Allah anneli babalı büyütsün çok sevindimEvet kuzum 25 inde sezeryan oldum çok şükür oğluma kavuştum evimizdeyiz şimdiAllahım isteyen hakeden herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallahh sen de durumlar nasıl canım
O dediğim ağrılar 3 gün sürdü ve geçti canım,Merhaba canım,
Benim de dün opu oldu. 5 tane yumurta toplandı , 2 tanesi istenilen olgunlukta çıkmış. Ve şu ana kadar çok güzel dollendi bölünerek te embriyo oluşmaya devam ediyor. Pazartesi sizi transfer için bekliyoruz dediler.
Bende öyle popo kısmında bir ağrı olmadı. Sadece kasıklarımda dün çok sancim vardı. Oda bugün yok denilecek kadar azaldı.
Sen demişsin ya 5. Gün emriyosu sağlıklı kalırsa diye. O zaman ben pazartesi olacağım . Bana da pazartesiye kadar 3. Gün embriyosu mu transfer etmiş olacaklar
Aa başladın mı? Hayırlı olsun tedavin. İnşallah her şey yolunda gider, tsh da düşmüş. Belki taze transferle hızlıca olur bu işBende gonalf 2.gündeyim daha opuya var. Tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
Günaydın canımGünaydın. İyi pazarlar. Güne bu şarkıyla başlayalım. Sivas'la alakamız olsun olmasın farkmaz. Benim yok
Evet ya kalkıp oynayasım geliyorGünaydın canımBenimde yok ama enercik veren bi yanı var şarkının
Amin canımmmm çok sağol Evet canım çok bekledik zorlu süreçten geçtik sonunda kavuştukAllah anneli babalı büyütsün çok sevindimbol bol kokla annesi, çok bekledin miniğini benim aynı canım işte alternatif yöntemlere geçmeye başlayacağım ben de yavaştan hayırlısı ile
Hayırlı olsun, gözün aydınadet olamayışımın 47. gunu hamile olduğumu ogrendim. daha once kan testi yapmama rağmen doktor muayenesime gitmeme ragmen cikmadi. hatta doktor zor hamile kalirsin polikistiksin dedi.
bugun tesadufen yaptigim idrar testi sonucu pozitif cikinca muayeneyd gittim başka doktora. kese göründü. kan testi beta hcg 5binlerde.
doktorun dediklerini dinlemedim hic o ana inamamadigim icinbu degerde kesin hamilelik olur
mu bos gebelik dis gebelik cikabilir
mi.
Geçmiş olmasına sevindim canım. İnşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize. Sen önce olduğun için transfer senden güzel haberler bekliyoruz inşaallah.O dediğim ağrılar 3 gün sürdü ve geçti canım,
Yani sen cuma günü opu olmuşsun, pazartesi büyük ihtimal 3. Gün embriyosu transferi olacaksın. Birde embriyonun bölünme şekline göre değişiyor, bu durum canım.
Ben 5. Gün ama 4AB ve 4BB Transferi oldum.Hakkımızda hayırlısı
Kuzuum sen cuma doktora gidecektin ne oldu yazdın da ben mi kaçırdım kizEvet ya kalkıp oynayasım geliyor
Yok canım ya yazmadım. Biraz pes etme noktasına gelmiştim. Rahim yeterli kalınlığa ulaşamadığı için ilacın dozunu artırıp pazartesi tekrar çağırdı. Yarın ak koyun kara koyun belli olacakKuzuum sen cuma doktora gidecektin ne oldu yazdın da ben mi kaçırdım kiz
teşekkür ederimHayırlı olsun, gözün aydınkese göründüyse dış gebelik olmaz merak etme. Kalp atışı da duyulduktan sonra için rahatlar
Hayırlısı olsun kuzum insallah artmıştır kalınlık da daha fazla beklemezsinYok canım ya yazmadım. Biraz pes etme noktasına gelmiştim. Rahim yeterli kalınlığa ulaşamadığı için ilacın dozunu artırıp pazartesi tekrar çağırdı. Yarın ak koyun kara koyun belli olacak
Hayırlı olsun şaşkınlıkla okudum sürecinizi aklıma hamile olduğumu bilmiyordum serisi geldi ne yaparsanız yapın allah nasip ettiyse bebeğiniz sizinledirteşekkür ederimevet kalp atisini da duysam tamam dicem artik.
birkac haftaonce bu sayfaya anne oldugunu yazanlarin mesajlarini okumak cok hosuma gidiyor mutlu oluyorum demiştim şimdi ben yazıyorum şaka gibi :)))
Evet başladım bende sana yazacaktım naptın transfer tarihi belli oldumu diyeAa başladın mı? Hayırlı olsun tedavin. İnşallah her şey yolunda gider, tsh da düşmüş. Belki taze transferle hızlıca olur bu iş
teşekkür ederim. evet oldu gecikmeden sonra da iliski. o heyecanla doktorun ne dedigini hatırlamıyorum kac haftalik dedigini bile ama beta hcg degeri 5bin200lerde bu da yaklaşık 5 haftaya tekabül ediyor.Hayırlı olsun şaşkınlıkla okudum sürecinizi aklıma hamile olduğumu bilmiyordum serisi geldi ne yaparsanız yapın allah nasip ettiyse bebeğiniz sizinledirbir şey sormak istiyorum merak ettim gecikmeleriniz devam ederken ilişki oldu mu hiç doktor kaç haftalık olduğunu söyledi mi birde aklıma geç döllenme geldi muhtemelen pko olduğu için acaba ondan mı çıkmadı hiç bir testte birde lekelenme dediğiniz mayısın kaçında falan oldu geçen ay kaçında adet oldunuz yumurtlama gördünüz hangi hünleri değerlendirdiniz acaba hiç ateş ölçerle ateşinizi ölçtünüz mü ğöğüslerinizde ağrı sızı kararma var mı yani hamilelik belirtisi uyku dışında birde mide bulantısı dışında var mı çok soru sordum hakkınızı helal edin bende şüpheleniyorum da,
Cuma günü çekindim canim aneztezili oldum ben istemedim ama doktorum israr etti aneztezili ol aksi bi durum olursa acidan kivranirsin ben isimi yapamam bosuna aci cekersin kendini kasarsan sonucta yanlis cikar dedi neyse aneztezili oldum iyiki oyle olmusum ben bisey hissetmedim hsg cekindim mi cekinmedimmi inan hic anlamadim bile bes dk uyudum kalktim kalktigimda kanamam vardi cok az o gün aksami kesildi oda muhakkak cekin korkulcak hic bisey yokMerhaba daha önce rahim filmi çektiren var mı kızlar ağrı falan oluyor mu, salı günü rahim filmi çekileceğim korkuyorum anestesizili