Günaydın canımGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Gebelik testi yaptın mıGünaydın canım
Randevun kaçtaGünaydınnn güzel hatunlarr geleceğin harika anneleriii
haklısın dedıklerınde ama bırazda uzuntumuzden bole oluyorz haklı olarak inşallahh hıcc tedavıye felan gerek kalmıcakkinşallah canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda artık ne düşünsem ne diye dua etsem bilemiyorum
konuşmamla yol kapanıyorsa kapansın bir de onu düşünemiyeceğim. bir şeyler ters gidecek diye düşünmekten de korkar hale gelirsem öleyim bir köşede. ben bu işe mantıksal olarak yaklaşıyorum şu an olmama ihtimali olma ihtimalinden çok daha fazla o yüzden ek planlar yapmaya başlamam lazım. 1 yıl dolduysa bir sorun aranmalı diyenler doktorlar, 14. ayımdayım. sağ tüp tamam sıkıntılıydı ama soldan olsa olur bak M Masalmina 2. ye hamile tek tüple yani1 tüpün olmaması engel teşkil etmiyor olsa benim de olurdu bunca zaman. benim yumurtalarım kalitesiz bence ve onun da bi tedavisi yok malesef.
umarım bakalım nasıl bu yol bizi nereye götürecekhaklısın dedıklerınde ama bırazda uzuntumuzden bole oluyorz haklı olarak inşallahh hıcc tedavıye felan gerek kalmıcakk
bakalım doz artımına nasıl tepki verecek yumurtalarıngünaydın kızlarrr.
klomenim bugun aksam bıtıyor.
pazartesiye randevu aldım
deniyorum tatlım hepsini artık ilaç içmekten bile bıktım bakalım nasibimizi beklicezcanım yumurta sayısı artıramazsın ama kalitesini artırabilirsin. şeker, tuz un çıkar hayatından yeşil yapraklı besinlere yönel, baklıyat kuruyemiş meyve de tüket.. vitamin takviyelerini de aldın mı 3 aya en geç süper yumişlerin olur. Hamilelik için bir de şans da lazım, Allah ne zaman ol derse olur. Doktor sorun yok herşey yolunda diyorsa illa ki bir sorun aramak doğru değil bence.
pazartesi reglinin 11,günü oluyor. ben normalde 17,gün felan yumurtlama goruyodum tam cızgı asırı koyu olmuyodu dedıgınız gıbı ama. belkı doz yukseldi felan erken cevap verir ilaca. guzelce buyusun kalıtelı olsunda 17,gun olsun farketmez. ama yıne gunlerce gıdıcem yumurta yok derse yıkılırım yanibakalım doz artımına nasıl tepki verecek yumurtaların
ne güzel günaydın kuzum :)Evet kuzum bugün daha bir iyi uyandım zaten, günaydın herkese
hadi hayırlısı canımgünaydın kızlarrr.
klomenim bugun aksam bıtıyor.
pazartesiye randevu aldım
güünaaayyydııınnnnGünaydın kızlar
ŞimdiRandevun kaçta
doktor anlar canım yumurtanın gelişiminden kaçıncı gün pik olacağınıpazartesi reglinin 11,günü oluyor. ben normalde 17,gün felan yumurtlama goruyodum tam cızgı asırı koyu olmuyodu dedıgınız gıbı ama. belkı doz yukseldi felan erken cevap verir ilaca. guzelce buyusun kalıtelı olsunda 17,gun olsun farketmez. ama yıne gunlerce gıdıcem yumurta yok derse yıkılırım yani
çok heyecanlı çıkınca yaz hemen
inş gelişen yumurta gorurde gecenkı doktor gıbı yok yok dıyıp benı sıkmazdoktor anlar canım yumurtanın gelişiminden kaçıncı gün pik olacağını
Çok şükür kızlar şimdi çıktık karından baktı tabi ki de kesesi gözüktü çok şükür haftaya da kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah yeri meri güzel dedi baya öneriler falan konuştuk epey şükürler olsun biraz rahatladım şimdi haftaya cumaya kadar yine zaman geçmeyecek Allah hepimize bu günleri yaşamayı sabretmenin zorluğunu yaşatsın sağlıkla Cartedor Jane Jetgil ipek_annesi zeynep-ahmet nerde isteyen varsa hepiniz için dua ettim orda kızlar heyecandan yazamadım hepinizidoktor anlar canım yumurtanın gelişiminden kaçıncı gün pik olacağını
çoook şükür hadi gözünaydın bi kez dahaÇok şükür kızlar şimdi çıktık karından baktı tabi ki de kesesi gözüktü çok şükür haftaya da kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah yeri meri güzel dedi baya öneriler falan konuştuk epey şükürler olsun biraz rahatladım şimdi haftaya cumaya kadar yine zaman geçmeyecek Allah hepimize bu günleri yaşamayı sabretmenin zorluğunu yaşatsın sağlıkla Cartedor Jane Jetgil ipek_annesi zeynep-ahmet nerde isteyen varsa hepiniz için dua ettim orda kızlar heyecandan yazamadım hepinizi