Güzel haberler önce senden o zamanHayırlı olsun tekrar. Çok sevindim. Beklemek zorunda kalmadan olması çok iyi olmuş. Güzel haberlerle gel inşallah
Ayy cnmm cok sevindim insallah guzel haberlerini alacağız cok yakinda insallah8.68 olmuş. Cumartesi sabah transfer
Hayırlı olsun tekrar. Çok sevindim. Beklemek zorunda kalmadan olması çok iyi olmuş. Güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimizeTeşekkür ederim. Evet birden oldu bende anlamadım. Cumartesi transferin varmış seninde.Güzel haberler önce senden o zaman
Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah canımAyy cnmm cok sevindim insallah guzel haberlerini alacağız cok yakinda insallah
Tek-çift embriyo hangisini yapacak peki belli miİnşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimize
Tek. Ben çiftten korkarım zaten. Doktorum da yasaları delmiyorTek-çift embriyo hangisini yapacak peki belli mi
Çarşamba gidip planlicaz bu ay olmaz sanirim cunkj temmuzda Türkiye ye gelmek istiyoruz ona gore yol izlicez. Sende durum ne tedavi vs varmi canmbu ay ek tedavi var mı normal mi devam ediyorsunuz canım ?
hakkında hayırlısı olsun kuzum, ben de şimdilik bir değişiklik yok. sanırım tekrar hsg çekileceğim, duruma göre laparoskopi kışa doğru da tüp bebek düşünüyoruz nasip olursaÇarşamba gidip planlicaz bu ay olmaz sanirim cunkj temmuzda Türkiye ye gelmek istiyoruz ona gore yol izlicez. Sende durum ne tedavi vs varmi canm
En güzeli. Bir kaç gündür kafamı kurcalıyor donmuş transferde vücut dinlendiği için daha hazır oluyormuş ve tutma olasılığı artıyormuş. Doktorun bununla ilgili birşey söyledi mi sana?Tek. Ben çiftten korkarım zaten. Doktorum da yasaları delmiyor
İnsallak canim bnm aneztezili olunca hissetmedim sivi bende biraz zor yayilmis 3. Dozda heryere yayilmis belki normal girsem dayanamazdim ins sende ayni benim gbi agri ve acisiz atlatirsinGeçmiş olsun cnm. Ne güzel ağrısız acısız atlatmışsın inşallah benimde öyle olur sonuçta güzel çıkar . Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize
Yumurtlamayi degerlendirdinmi canim benim daha yumurtlamama var ins guzel sonuclarin olur sonucun nasil cikmisti benim sivi biraz zor ilerlemis ama sorun yok tuplerin acik dedi doktorum ve korunma bu ay sansin yuksek dedi hsg sonrasi ilk 3 ay kendinden gebe kalma sansin cok yuksek bu ay olmassada uzulme ins diger ay guzel haber alirsinSizde mi HSG cekindiniz? Bende çekindim ama adete 1 hafta var ve ben hiç bir şey hissetmiyorum
İnşallah bu son tarih verişin olacak bi daha ki sefere hamilere kısmına yazıcaz seniBenim 24 Haziran canım
Benim tüpler açıktı canım 17 Mayıs'ta HSG çekindim 19.20-21-22 -26 mayısı degerlendirdim.. yumurtlama ve çatlama 20_21 gibi oldu gibi hissettim... Bugün adete 6 gün kala test yaptım ama NEGATİF çıktıYumurtlamayi degerlendirdinmi canim benim daha yumurtlamama var ins guzel sonuclarin olur sonucun nasil cikmisti benim sivi biraz zor ilerlemis ama sorun yok tuplerin acik dedi doktorum ve korunma bu ay sansin yuksek dedi hsg sonrasi ilk 3 ay kendinden gebe kalma sansin cok yuksek bu ay olmassada uzulme ins diger ay guzel haber alirsin