Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hamile kaldığını öğrendiğinde ne kadardı kist kuzum çok korkuyorum ya düşerse bebek diye

Hamile kaldığını öğrendiğinde ne kadardı kist kuzum çok korkuyorum ya düşerse bebek diye
İlk kontrolümde 5,5 cm'di. 4. ayda 9 cm, 5. ayda 7,5 cm oldu. 6. ayda 11 cm oldu. Hiç sıkıntı yapma, en yaptım sonuç değişmedi, düşük tehlikesi yaptığını hiç duymadım ben, doktor da bana söylemedi, kime gitsem rahat ol demişti.

Benim daha şimdiden 7 cm İnşaAllah dediğin gibi olur kuzum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Kızlar 37 gün oldu ruh halim berbat. Hayatımda hiç bu kadar gecikmedi. Pazartesiye zor randevu buldum. O güne kadar da olcak gibi değilim.

Tarlusal içiyorum, adaçayı içiyorum, masaj yapıyorum yok. Başka ne yapcam bilmiyorum bunalımdayım.

Canım vucudun hormonların stresten etkileniyor kafanı dağıtıp adeti unutmak iyi gelecektir basarabilirsen kendini boşuna yipratiyosun bahar ayları da düzensizlik yapıyor. gebelik olmadığı kesin mi

İnşaAllah sağlıkla ilerleriz hepimiz kuzum
Canım merhaba hayırlı olsun ins saglikla kucağına alırsın bn gebe kaldığım ay 7 cm kisti bile bile tedavisini erteleyip dr tavsiyesi ile gebe kaldım. Kese gormeye gittigimizde 11 cm olmuştu. Su an 12 haftaligiz hala 11 cm rahat ol panikleyecek bir durum degil sadece iyi bir dr kontrolunde ol ins hicbir sorun yasamayacaksin

canım kistler gebelikle küçülüyor çoğu burada yaşayan çok kadın var, sen internetten araştırma sakın. Yalan dolan şeyler söylüyorlar herkesin vücudu farklı. Rahat ol kuzum. Beta için artışa bakacak ondan 2-3 günde bir yapılır normalde, yani kistle alakası yok.

canım yumurta sayısı artıramazsın ama kalitesini artırabilirsin. şeker, tuz un çıkar hayatından yeşil yapraklı besinlere yönel, baklıyat kuruyemiş meyve de tüket.. vitamin takviyelerini de aldın mı 3 aya en geç süper yumişlerin olur. Hamilelik için bir de şans da lazım, Allah ne zaman ol derse olur. Doktor sorun yok herşey yolunda diyorsa illa ki bir sorun aramak doğru değil bence.

Canım vucudun hormonların stresten etkileniyor kafanı dağıtıp adeti unutmak iyi gelecektir basarabilirsen kendini boşuna yipratiyosun bahar ayları da düzensizlik yapıyor. gebelik olmadığı kesin mi
Kesin canım dün acilde de test yaptılar ağrı kesici yapmadan. Kafaya taktım çünkü 20 gündür adet sancım var hadi sancı mancı olmasa geciktiğimi anlarım ama neden bu kadar ağrıya rağmen olmuyorum üzülüyorum ister istemez kist var kesin.

Sen nasılsın, bebiş nasıl

Çok hata yapıyoruz aslında herkesde olanı kendimizde arıyoruz böyle olmamalı kuzum moralini yüksek tut benim 8cm di ilaçla eridi sana tabi veremiyodur ilaç ama Rabbim ayarlamıştır canım üzülme

Canım regl olunca ikinci üçüncü günü falan doktora gidip muayane ol bence
Ayrıca regl olamamak stres yapıyor hormonlar vs insanın elinde değil sakin olup kafaya takmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…