Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim de bu ay regl bi tuhaf ya kahverengi ye döndü bile bugün 3. Gun olmasına rağmen neredeyse hiç gelmiyor sabahtan beri aynı ped ile duruyorum anca tuvalete gidince peçeteye geliyor kahverengi leke .. anlamadım niue böyle az bu ay

Benim de bu ay regl bi tuhaf ya kahverengi ye döndü bile bugün 3. Gun olmasına rağmen neredeyse hiç gelmiyor sabahtan beri aynı ped ile duruyorum anca tuvalete gidince peçeteye geliyor kahverengi leke .. anlamadım niue böyle az bu ay
Az oluşuna takılmıyorlar. Benim çok uzun zamandır az geliyor. Düzeni önemli bizim için diyorlar

Az oluşuna takılmıyorlar. Benim çok uzun zamandır az geliyor. Düzeni önemli bizim için diyorlar
Duzen klomen ve catlatma iğnesi sayesinde var şükür ki 🤭 o olmasa sekiz dokuz ay davul gibi şişer regl olmam bu düzen hoşuma gidiyor her ay düzenli olmak ne güzelmiş bunu bile yaşamadığım için düzenli olunca bi tuaf oluyorum bazı kadınlar çok şanslı

Duzen klomen ve catlatma iğnesi sayesinde var şükür ki 🤭 o olmasa sekiz dokuz ay davul gibi şişer regl olmam bu düzen hoşuma gidiyor her ay düzenli olmak ne güzelmiş bunu bile yaşamadığım için düzenli olunca bi tuaf oluyorum bazı kadınlar çok şanslı
İşte cevap vermiyor diye düşünme diye bunun için demiştim sana. Hiçbir şey olmasa bile vücudun ilaçlara cevap veriyor regl oluyorsun ki senin yumurtan da büyüyor ilaçla. Sen yaşadıklarından dolayı kendin kendini olumsuza şartlıyorsun. Böyle devam eder inşallah sonunda sağlıkla kucağına da alırsın

Doktora gittim. Karından usg ile baktı. Normal dedi. Bakılmayan üç test varmış. Üç tüp kan verdim. Sonuçlar yarın çıkarmış. İkinci klomen tedavisine başlıyoruz. Q folin e devam et dedi. Haftaya çarşamba yumurtalık kontrolü için çağırdı. Ben de durumlar bu şekilde hanımlar 😔
hadi bu defa her şey yolunda ilerlesin inşallah canım

ben mahvoldum klomenle çatlatma iğnesinden sonra adet oldum ya nasıl fazlaydı adetim çok berbattı sancıdan ölcem sandım sızıdan resmen

Çok şükür canım iyim sizler nasılsınız?Ay ne güzel hatırlanmak 🤗İftar menüsü düşünüyorum ne yapsam diye🙄
bu arada regli belirtilerin var bakalım bir kaç güne regli olursam hastaneye gideceğim.Bakalım bu ay transfer olabilecek miyim🤷🏼‍♀️

İşte cevap vermiyor diye düşünme diye bunun için demiştim sana. Hiçbir şey olmasa bile vücudun ilaçlara cevap veriyor regl oluyorsun ki senin yumurtan da büyüyor ilaçla. Sen yaşadıklarından dolayı kendin kendini olumsuza şartlıyorsun. Böyle devam eder inşallah sonunda sağlıkla kucağına da alırsın
Amiiiin inşallah canım inşallah
ben mahvoldum klomenle çatlatma iğnesinden sonra adet oldum ya nasıl fazlaydı adetim çok berbattı sancıdan ölcem sandım sızıdan resmen
Benim de cooook az ve kahverengi

Bebişim sen git bazenleri lekenlemeyide adet olarak görebiliyor doktorlar
Yarın sabahtan ilk iş git anlat lekeleniyorum ama sökülmüyor de geç olmadan bari söktürücü versin ki önündeki tedaviyi görebil kuşum
calısıyrum canım asla ızın alamam. bu aksam iş çıkısı gıdıcem nobetcı doktor oluyormuş . tarlusalda ıcıyorum bıtmesıne ıkı gun vardı lekelenme basladı normalde bıterdı bıkac gun sonra olurdum

Bu arada eşimin işyerinde kovid vakaları artmış.Müdürleri toplantıda küçük wuhan'a döndük şuan ona göre ailelerinizle tedbirlerinizi alın.Bizde evde ayrı odalarda yemek yiyip ayrı odalarda ayrı tuvaletlerin kullanıyoruz.Allahtan bir tane dondurulmuş embriyom var.Bu ay bir sıkıntı olmaz ise transefer yapılacak.Yoksa adamla bir araya gelip çocuk yapma ihti malimizde yok şu dönemde 🤣🤣🤣🤣Daha öncede bu şekilde kendimizce önlem almıştık eşim kovid olmuştu ben olmamıştım.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın.🤲🏻

Olabilir canım, dengemiz şaştı şu son birkaç ayda.. İzin alıp doktora mı gitsen acaba?
Cnm sonra kesildi baya simdi de hiç yok gibi ama doktora gideceğim neyin nesi bu korktum valla
Olabilir kuzum belli olmaz sen tedbirini al bir git görün içinde rahatlasın
Evet cnm görüneceğim de stres kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum gecen esim yanımdaki çalışan çocuk grip olmuş dedi onu duydum anksiyetem durur mu o günden beri o cocuk kovid biz de kovid olduk diye söylenip durdum sonra belirtiler basladi psikolojik mi gerçek mi bilemedik esim ben senle baş edemem dedi bugün götürdü kovid testine aksam belli olur sonucu dua edin ya insallah değilimdir daha 5 ay oluyor geçireli bi daha olmaz inşallah 😔😔

Bu arada eşimin işyerinde kovid vakaları artmış.Müdürleri toplantıda küçük wuhan'a döndük şuan ona göre ailelerinizle tedbirlerinizi alın.Bizde evde ayrı odalarda yemek yiyip ayrı odalarda ayrı tuvaletlerin kullanıyoruz.Allahtan bir tane dondurulmuş embriyom var.Bu ay bir sıkıntı olmaz ise transefer yapılacak.Yoksa adamla bir araya gelip çocuk yapma ihti malimizde yok şu dönemde 🤣🤣🤣🤣Daha öncede bu şekilde kendimizce önlem almıştık eşim kovid olmuştu ben olmamıştım.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın.🤲🏻
valla ortalık berbat çok dikkat edin canım :KK43: transfere kadar dikkat et kendine inşallah tutunur bebiş

X