Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım merhaba hayırlı olsun ins saglikla kucağına alırsın bn gebe kaldığım ay 7 cm kisti bile bile tedavisini erteleyip dr tavsiyesi ile gebe kaldım. Kese gormeye gittigimizde 11 cm olmuştu. Su an 12 haftaligiz hala 11 cm rahat ol panikleyecek bir durum degil sadece iyi bir dr kontrolunde ol ins hicbir sorun yasamayacaksin
Yaaa çokkk teşekkür ederim iyiki varsınız böyle bilgilendirilince çok mutlu oluyorum İnşaAllah sağlıkla ilerlesin hamileliğim sağlıkla al bebişini kucağına kuzum 🤲🌺😍

canım kistler gebelikle küçülüyor çoğu burada yaşayan çok kadın var, sen internetten araştırma sakın. Yalan dolan şeyler söylüyorlar herkesin vücudu farklı. Rahat ol kuzum. Beta için artışa bakacak ondan 2-3 günde bir yapılır normalde, yani kistle alakası yok.
İnşaAllah sağlıkla ilerler böyle kuzum burada yaşayan çok arkadaş varmış sağolsunlar ne güzel bilgiler verdiler hepinizden Allah razı olsun ❤️

@husniye35 canım benim de tam 6. Gün kabızlık problemim oldu aşırı karnım ağrıyordu. 7. Gün geçti kayısı marmelatı filan tükettim bol bol lifli beslendim 9. Gün idrar testi pozitifti (iğnenin 11. Günü) akşamına da hcg 68 çıktı. Çok umutlanamıyorum yine kimyasal filan olur diye ama tuttu mu tuttu 😍
11.günü 68 çıktıysa tutmuş bebiş 😍

Kızlar merhaba. Böyle güzel bir post görünce yazmak istedim. Ben daha yeni gebeyim. 6+4 olduk inşallah. Daha önce yasayan ve tecrübesi olan biri mutlaka vardır 😇😇 Benim birkaç gündür ciddi beL ve kasik agrim var. Ayrıca göğüslerim de ciddi ağrımaya başladı. Bu belirtiler normal mi ? Özellikle bel ve kasik ağrısı normal mi diye merak ettim 🤷‍♀️😇

Kizlar bugün doktora gittim yine yolda gibi bir tane yumurta gördü femera kullanan çoğu kişiden 3 4 yumurta duyunca bari 2 tane bile olur demiştim yine 1 tane yumurta var bu neden oluyor sizce benim neden 1 den fazla yumurtam olmuyor burada 4 yumurtası olan bile görüyorum en kötü 3 ama benim 2 bile yok anlamıyorum neden olabilir bu

Hamile kaldığını öğrendiğinde ne kadardı kist kuzum çok korkuyorum ya düşerse bebek diye 😭
Canım bebekle bir bağlantı yokmus ogrendigimde 10 cmdi dr kızdı hatta dedi kist en fazla dönüp sana zarar verir iç kanama falan yaparsa onun dışında bebekle bir alakası yokmuş ikisi apayri yerlerde

Kizlar bugün doktora gittim yine yolda gibi bir tane yumurta gördü femera kullanan çoğu kişiden 3 4 yumurta duyunca bari 2 tane bile olur demiştim yine 1 tane yumurta var bu neden oluyor sizce benim neden 1 den fazla yumurtam olmuyor burada 4 yumurtası olan bile görüyorum en kötü 3 ama benim 2 bile yok anlamıyorum neden olabilir bu
Canım amh kaçtı senin her vücut aynı değil ki

Canım fiona13 fiona13 da demişti ya femara klomen gibi değil 1 en fazla 2 yumurta yapmayı hedefleyen bi ilaç

X