- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
he tabı tabı he kullanmayınca ıste bole hafıza kaybıBen ödül kullanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he tabı tabı he kullanmayınca ıste bole hafıza kaybıBen ödül kullanmıyorum
Onu ben eğittim Kız tokat yiye yiye erdi nihayetKiz sana ne oldu poncik halin nickin ile değişti
ben hala ponçikimki napim canım sıkılıyor D: ismim değişirse belkı bebişimde gelır dedim D: bıraz yenılık olsunKiz sana ne oldu poncik halin nickin ile değişti
çin işkencesi yaparım haa çok pis cimciklerimOnu ben eğittim Kız tokat yiye yiye erdi nihayet
Ben kocasını iğne acısı karşılığı ısıran biriyim canım. Emin misin beni cimciklemek istediğineçin işkencesi yaparım haa çok pis cimciklerim
Çok tatlı olmuş ismin de resminde kız@NealStreet gör gör. tabisi benimm
teşekkür ederim inşallah uğurlu gelirÇok tatlı olmuş ismin de resminde kız
ön dişlerim minnak ama cok keskindir. zamanında 4 kedi beslemiş insanım patilerim cok fenadırBen kocasını iğne acısı karşılığı ısıran biriyim canım. Emin misin beni cimciklemek istediğine
İnşaAllah canım çifter çifter gelsin uğurun İnşaAllahteşekkür ederim inşallah uğurşu gelir
Renk seçme sanşım var mı ikisi de aynı renk olmasın biri siyah biri sarı olsunOsmaaan yap oğlum ordan ablana bi çift paket
Senin aşılama ne oldu kız sanq yazdım dün ama görmedinRenk seçme sanşım var mı ikisi de aynı renk olmasın biri siyah biri sarı olsun
aminnnn hepimize inşallahhİnşaAllah canım çifter çifter gelsin uğurun İnşaAllah
Aaa görmedim ayy yoksa es geçer miyim özür dilerim benim günüm geçti de regl bekliyorum gelmeyeceği tuttuSenin aşılama ne oldu kız sanq yazdım dün ama görmedin
Kız bebiş olmuş olmasın test yaptın mı hadi İnşaAllah yaAaa görmedim ayy yoksa es geçer miyim özür dilerim benim günüm geçti de regl bekliyorum gelmeyeceği tuttu
senn testinde silik öizgi mi çktıııığğğğAmaaaaan neyse bugün cooook ağladım artık konuşmayalım gülelim eğlenelim bugün
ben de uykudan bayılmak üzereyim işten çıkmama daha 1 saat varGünaydın dicem ama ayıp olcak minseo
Aslında erken kalktım da buraya girmedim, hava güzeldi, buralar tenhaydı, hiçkimse yokken çıkıp bi yarım saat yürüyüş yaptım, yemek yapma falan derken bu saati etmişim, yeni oturdum.
Siz nasılsınız? :)
Kalktım, kediyle biraz oynadım, evi süpürdüm, kocamı biraz darladım, baktım o da oyalamıyo çıktım dolaştım.ben de uykudan bayılmak üzereyim işten çıkmama daha 1 saat var
Yok karmakarışık hal aldım.. Ben ovulasyon testi yaptım yine ovulasyonla yola çıktım bilmek adına bu ay iki kere pik gördüm ilki denedim ikinciyi de denedim herşey buraya kadar tamam regli 3 gün kala ovulasyon yaptım ilk normal test 1 taneydi onu adetim gelmezse yaparım diye sakladım ovulasyonum koyu çıktı sürekli bende dayanamadım gittim kan verdim 0.2 çıktı değerim. Hamilelik fikrinden uzaklaştım ama doktor günün geçerse yine gel dedi. Benim hesabıma göre yumurtlma 14 gün sonra adet olurum 13 Nisan olmam lazımdı gelmedi ikinci yumurtlmaya göre bugün olmam lazım gelmedi hadi dedim çatlamayı hesap aldım 17 Nisana uzattım günümü. Bir gayret gelmesini bekliyorum gelirse koşa koşa gidecem yarın gelmesini istemiyorum doktor 2.gün gel aşılama için dedi inşallah gelmez yarın yaKız bebiş olmuş olmasın test yaptın mı hadi İnşaAllah ya
cidden zormuş ya allah kolaylık versinKalktım, kediyle biraz oynadım, evi süpürdüm, kocamı biraz darladım, baktım o da oyalamıyo çıktım dolaştım.
Şimdi eve geldin nekfliş açtım. Film bitince de kitap okurum, akşam olur zaten.
Ev hanımı olmak çok zor.