- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Evet evet ramazanın bereketine inanıyoruzevet kuzum zor cidden ama mücadeleyi elden bırakmıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet ramazanın bereketine inanıyoruzevet kuzum zor cidden ama mücadeleyi elden bırakmıyoruz
Aynen kuzum bekleyeceğim biraz cuma günü yaparım birde test bakalım İnşaAllah hepimizde olsun8. gün erken canım, erken testlerin çoğu 10. günde felan yapılıyor. İstersen birkaç gün sonra kan ver veya erken gebelik testi yap. Çizgi var gibi, inş güzel haberler alırız
Bugün hemen başla kuzumKizlaaaar geldiler ❤❤ regl nin 3. Gunu bugün ne zaman başlayayım?? Kac kasik
Sağol canım tesekkur ederim. İyiym vallahi nolsun giriyorum da cok giremiyorum bu ara pek . Sen nasılsın ıns cızgı bıkac gun snrada gozukurSen nerelerdesin kuzum ya
Başınız sağolsun
Nasılsın
Yumurtlama görene kadar devam mı edeceğim doktor evet büyümüş çatlatma iğnesi ol dediğinde bırakmam mi lazım macunu ?Bugün hemen başla kuzum
Ben sabah 1 kaşık akşam bir kaşıl yiyordum yemeklerden yarım saat önce aç karnına
İnşaAllah kuzumSağol canım tesekkur ederim. İyiym vallahi nolsun giriyorum da cok giremiyorum bu ara pek . Sen nasılsın ıns cızgı bıkac gun snrada gozukur
Bana yumurtanın çatlmasına tahmini bir iki gün kala bırak demişti aldığım sayfadaki abla kuzum ama sende pco var sen sayfaya sor bunuYumurtlama görene kadar devam mı edeceğim doktor evet büyümüş çatlatma iğnesi ol dediğinde bırakmam mi lazım macunu ?
Kuzum kist falan olabilir benim öyle olmuştu geçtiğimiz aylarda kistten ara kanama yaşıyormuşum meğersem doktora görün bence bir an evvelKizlar slmm yine bana bi haller oldu ya 4 5 gün önce hafif pembemsi bi kanama olmuştu ya ben yumurtlamaya yormustum onu bugün okulda dersin ortasında ayağa kalktım bir aktı afedersiniz altıma yaptım sandim o derece lavaboya gittim hemen baktim kanama şeklinde bu neyin nesi simdi daha 21. Gun adetin ondan sonra da baya kesildi simdi yok gibi bisey kahve leke geliyo peceteye silince Allah korusun kötü bisey mi oldu ya bu döngü ortasında 4 5 gun arayla iki kez kanama bana yazın yaşadığım kist olayını hatırlattı kist varken böyle ara kanama yaşadım hep ama o zaman klomen kullanmıştım simdi bisey kullanmadim kist oyle kendiliğinden oluşur mu
Whatsap dan yazdım bunu attı hiç pko falan demedi ben igne vurulacagim gün bırakayım en iyisi almak isteyen arkadaşlara da bakmak isterse atayım dedimBana yumurtanın çatlmasına tahmini bir iki gün kala bırak demişti aldığım sayfadaki abla kuzum ama sende pco var sen sayfaya sor bunu
Burada günde üç diyor mesela çocuk düşünenlere ama ben aynı anda ilac da kullanacağım için gunde iki alacağım M minik mucize92Whatsap dan yazdım bunu attı hiç pko falan demedi ben igne vurulacagim gün bırakayım en iyisi almak isteyen arkadaşlara da bakmak isterse atayım dedim
sağol canım iyiyim :) dedem şuan yoğun bakımda dün tekrar ameliyat oldu canım bekliyoruz bakalım inşallah toparlar
[/QUOTE
GECMİS OLSUN. YASLİLARA HİC KIYAMIYORUM. HİC ACİ CEKMESİNLER İSTİYORUM.
Ya tam sökülmedi bugün leke tarzında silince kahverengi. Gıtmesemmi bugun yada gıdıp desemmi napsam bilemedimİnşaAllah kuzum
Gittin mi doktora sen sökülmeye başladın mı reglin
Randevum iptal olmuş covid yüzünden hastaneler ne halde ise artık. Tüm hastalara canı gönülden şifa diliyorum. Zor çok zor
evet ege ve dokuz eylül poliklinik randevularını kapatmışlarRandevum iptal olmuş covid yüzünden hastaneler ne halde ise artık. Tüm hastalara canı gönülden şifa diliyorum. Zor çok zor
Cnm ilac kullanmadim ama ben klomen vs ilac kullanmadan kendiliginden de olabilir mi ki kistKuzum kist falan olabilir benim öyle olmuştu geçtiğimiz aylarda kistten ara kanama yaşıyormuşum meğersem doktora görün bence bir an evvel
Allah razı olsun 4 gün kala idrar testi 3 gün kala kan testi ile öğrendimMerhaba saglikla alin kucaginiza bende asilama yaptim. bata 3 gun kala mi öğrendiniz kanda mi idrar testinde mi ?
evet kayınvalideminde öyle oldu ege den almıştıkRandevum iptal olmuş covid yüzünden hastaneler ne halde ise artık. Tüm hastalara canı gönülden şifa diliyorum. Zor çok zor