Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar bat yarın bugün adet olacakmisim gibi bel kasık ağrısı olup geçiyor. Şüphelensem mi?

Evet canım gonal f kullandım 2 gün 112,5ü 5 gün 75ü 1 haftada da büyüdüler zaten

Nasıl anlaşılıyormuş ben kaçırdım
Elleri güzelce yıkıyorsun tırnağın kısa olmalı alaturka tuvalet pozisyonuna oturup orta parmağını sokuyorsun sonuna kadar eline sert aşağıda bi şişlik geliyorsa rahim aşağı inmiş regl olacaksın parmağa bi sey değmiyor ya da en uçta yumuşak bi sey değiyorsa rahim yukarı çıkmış gebelik var demek

Peki clife mi natürel mi hangisi canimmmmm??
Bu arada seni artık burada sık göremiyorum sen en eski tanıdığımdansin nerelerdesin
İkisinide kullandım bence C life daha iyi.. bidaha alırsam c life alırım.. buralardayım canım sessiz takip ediyorum fikrim olan şeylere katılmaya çalışıyorum

Reactions: niw
Naturallen al bence ekstra folik asit+polen+zerdeçal var. Bir de naturallen ekstrat olarak kullanıyor bitkiyi yani bitkinin en etkili formu ilaçlarda kullanılan şeklinde
Dimi içeriği daha zengin belki baskasina fayda etmemiştir ya da clife daha iyi gelmiştir yapı meselesi olabilir ama içeriği karşılaştırınca natural direk yarın regl olcam hadi bakalım

Dimi içeriği daha zengin belki baskasina fayda etmemiştir ya da clife daha iyi gelmiştir yapı meselesi olabilir ama içeriği karşılaştırınca natural direk yarın regl olcam hadi bakalım
Ben alırken ikisini de araştırmıştım dediğin gibi naturallen daha iyi içerik olarak bi de şu ekstrat olayı beni cezbetti daha etkili oluyor çünkü

Ben alırken ikisini de araştırmıştım dediğin gibi naturallen daha iyi içerik olarak bi de şu ekstrat olayı beni cezbetti daha etkili oluyor çünkü
Eşim ben regl olunca 5. Güne kadar gelmezse doktora gidemem sadece macun kullanırım erken gelirse belki giderim doktora femara isterim verirse vermezse klomeni bir de macun ile denerim bakalım hayırlısı. Yaa kuzenimin çocuğu 7 aylik olmuş durum yapmış Allah im o kadar tatlı ki ısırasım geldi hepinize içten dua ettim kizlar bizim de ısırmalık bebisler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…