- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Bana doktor korkma kist için dedi ama benim çok paniğim kuzum iki kere karnımda öldü ya bebekler ondan sonra böyle oldumCanım kist dediği şey yumurtalıkta. Üzüm gebeliği mol gebeliği dediği şey rahim içinde oluyor ve beta HCG çok sağlıksız çok aşırı yükseliyor. Senin onlarla alakan yok sakin ol. Benim doktor 272den sonra bir daha test istemedi haftaya keseye gel dedi. Ben dayanamayıp 4 gün sonra yine yaptırdım. Ama yanlış hatırlamıyorsam senin de kan sulandırıcı falan kullanman gerekiyordu dimi? Onlara bende hemen başladı keseyi falan beklemeden ilk kanda yani. O açıdan soraydın kist açısından hiç endişelenme.
Hamileyken mi 8 cm kistin vardı kuzumbebeğim üzülme sakınnn dur bakalım bende de 8 cm vardı ama bir aradaş hamileyken bile kistini gördü sorun değil demişti doktor sakın umutsuzluğa kapılma
Canım belki o tüpü aldırman gerekiyordur. Benim doktorum aldırmayı önerdi tıkalı tüp gebeliğe engel olabiliyor orda sıvı birikiyor ve bu tutunmayı engelliyor dedi. Alındıktan sonra 3 ay içinde senden hamilelik bekliyorum dedi ve dediği gibi 3. Ay hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu bir ay ara verdim ve inşallah şimdi yine pozitiftirinşallah canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda artık ne düşünsem ne diye dua etsem bilemiyorum
konuşmamla yol kapanıyorsa kapansın bir de onu düşünemiyeceğim. bir şeyler ters gidecek diye düşünmekten de korkar hale gelirsem öleyim bir köşede. ben bu işe mantıksal olarak yaklaşıyorum şu an olmama ihtimali olma ihtimalinden çok daha fazla o yüzden ek planlar yapmaya başlamam lazım. 1 yıl dolduysa bir sorun aranmalı diyenler doktorlar, 14. ayımdayım. sağ tüp tamam sıkıntılıydı ama soldan olsa olur bak M Masalmina 2. ye hamile tek tüple yani1 tüpün olmaması engel teşkil etmiyor olsa benim de olurdu bunca zaman. benim yumurtalarım kalitesiz bence ve onun da bi tedavisi yok malesef.
Benim tüp tıkalı değil kuzu geçiş oldu tüpte yapışıklık vardı muhtemelen o açıldı doktor laparoskopi bile önermedi şuan içinCanım belki o tüpü aldırman gerekiyordur. Benim doktorum aldırmayı önerdi tıkalı tüp gebeliğe engel olabiliyor orda sıvı birikiyor ve bu tutunmayı engelliyor dedi. Alındıktan sonra 3 ay içinde senden hamilelik bekliyorum dedi ve dediği gibi 3. Ay hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu bir ay ara verdim ve inşallah şimdi yine pozitiftirYumurtalarının kalitesiz olduğunu da nereden çıkarttın bence bir kaç doktora daha gitmelisin
Bu arada en az 4 doktordan fikir aldım film ile ilgiliCanım belki o tüpü aldırman gerekiyordur. Benim doktorum aldırmayı önerdi tıkalı tüp gebeliğe engel olabiliyor orda sıvı birikiyor ve bu tutunmayı engelliyor dedi. Alındıktan sonra 3 ay içinde senden hamilelik bekliyorum dedi ve dediği gibi 3. Ay hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu bir ay ara verdim ve inşallah şimdi yine pozitiftirYumurtalarının kalitesiz olduğunu da nereden çıkarttın bence bir kaç doktora daha gitmelisin
O zaman canını sıkacak bir durum da yok kuzumBenim tüp tıkalı değil kuzu geçiş oldu tüpte yapışıklık vardı muhtemelen o açıldı doktor laparoskopi bile önermedi şuan için
Eşinin spermiyogramı da iyiydi dimiBu arada en az 4 doktordan fikir aldım film ile ilgiliama yumurtaların kalitesi malesef görüntü ile belli olmuyor. Anca toplamada laboratuvar da anlaşılıyormuş. Bende ne kist ne bişi yumurta oluyor rahim içi normal ama döllenme olmuyor o yüzden aklıma kalite olayı geliyor
maşallah canım ikiz miymişO zaman canını sıkacak bir durum da yok kuzumHer şeyin var bir zamanı. Bak en yakın örneği bizzat ablam 6 yıl bekledi ve 6 yılın sonunda mucize haberini aldı ve iki tane minicik atan kalp gördü daha geçen hafta burada da neler gördük lütfen ama lütfen hiç kimse umudunu yitirmesin
evet canım onun her şeyi çok normal. ben de aşılamaya geçeceğim işte bi defa daha ilaç deneyim diyorum 2 defa denemiştim çünkü bi de tüp açılmışken deneyim şansımıEşinin spermiyogramı da iyiydi dimi
Evet canım tüp bebek. Dene kuzum doğal yolları tercih etmiyor bizim sıpalar napalımmaşallah canım ikiz miymiştedavi almış mıydı ablan ?
evet canım onun her şeyi çok normal. ben de aşılamaya geçeceğim işte bi defa daha ilaç deneyim diyorum 2 defa denemiştim çünkü bi de tüp açılmışken deneyim şansımı
Çok sevindim gözü aydın çok beklemiş. Bakalım bi yerde olacak ama nerede nasıl ne şekilde ben de meraktayımEvet canım tüp bebek. Dene kuzum doğal yolları tercih etmiyor bizim sıpalar napalımBelki de gerek bile kalmaz inşallah
Çok teşekkür ederim canım, kist için hep bunları yazıyorlar heralde. Sürekli bir yerlerim ağrıyor bende sebep arıyorum işte.yok kuzucum valla hiç bi yan etkisini görmedim ama güzel bi ilaç diye okumuştum bi yerlerde hemşire reçeteyi yazıyordu başka doğum kontol yazacaktı doktor hayır dedi ginera verelim dahamı etkilidir bilmem
M minik mucize92 Kuzum benim de öyleydi, şuan 11 cm.
Eşin asker mi canım senin?Bu ay da nasibimde yokmuş hayırlısı eşim gelemiyor bir hafta falan daha malesef tam yumurtlama haftam bitince gelecek galiba
Tekniker canimEşin asker mi canım senin?
Gidip gelmeler çok sıkıcıTekniker canim
Denicem canım ilaç aşılamadan önce tekrar, vitamin çok içtim 1 yıldır multivitaminler de içtim inositol de q10 da alfa lipolik asitte içtimminseo canım yumurtaların kalitesiz diye üzülme sakın ama kalitesini arttırmak için takviye kullan qoenzim q10 ve omega3 kesinlikle. Ayrıca daha yolun çok başında olmasan da çok uzağında da değilsin femara ya da klomenle tedavi al bir kaç ay. İnşallah aşılamaya bile gerek kalmadan Gebe kaldığını göreceksin
Hep sahada canım çok sıkıldım ama ne yapalım işiGidip gelmeler çok sıkıcı
bat 15 mayıs canım bnm tarihKızlar yeni tarihleri yazar mısınız ?
A Angell77 12.04.2021 3 AY GECİKME @Yusra30 14.04.2021 30 AY GECİKME sleepy05 16.04.2021 10 AY GECİKME @Pungar35 19.04.2021 5 AY GECİKME @Mordus 21.04.2021 6 AY GECİKME @gecenin_resmi 21.04.2021 19 AY GECİKME @NaaNaa 23.04.2021 33 AY @minikooommm 23.04.2021 5 AY @gurbetgulu16 24.04.2021 7 AY @fiona13 25.04.2021 29 AY @Pinkpeonyy 26.04.2021 5 AY @niw 26.04.2021 8 AY @Blacklight 27.04.2021 20 AY @sim84sim 27.04.2021 5 AY @Amanita 27.04.2021 19 AY