Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim tüpler açıktı canım 17 Mayıs'ta HSG çekindim 19.20-21-22 -26 mayısı degerlendirdim.. yumurtlama ve çatlama 20_21 gibi oldu gibi hissettim... Bugün adete 6 gün kala test yaptım ama NEGATİF çıktı 😐😐 belkide erken yaptım bilmiyorum ... ben kızıma da HSG bin 2. Ayında hamile kaldım bundan 4 yıl önce ve yine çekindim...
İns buda sansli gelir canim icini ferah tut insallah olucak 🤲🤍🤲🤲 bence cok erken yapmissin bi bat gecsin 3 gun falan oyle yap bazen o bile cikmaz yani gec dollenme olduysa kan vermekte fayda var

İns buda sansli gelir canim icini ferah tut insallah olucak 🤲🤍🤲🤲 bence cok erken yapmissin bi bat gecsin 3 gun falan oyle yap bazen o bile cikmaz yani gec dollenme olduysa kan vermekte fayda var
Kızımı adete 5 kala öğrenmiştim onun için umut ettim ama belki dediğin gibi belli bu geç belli olur.. inşallah rabbim kucağımıza boş bırakmasın

Herşeyde vardır bi hayır cnm senin için daha iyi olmuş. Klomen falan kullandın mı cnm
Klomen hic kullanmadim ben kist yapiyormus diye femara kullandim biraz pahali ama cok iyi bir ilac ve bende ise yariyordu guz l guzel yumurta olup buyuyordu ama anlamiyorduk neden olmadigini sanirim hafif bi yapisiklik varmis ondan dolayiymis hersey

Klomen hic kullanmadim ben kist yapiyormus diye femara kullandim biraz pahali ama cok iyi bir ilac ve bende ise yariyordu guz l guzel yumurta olup buyuyordu ama anlamiyorduk neden olmadigini sanirim hafif bi yapisiklik varmis ondan dolayiymis hersey
canım çekilmişsin geçmiş olsun yapışıklık mı çıktı ?

canım çekilmişsin geçmiş olsun yapışıklık mı çıktı ?
Bilmiyorum ki canim ilk dozda tam yayilmamis ilac direnc gostermis belki kendimi kastım bilmiyorum doktor 3 dozda heryere dagildigini gormus tikanik olsa sosis gbi siserdi goruntude valla anlamadim ama röntgende. 3 resimde tam gecis gozukuyo sivi biraz zor ilerlemis sanirim akinti falan vardi ondan gec gecti bilemiyorum hsg rapotunda yapardi oyle bisey olsaydi sadece divi gecisi gec gozlemlendi her iki tup aciktir hsg normal sartlardadir yaziyor doktorda direk tikali veya yapisik dmedi ama kanamam oldu baya belki vardir kucuk bi yapisiklik zaten az bisey ki acildi yoksa mücahale etmesi gerekirdi

En güzeli. Bir kaç gündür kafamı kurcalıyor donmuş transferde vücut dinlendiği için daha hazır oluyormuş ve tutma olasılığı artıyormuş. Doktorun bununla ilgili birşey söyledi mi sana?
Böyle şeyler söyleniyor ama net bilgi yok sanırım. Bir doktor açıklamasında şey diyordu. Taze transferde yumurtalara odaklandığımız için rahmin hazır olup olmama durumunu gözden kaçırabiliyoruz. Bana bu bir sebep olabilir gibi geldi. Ben ohss olduğum için mecburi iki ay rahim dinlendirme verdiler bana

Merhaba kizlar, yine hamilelik olabilir. Gen sonucum çıkmıştı yarin öncelik olarak kadın dogumami gitsem yoksa gen polikinligine mi? Kadın doğum gen sonucunu yorumlayıp ona göre tedavi verir mi?

Gebelik varsa erken mudahale açısından kadın doğuma gitmek istiyorum ama eğer gen sonucunu anlamazsa diye cekincem var.

Bilmiyorum ki canim ilk dozda tam yayilmamis ilac direnc gostermis belki kendimi kastım bilmiyorum doktor 3 dozda heryere dagildigini gormus tikanik olsa sosis gbi siserdi goruntude valla anlamadim ama röntgende. 3 resimde tam gecis gozukuyo sivi biraz zor ilerlemis sanirim akinti falan vardi ondan gec gecti bilemiyorum hsg rapotunda yapardi oyle bisey olsaydi sadece divi gecisi gec gozlemlendi her iki tup aciktir hsg normal sartlardadir yaziyor doktorda direk tikali veya yapisik dmedi ama kanamam oldu baya belki vardir kucuk bi yapisiklik zaten az bisey ki acildi yoksa mücahale etmesi gerekirdi
Filminin görüntüsü var mı canım ?

hakkında hayırlısı olsun kuzum, ben de şimdilik bir değişiklik yok. sanırım tekrar hsg çekileceğim, duruma göre laparoskopi kışa doğru da tüp bebek düşünüyoruz nasip olursa
Saol canm senin hakkinda da hayirlisi olsun inşallah. Insallah hsg temiz cikar laparoskopi gerek kalmaz

Böyle şeyler söyleniyor ama net bilgi yok sanırım. Bir doktor açıklamasında şey diyordu. Taze transferde yumurtalara odaklandığımız için rahmin hazır olup olmama durumunu gözden kaçırabiliyoruz. Bana bu bir sebep olabilir gibi geldi. Ben ohss olduğum için mecburi iki ay rahim dinlendirme verdiler bana
Anladım. Donmuş embriyoda da laboratuvarın iyi olması gerek sanırım çözünürken bozulmaması için. En iyisi doktora güvenmek 🤷🏻‍♀️

Anladım. Donmuş embriyoda da laboratuvarın iyi olması gerek sanırım çözünürken bozulmaması için. En iyisi doktora güvenmek 🤷🏻‍♀️
taze transferde kullanılan hormonlardan dolayı östrojen hala yüksek seviyelerde olduğu için tutunma olayı bi tık daha zor olabiliyor diye biliyorum ama dondurulmuşta da dediğin gibi bozulma riski var o yüzden aslında kar zarar dengesinde ikisi de hemen hemen eşit gibi en güzeli o anki duruma göre ilerlemek rahim durumu yumurtaların kalitesi vs. önemli

taze transferde kullanılan hormonlardan dolayı östrojen hala yüksek seviyelerde olduğu için tutunma olayı bi tık daha zor olabiliyor diye biliyorum ama dondurulmuşta da dediğin gibi bozulma riski var o yüzden aslında kar zarar dengesinde ikisi de hemen hemen eşit gibi en güzeli o anki duruma göre ilerlemek rahim durumu yumurtaların kalitesi vs. önemli
Anladımmm. Doktorumla hiç konuşmamıştım bu konuyu yarın sorarım. Rahim dinlendirme bana da mantıklı geliyor o kadar hormondan sonra vücut hormonları mı düzeltmeye çalışsın yeni gelen embriyoyu mu tutundursun.

X