Du bakalım ultrasonda nasıl ilerlicek o önemli şu anHep sahada canım çok sıkıldım ama ne yapalım işibu ay yattı resmen yine halbuki bu ay macun ve femera ile falan baya umutluydum
Hamile kaldığını öğrendiğinde ne kadardı kist kuzum çok korkuyorum ya düşerse bebek diyeM minik mucize92 Kuzum benim de öyleydi, şuan 11 cm.
24. haftadayız, doktor takipte kalıcaz yapıcak bişey yok, ilaç da veremem diyor, gittiği yere kadar gidiyor yani.
Küçülme ihtimali de var aslında ama benimki hamilelik sürecinde büyüdü, bu süreçte vücudun çocuk için ürettiği hormonlar onu da besleyip büyütüyormuş bazen.
İlişkiyi yasaklayabilir, ani oturup kalkma, çok yorulma, ani olan bütün hareketlerden kaçın. Patlamassa sıkıntı yok demişti doktor bana. Erken doğumu bir ihtimal tetikleyebilirmiş. Ama çoğu hamilelikte küçülüyor, benim vücudum ters olduğu için büyütmüş.
İlk kontrolümde 5,5 cm'di. 4. ayda 9 cm, 5. ayda 7,5 cm oldu. 6. ayda 11 cm oldu. Hiç sıkıntı yapma, en yaptım sonuç değişmedi, düşük tehlikesi yaptığını hiç duymadım ben, doktor da bana söylemedi, kime gitsem rahat ol demişti.Hamile kaldığını öğrendiğinde ne kadardı kist kuzum çok korkuyorum ya düşerse bebek diye
Benim daha şimdiden 7 cmİlk kontrolümde 5,5 cm'di. 4. ayda 9 cm, 5. ayda 7,5 cm oldu. 6. ayda 11 cm oldu. Hiç sıkıntı yapma, en yaptım sonuç değişmedi, düşük tehlikesi yaptığını hiç duymadım ben, doktor da bana söylemedi, kime gitsem rahat ol demişti.
Canım büyüyüp küçülüyor, zaten şuan sorun olmaz ki, çocuk küçük, ona zarar verceğini hiç sanmam.Benim daha şimdiden 7 cmİnşaAllah dediğin gibi olur kuzum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Bi gideyim yarın ama her halükarda kaçacak malesefDu bakalım ultrasonda nasıl ilerlicek o önemli şu an
İnşaAllah sağlıkla ilerleriz hepimiz kuzumCanım büyüyüp küçülüyor, zaten şuan sorun olmaz ki, çocuk küçük, ona zarar verceğini hiç sanmam.
Çocuk büyüdükçe kistte büyürse sıkıntı, benim durumum gibi.
Canım vucudun hormonların stresten etkileniyor kafanı dağıtıp adeti unutmak iyi gelecektir basarabilirsen kendini boşuna yipratiyosun bahar ayları da düzensizlik yapıyor. gebelik olmadığı kesin miKızlar 37 gün olduruh halim berbat. Hayatımda hiç bu kadar gecikmedi. Pazartesiye zor randevu buldum. O güne kadar da olcak gibi değilim.
Tarlusal içiyorum, adaçayı içiyorum, masaj yapıyorum yok. Başka ne yapcam bilmiyorum bunalımdayım.
Canım merhaba hayırlı olsun ins saglikla kucağına alırsın bn gebe kaldığım ay 7 cm kisti bile bile tedavisini erteleyip dr tavsiyesi ile gebe kaldım. Kese gormeye gittigimizde 11 cm olmuştu. Su an 12 haftaligiz hala 11 cm rahat ol panikleyecek bir durum degil sadece iyi bir dr kontrolunde ol ins hicbir sorun yasamayacaksinİnşaAllah sağlıkla ilerleriz hepimiz kuzum
canım kistler gebelikle küçülüyor çoğu burada yaşayan çok kadın var, sen internetten araştırma sakın. Yalan dolan şeyler söylüyorlar herkesin vücudu farklı. Rahat ol kuzum. Beta için artışa bakacak ondan 2-3 günde bir yapılır normalde, yani kistle alakası yok.En son dün bakıldı 264,65 çıkmıştı kuzum bugün görseniz ekranda kocaman kist vardı ölçtü doktor 7 cm dedi oda korkma dedi ama internetten baktım üzüm gebeliği mol gebelik olabilir falan yazıyorbirde doktor 2-3 gün sonra tekrar beta tahlili yaptır dedi
canım yumurta sayısı artıramazsın ama kalitesini artırabilirsin. şeker, tuz un çıkar hayatından yeşil yapraklı besinlere yönel, baklıyat kuruyemiş meyve de tüket.. vitamin takviyelerini de aldın mı 3 aya en geç süper yumişlerin olur. Hamilelik için bir de şans da lazım, Allah ne zaman ol derse olur. Doktor sorun yok herşey yolunda diyorsa illa ki bir sorun aramak doğru değil bence.inşallah canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda artık ne düşünsem ne diye dua etsem bilemiyorum
konuşmamla yol kapanıyorsa kapansın bir de onu düşünemiyeceğim. bir şeyler ters gidecek diye düşünmekten de korkar hale gelirsem öleyim bir köşede. ben bu işe mantıksal olarak yaklaşıyorum şu an olmama ihtimali olma ihtimalinden çok daha fazla o yüzden ek planlar yapmaya başlamam lazım. 1 yıl dolduysa bir sorun aranmalı diyenler doktorlar, 14. ayımdayım. sağ tüp tamam sıkıntılıydı ama soldan olsa olur bak @Masalmina 2. ye hamile tek tüple yani1 tüpün olmaması engel teşkil etmiyor olsa benim de olurdu bunca zaman. benim yumurtalarım kalitesiz bence ve onun da bi tedavisi yok malesef.
Kesin canım dün acilde de test yaptılar ağrı kesici yapmadan. Kafaya taktım çünkü 20 gündür adet sancım var hadi sancı mancı olmasa geciktiğimi anlarım ama neden bu kadar ağrıya rağmen olmuyorum üzülüyorum ister istemez kist var kesin.Canım vucudun hormonların stresten etkileniyor kafanı dağıtıp adeti unutmak iyi gelecektir basarabilirsen kendini boşuna yipratiyosun bahar ayları da düzensizlik yapıyor. gebelik olmadığı kesin mi
Bende değilde bu topikte birisinde vardı kuzum aynen hamileyken vardı sorun etmemişlerdi doğumda alırız demişlerdiHamileyken mi 8 cm kistin vardı kuzum
Rica ederim kuzucum ne demek dinleme kendini çok inan öyle daha güzelÇok teşekkür ederim canım, kist için hep bunları yazıyorlar heralde. Sürekli bir yerlerim ağrıyor bende sebep arıyorum işte.
Korkma kuzum ona etkisi olsa doktor söylerdi arkadaşın dediği gibi bana hoplama zıplama demişti ters hareket yapma demişti ilişkide ama şükür geçti kaygınlanma Allahın izniyle birşey olmayacakHamile kaldığını öğrendiğinde ne kadardı kist kuzum çok korkuyorum ya düşerse bebek diye
Çok hata yapıyoruz aslında herkesde olanı kendimizde arıyoruz böyle olmamalı kuzum moralini yüksek tut benim 8cm di ilaçla eridi sana tabi veremiyodur ilaç ama Rabbim ayarlamıştır canım üzülmeEn son dün bakıldı 264,65 çıkmıştı kuzum bugün görseniz ekranda kocaman kist vardı ölçtü doktor 7 cm dedi oda korkma dedi ama internetten baktım üzüm gebeliği mol gebelik olabilir falan yazıyorbirde doktor 2-3 gün sonra tekrar beta tahlili yaptır dedi
Canım regl olunca ikinci üçüncü günü falan doktora gidip muayane ol benceKesin canım dün acilde de test yaptılar ağrı kesici yapmadan. Kafaya taktım çünkü 20 gündür adet sancım var hadi sancı mancı olmasa geciktiğimi anlarım ama neden bu kadar ağrıya rağmen olmuyorum üzülüyorum ister istemez kist var kesin.
Sen nasılsın, bebiş nasıl
Evet kuzum bugün daha bir iyi uyandım zaten, günaydın herkeseRica ederim kuzucum ne demek dinleme kendini çok inan öyle daha güzel