- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az oluşuna takılmıyorlar. Benim çok uzun zamandır az geliyor. Düzeni önemli bizim için diyorlarBenim de bu ay regl bi tuhaf ya kahverengi ye döndü bile bugün 3. Gun olmasına rağmen neredeyse hiç gelmiyor sabahtan beri aynı ped ile duruyorum anca tuvalete gidince peçeteye geliyor kahverengi leke .. anlamadım niue böyle az bu ay
Duzen klomen ve catlatma iğnesi sayesinde var şükür ki o olmasa sekiz dokuz ay davul gibi şişer regl olmam bu düzen hoşuma gidiyor her ay düzenli olmak ne güzelmiş bunu bile yaşamadığım için düzenli olunca bi tuaf oluyorum bazı kadınlar çok şanslıAz oluşuna takılmıyorlar. Benim çok uzun zamandır az geliyor. Düzeni önemli bizim için diyorlar
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah mübarek günlerde bizleri de dualarında unutma
[/QUOTE
Amin insAllah hepiniz dualarimdasınız rabbim gerçekten isteyen herkesin kucağını doldursun insAllah
İşte cevap vermiyor diye düşünme diye bunun için demiştim sana. Hiçbir şey olmasa bile vücudun ilaçlara cevap veriyor regl oluyorsun ki senin yumurtan da büyüyor ilaçla. Sen yaşadıklarından dolayı kendin kendini olumsuza şartlıyorsun. Böyle devam eder inşallah sonunda sağlıkla kucağına da alırsınDuzen klomen ve catlatma iğnesi sayesinde var şükür ki o olmasa sekiz dokuz ay davul gibi şişer regl olmam bu düzen hoşuma gidiyor her ay düzenli olmak ne güzelmiş bunu bile yaşamadığım için düzenli olunca bi tuaf oluyorum bazı kadınlar çok şanslı
hadi bu defa her şey yolunda ilerlesin inşallah canımDoktora gittim. Karından usg ile baktı. Normal dedi. Bakılmayan üç test varmış. Üç tüp kan verdim. Sonuçlar yarın çıkarmış. İkinci klomen tedavisine başlıyoruz. Q folin e devam et dedi. Haftaya çarşamba yumurtalık kontrolü için çağırdı. Ben de durumlar bu şekilde hanımlar
ben mahvoldum klomenle çatlatma iğnesinden sonra adet oldum ya nasıl fazlaydı adetim çok berbattı sancıdan ölcem sandım sızıdan resmenDuzen klomen ve catlatma iğnesi sayesinde var şükür ki o olmasa sekiz dokuz ay davul gibi şişer regl olmam bu düzen hoşuma gidiyor her ay düzenli olmak ne güzelmiş bunu bile yaşamadığım için düzenli olunca bi tuaf oluyorum bazı kadınlar çok şanslı
Bende günde iki kere alıyordum kuzum ilaç kullandığım içinBurada günde üç diyor mesela çocuk düşünenlere ama ben aynı anda ilac da kullanacağım için gunde iki alacağım M minik mucize92
Eğer hala gitmediysen yarın git kuzum anlatYa tam sökülmedi bugün leke tarzında silince kahverengi. Gıtmesemmi bugun yada gıdıp desemmi napsam bilemedim
Olabilir kuzum belli olmaz sen tedbirini al bir git görün içinde rahatlasınCnm ilac kullanmadim ama ben klomen vs ilac kullanmadan kendiliginden de olabilir mi ki kist
Çok şükür canım iyim sizler nasılsınız?Ay ne güzel hatırlanmak İftar menüsü düşünüyorum ne yapsam diyegünaydın minik kuşlar. herkes nasıl keyifler iyi mi ?
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa
gitmedım. gıdıp bunudamı desem acaba bilmiyorum yaEğer hala gitmediysen yarın git kuzum anlat
biz de iyiyiz kuşum çok şükür allah kabul etsinÇok şükür canım iyim sizler nasılsınız?Ay ne güzel hatırlanmak İftar menüsü düşünüyorum ne yapsam diye
Amiiiin inşallah canım inşallahİşte cevap vermiyor diye düşünme diye bunun için demiştim sana. Hiçbir şey olmasa bile vücudun ilaçlara cevap veriyor regl oluyorsun ki senin yumurtan da büyüyor ilaçla. Sen yaşadıklarından dolayı kendin kendini olumsuza şartlıyorsun. Böyle devam eder inşallah sonunda sağlıkla kucağına da alırsın
Benim de cooook az ve kahverengiben mahvoldum klomenle çatlatma iğnesinden sonra adet oldum ya nasıl fazlaydı adetim çok berbattı sancıdan ölcem sandım sızıdan resmen
Bebişim sen git bazenleri lekenlemeyide adet olarak görebiliyor doktorlargitmedım. gıdıp bunudamı desem acaba bilmiyorum ya
calısıyrum canım asla ızın alamam. bu aksam iş çıkısı gıdıcem nobetcı doktor oluyormuş . tarlusalda ıcıyorum bıtmesıne ıkı gun vardı lekelenme basladı normalde bıterdı bıkac gun sonra olurdumBebişim sen git bazenleri lekenlemeyide adet olarak görebiliyor doktorlar
Yarın sabahtan ilk iş git anlat lekeleniyorum ama sökülmüyor de geç olmadan bari söktürücü versin ki önündeki tedaviyi görebil kuşum
Cnm sonra kesildi baya simdi de hiç yok gibi ama doktora gideceğim neyin nesi bu korktum vallaOlabilir canım, dengemiz şaştı şu son birkaç ayda.. İzin alıp doktora mı gitsen acaba?
Evet cnm görüneceğim de stres kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum gecen esim yanımdaki çalışan çocuk grip olmuş dedi onu duydum anksiyetem durur mu o günden beri o cocuk kovid biz de kovid olduk diye söylenip durdum sonra belirtiler basladi psikolojik mi gerçek mi bilemedik esim ben senle baş edemem dedi bugün götürdü kovid testine aksam belli olur sonucu dua edin ya insallah değilimdir daha 5 ay oluyor geçireli bi daha olmaz inşallahOlabilir kuzum belli olmaz sen tedbirini al bir git görün içinde rahatlasın
valla ortalık berbat çok dikkat edin canım transfere kadar dikkat et kendine inşallah tutunur bebişBu arada eşimin işyerinde kovid vakaları artmış.Müdürleri toplantıda küçük wuhan'a döndük şuan ona göre ailelerinizle tedbirlerinizi alın.Bizde evde ayrı odalarda yemek yiyip ayrı odalarda ayrı tuvaletlerin kullanıyoruz.Allahtan bir tane dondurulmuş embriyom var.Bu ay bir sıkıntı olmaz ise transefer yapılacak.Yoksa adamla bir araya gelip çocuk yapma ihti malimizde yok şu dönemde Daha öncede bu şekilde kendimizce önlem almıştık eşim kovid olmuştu ben olmamıştım.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın.
Menapoz iğnesini kaç kere kullandınız visanne ile beraber miydiBenim bi tane kistim var 2 cm oda cikolata kistimi belli degil canim.
7cm di eskiden, onda menopoz ignesi hic bi etki yapmadi, ameliyat oldum aldirdim