Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimde şuan öyle oldu sulu kanama parça yok arada damarlı oluyor o da normal. O ay 20 gün adet sancısı çektim deli gibi 40 günün sonunda oldum hayatımda ilk defa. Kesinlikle hsg dendi. Bu ikinci adetim filmden sonra aynı dediğin gibi hiç belirti olmadı yemek yapıyordum ana bi baktım olmuşum şaşırdım ama göğüs hassasiyeti vardı sadece. Aman kansızlığa dikkat et. bende de var kansızlık kan ilacı alıyorum eminim düşmüştür kanım bugun. Hayırlısı bakalım ne diyelim saldım gittiAleyküm Selam.. Bendeniz oldum hsg sonrası 47.gün adet oldum. Ve film sonrası adetlerim 4 ileri 4 geri adet oldum. İşin tuhafı günlerim gelirken adet belirtisi yaşardım onlarda gitti. Ben geçikmemi hsg bağlıyorum neydi amacı beni bu duruma koydu bilemedim. Şimdi arkadaşım çekildi o da 2.50 ay olmadı bunlar tesadüf değil bence. Çok aşırı sulu kanamam oldu parça aşırı gelmedi. Normalde çok aşırı kanamam olmazdı benim ve bu bende kansızlığa yol açtı.
Etmem mi ilaçlarım ayrı var iğne ayrı aylık vuruluyorum bir süre doktorum öyle dedi. İçim dışım ilaç diyebilirim. Kanamam bazı ay normal geçikme olunca oluk oluk. Bende 19 gün sonra oldum hatırladığım kadarıyla ama hiç rahatsız etmedi Allahtan. Adet olamayacağım artık diye düşündüm aklıma neler geldi.Aynen benimde şuan öyle oldu sulu kanama parça yok arada damarlı oluyor o da normal. O ay 20 gün adet sancısı çektim deli gibi 40 günün sonunda oldum hayatımda ilk defa. Kesinlikle hsg dendi. Bu ikinci adetim filmden sonra aynı dediğin gibi hiç belirti olmadı yemek yapıyordum ana bi baktım olmuşum şaşırdım ama göğüs hassasiyeti vardı sadece. Aman kansızlığa dikkat et. bende de var kansızlık kan ilacı alıyorum eminim düşmüştür kanım bugun. Hayırlısı bakalım ne diyelim saldım gitti
Aynen öyle galiba benimde renk olarak temiz kan sen mart ayında mı çekildin hsgEtmem mi ilaçlarım ayrı var iğne ayrı aylık vuruluyorum bir süre doktorum öyle dedi. İçim dışım ilaç diyebilirim. Kanamam bazı ay normal geçikme olunca oluk oluk. Bende 19 gün sonra oldum hatırladığım kadarıyla ama hiç rahatsız etmedi Allahtan. Adet olamayacağım artık diye düşündüm aklıma neler geldi.
Doktor duphaston ilaç verdi, ilacı içerken adet oldum böylede saçma şeyler yaşıyoruz. Ne olurdu hamiş olsaydık şimdi 2 aylık olacaktı nasip birdahakine geçikmemiz hamişlikten olsun dilerim. Rabbim dahada böyle şeyler yaşatmasın. Birde şey renk olarak tam kırmızı mı benimki çok açık renkli kırmızı desen tam değil tertemiz bir kandı merak ettim seninde öyle mi? Kanamam da tuhaf gelmişti bana.
Genelde gebelikte biliyorsun akinti geliyor belki ondandir. Yarin test yapacakmisin.. benimde bata 4 gun var dun test yaptim yok hic bisey cikmadi..Hayır yapmadım bugün de kasıklarım patlayacak gibi çok az şeffaf akıntı geldi. Anlamadım gitti. Bata beş gün varken mu yumurtluyorum acaba
Salı genetige randevum var ondan sonra yapacağım. Şuan kasıklarım patlayacak gibi kimyasal sonrasi belki böyle oluyordur m sizde bence bat sonrasını bekleyin üzülmeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsun.Genelde gebelikte biliyorsun akinti geliyor belki ondandir. Yarin test yapacakmisin.. benimde bata 4 gun var dun test yaptim yok hic bisey cikmadi..
Senin icinde hayirlisi olsun insallah sorunun bulunur canim.. saglikli gebelik olur insallah.. gecen ay ilk defami kimmyasal olmustun..Salı genetige randevum var ondan sonra yapacağım. Şuan kasıklarım patlayacak gibi kimyasal sonrasi belki böyle oluyordur m sizde bence bat sonrasını bekleyin üzülmeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsun.
Birkaç defa olmuştum ama ben bilmiyordum hep gecikme göğüs hassasiyeti sonra adet oldum ben geciktim sandım ama belirtiler aynı olunca bir kaç kez geçirdiğim ortaya çıktıSenin icinde hayirlisi olsun insallah sorunun bulunur canim.. saglikli gebelik olur insallah.. gecen ay ilk defami kimmyasal olmustun..
Ama hcg de yukseliyor dimi kjmyasal olunca..Birkaç defa olmuştum ama ben bilmiyordum hep gecikme göğüs hassasiyeti sonra adet oldum ben geciktim sandım ama belirtiler aynı olunca bir kaç kez geçirdiğim ortaya çıktı
Evet 200 kere cikmisti sonra düştüAma hcg de yukseliyor dimi kjmyasal olunca..
Ooo cokda yukselmis pihtilasma sorunu vs gibi bi durum olabilir senjnde.. forumdakj arkadslarin da baslarunda biyle sorunlari olanlar oldu.. Allahim sifa versin canim.. dua etmekten baska bisey elimizden gelmiyor.. benim artik olmuyor canjm iyice yumurta rezervim azaldi..Evet 200 kere cikmisti sonra düştü
Aralık çekildim ocak korundum. Sonra şubatta 4 gün sonra adet oldum martta 4 sonra oldum Nisanda hiç gelmeyen adet mayıs da geldi. Şuan gözüm haziranda Allahım gelen adet versin bebek yoksa ya. Kimseye yaşatmasın.Aynen öyle galiba benimde renk olarak temiz kan sen mart ayında mı çekildin hsg
adet olamayışımın 47. gunu hamile olduğumu ogrendim. daha once kan testi yapmama rağmen doktor muayenesime gitmeme ragmen cikmadi. hatta doktor zor hamile kalirsin polikistiksin dedi.
bugun tesadufen yaptigim idrar testi sonucu pozitif cikinca muayeneyd gittim başka doktora. kese göründü. kan testi beta hcg 5binlerde.
doktorun dediklerini dinlemedim hic o ana inamamadigim icin bu degerde kesin hamilelik olur
mu bos gebelik dis gebelik cikabilir
mi.
Hımmm baya dengesizleşmiş.. koca karı deyimiyle rahmin hazırlanmış yeterince tez vakitte güzel haberi alırsın inşallah canımAralık çekildim ocak korundum. Sonra şubatta 4 gün sonra adet oldum martta 4 sonra oldum Nisanda hiç gelmeyen adet mayıs da geldi. Şuan gözüm haziranda Allahım gelen adet versin bebek yoksa ya. Kimseye yaşatmasın.
Valla inşllah şeyimle kavgadan bıktım zaten bu ay olursam aşılama olacağım nasipse inşllah o deyimin gibi olur canım çok güzel dedin. Rabbim sanada nasip etsin miss kokulu evlatlarHımmm baya dengesizleşmiş.. koca karı deyimiyle rahmin hazırlanmış yeterince tez vakitte güzel haberi alırsın inşallah canım
teşekkür ederim canim, gercekten benim icin mucize gibi birsey oldu. idrar testi, kan testi,ultrasona rağmen çıkmadi gecikmenin ilk haftasinda.Hayirli ugurlu olsun insallah.. Allahim ol der olur canim.. masallah.. ne buyuk ne guzel bir mucize canim.. Allahim saglikla kavusmanizi nasip etsin insallah
Yok olmamistir canim ilk zamanlar neler yapilanlar var amcamin kizi hamile kalmis hormon haarini almaya devam ediyorsu bilmeden.. ananem hamileyken rontgene girmis.. bebegi oyle ogrenmis daha bi dunya hikaye.. hic bisey olmaz insallah mucizeneteşekkür ederim canim, gercekten benim icin mucize gibi birsey oldu. idrar testi, kan testi,ultrasona rağmen çıkmadi gecikmenin ilk haftasinda.
hatta hamile degilken hazır saçımı boyatayim dedim 5 saat ombre islemi yapidli sacima. insallah kotu birsey olmaz. bilmeden zarar vermis de olabilirim
allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Yok olmamistir canim ilk zamanlar neler yapilanlar var amcamin kizi hamile kalmis hormon haarini almaya devam ediyorsu bilmeden.. ananem hamileyken rontgene girmis.. bebegi oyle ogrenmis daha bi dunya hikaye.. hic bisey olmaz insallah mucizene
Evet kuzum 25 inde sezeryan oldum çok şükür oğluma kavuştum evimizdeyiz şimdi Allahım isteyen hakeden herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallahh sen de durumlar nasıl canımrymruyam canım aklıma düştün doğum yaptın mı ? :)