BatdaşızKizlar bat yarın bugün adet olacakmisim gibi bel kasık ağrısı olup geçiyor. Şüphelensem mi?
Esim erken gelirse belki giderim kafam karışıkEvet hem macun belki iyi de gelir, dediğin günlerden itibaren düzenli değerlendirmeye çalış
Evet canım gonal f kullandım 2 gün 112,5ü 5 gün 75ü 1 haftada da büyüdüler zatenGüzel güzel böyle umutlu olmak çok iyi .. gonalf mi kullandın??
Geçmiş olsun canım benim de kafam çatlıyor ders çalışmaktan ben en azından oruç değilim su falan içince az geçiyor ben susuz kaldığım an başım ağrır. Sen bi de orucsun kiyamam ya sifa versin Rabbım
Nasıl anlaşılıyormuş ben kaçırdımEskiden ebeler parmak ile anlarmış ya gebeliği bi denemek istedim cidden doğru hkc test mest yapmaya gerek yok tüm testlerin satışını durdurun
Masallah canimEvet canım gonal f kullandım 2 gün 112,5ü 5 gün 75ü 1 haftada da büyüdüler zaten
Elleri güzelce yıkıyorsun tırnağın kısa olmalı alaturka tuvalet pozisyonuna oturup orta parmağını sokuyorsun sonuna kadar eline sert aşağıda bi şişlik geliyorsa rahim aşağı inmiş regl olacaksın parmağa bi sey değmiyor ya da en uçta yumuşak bi sey değiyorsa rahim yukarı çıkmış gebelik var demekNasıl anlaşılıyormuş ben kaçırdım
Canım rapor çıkarttın mi ?Evet canım gonal f kullandım 2 gün 112,5ü 5 gün 75ü 1 haftada da büyüdüler zaten
İkisinide kullandım bence C life daha iyi.. bidaha alırsam c life alırım.. buralardayım canım sessiz takip ediyorum fikrim olan şeylere katılmaya çalışıyorumPeki clife mi natürel mi hangisi canimmmmm??
Bu arada seni artık burada sık göremiyorum sen en eski tanıdığımdansin nerelerdesin
İçerik olarak natürel daha zengin diye gördüm ben de ondan alacaktımİkisinide kullandım bence C life daha iyi.. bidaha alırsam c life alırım.. buralardayım canım sessiz takip ediyorum fikrim olan şeylere katılmaya çalışıyorum
36YAŞINDASIN
Naturallen al bence ekstra folik asit+polen+zerdeçal var. Bir de naturallen ekstrat olarak kullanıyor bitkiyi yani bitkinin en etkili formu ilaçlarda kullanılan şeklindeİçerik olarak natürel daha zengin diye gördüm ben de ondan alacaktım
Dimi içeriği daha zengin belki baskasina fayda etmemiştir ya da clife daha iyi gelmiştir yapı meselesi olabilir ama içeriği karşılaştırınca natural direk yarın regl olcam hadi bakalımNaturallen al bence ekstra folik asit+polen+zerdeçal var. Bir de naturallen ekstrat olarak kullanıyor bitkiyi yani bitkinin en etkili formu ilaçlarda kullanılan şeklinde
Ben alırken ikisini de araştırmıştım dediğin gibi naturallen daha iyi içerik olarak bi de şu ekstrat olayı beni cezbetti daha etkili oluyor çünküDimi içeriği daha zengin belki baskasina fayda etmemiştir ya da clife daha iyi gelmiştir yapı meselesi olabilir ama içeriği karşılaştırınca natural direk yarın regl olcam hadi bakalım
Eşim ben regl olunca 5. Güne kadar gelmezse doktora gidemem sadece macun kullanırım erken gelirse belki giderim doktora femara isterim verirse vermezse klomeni bir de macun ile denerim bakalım hayırlısı. Yaa kuzenimin çocuğu 7 aylik olmuş durum yapmış Allah im o kadar tatlı ki ısırasım geldi hepinize içten dua ettim kizlar bizim de ısırmalık bebisler olsun inşallahBen alırken ikisini de araştırmıştım dediğin gibi naturallen daha iyi içerik olarak bi de şu ekstrat olayı beni cezbetti daha etkili oluyor çünkü
Malesef canımBu hidrosalpenksi dağıtcak macun ot çöp yok mu ya
Bu nasıl belli oluyor acaba canım?Bu hidrosalpenksi dağıtcak macun ot çöp yok mu ya