Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok şükür kızlar şimdi çıktık karından baktı tabi ki de 🙈 kesesi gözüktü çok şükür haftaya da kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah 🙏 yeri meri güzel dedi baya öneriler falan konuştuk epey 😍 şükürler olsun biraz rahatladım şimdi haftaya cumaya kadar yine zaman geçmeyecek Allah hepimize bu günleri yaşamayı sabretmenin zorluğunu yaşatsın sağlıkla 🙏🙏 @Cartedor Jane Jetgil Jane Jetgil ipek_annesi ipek_annesi @zeynep-ahmet nerde isteyen varsa hepiniz için dua ettim orda kızlar 🤗 heyecandan yazamadım hepinizi
Yaaa canım çok sevindim 🥰😍 sabretmek anneliğin doğasında var. Herşey çok güzel ilerleyecek inşallah sen gönlünü ferah tut.

Yaaa canım çok sevindim 🥰😍 sabretmek anneliğin doğasında var. Herşey çok güzel ilerleyecek inşallah sen gönlünü ferah tut.
Çok sağol canım benim inşallah öğreneceğim kendim 7 aylık doğan biri olarak sabretmeyi 🙈 hemen kötü olasılıklar geliyor kalp atışı yoksa bebek yoksa falan gibi Ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 🙏

Çok şükür kızlar şimdi çıktık karından baktı tabi ki de 🙈 kesesi gözüktü çok şükür haftaya da kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah 🙏 yeri meri güzel dedi baya öneriler falan konuştuk epey 😍 şükürler olsun biraz rahatladım şimdi haftaya cumaya kadar yine zaman geçmeyecek Allah hepimize bu günleri yaşamayı sabretmenin zorluğunu yaşatsın sağlıkla 🙏🙏 @Cartedor Jane Jetgil Jane Jetgil ipek_annesi ipek_annesi @zeynep-ahmet nerde isteyen varsa hepiniz için dua ettim orda kızlar 🤗 heyecandan yazamadım hepinizi
oh çok guzel maşallahh canım böyle sağlıkla ilerlesin inşallah:KK200:

Harika haber 😍 maşallah canım 🧿 darısı kalp atışlarına :KK68:
Kese bir tane mi gözüktü canım :emir_bebek::emir_bebek:😇

oh çok guzel maşallahh canım böyle sağlıkla ilerlesin inşallah:KK200:
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah korkuyorum valla😬
Harika haber 😍 maşallah canım 🧿 darısı kalp atışlarına :KK68:
Kese bir tane mi gözüktü canım :emir_bebek::emir_bebek:😇
Çok şükür canım inşallah biz hemen heveslebip mutlu olup beş dk sonra kaygılandık yine kalp atışı duyulmazsa diye 😬 bir tane gözüktü şimdilik canım haftaya sonradan gelen olur mu bilmiyorum 🙈

çok sevindim canımmm Allah sağlıkla ilerlemeyi daim etsin mutlu sona adım adım inşallah sabrın sonu selamet oldu Allah bağışlasın kucağını doldursun darısı başımıza inşallahhhh :KK68: :dua: :KK200:

günaydın hanımlar aşılamamın bugün 6. günündeyim afedersiniz büyük adestime çıkamıyorum ya çok zorlanıyorum çok rahatsızım aşılama yaptıran bir arkadaşım kabız olmuştum ben diyo ve hamile kalmıştı heves etmek istemiyorum ama insan düşünmeden de edemiyor değil :KK43: sizlerde oldumu bu günlerde neler yaşamıştınız
Mmmm şeyy umutlandırmak istemem ama iyiye işaret olabilir 😍

Yaaa ne kadar güzel 😍 sağlıkla ilerlesin inşallah 🐣

çok sevindim canımmm Allah sağlıkla ilerlemeyi daim etsin mutlu sona adım adım inşallah sabrın sonu selamet oldu Allah bağışlasın kucağını doldursun darısı başımıza inşallahhhh :KK68: :dua: :KK200:
Çok sağol canım Allah razı olsun hepimiz bu duyguyu tadalım inşallah sağlıkla ilerlesin gebe haberlerinin ardı arkası kesilmesin 🥰
Yaaa ne kadar güzel 😍 sağlıkla ilerlesin inşallah 🐣
Amin inşallah canım senim de hayırlısıyla 🙏🙏
68 çıktı cuma akşamı tekrar vereceğim o zaman kesinleşir inşallah. Şimdi belki biraz da olsa iğne etkisi vardır diye emin olamadım 🐣
Canım iki kat artması önemli iğne etkisi o kadar kalmaz benim iğneden sonra 12.gün 21 değeri ile öğrendim sonra arttı çok şükür iğne etkisi bu kadar kalmıyor sağlıkla devam etsin inşallah🙏🙏

hus3545 hus3545 canım benim de tam 6. Gün kabızlık problemim oldu aşırı karnım ağrıyordu. 7. Gün geçti kayısı marmelatı filan tükettim bol bol lifli beslendim 9. Gün idrar testi pozitifti (iğnenin 11. Günü) akşamına da hcg 68 çıktı. Çok umutlanamıyorum yine kimyasal filan olur diye ama tuttu mu tuttu 😍
Yaaaa canımmm ahh bendemi umutlanmalıyımm Allahım yüzümüze gülsün inşallah yaaa tebrik ederim canımmm inşallah değerin artar sağlıklı şekilde 😍❣️🙏🏻

Çok sağol canım Allah razı olsun hepimiz bu duyguyu tadalım inşallah sağlıkla ilerlesin gebe haberlerinin ardı arkası kesilmesin 🥰

Amin inşallah canım senim de hayırlısıyla 🙏🙏

Canım iki kat artması önemli iğne etkisi o kadar kalmaz benim iğneden sonra 12.gün 21 değeri ile öğrendim sonra arttı çok şükür iğne etkisi bu kadar kalmıyor sağlıkla devam etsin inşallah🙏🙏
Ay inşallah 😍

X