- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
beni hiçç yazmamış@ipek_annesi @evrem92 @Nm88326 @Cartedor bakın sizi etiketlememiş, beni de maaşlı çalışan olduğum halde sona yazmış. Gelin başka başlık bulalım kendimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni hiçç yazmamış@ipek_annesi @evrem92 @Nm88326 @Cartedor bakın sizi etiketlememiş, beni de maaşlı çalışan olduğum halde sona yazmış. Gelin başka başlık bulalım kendimize
Sen de gel. Başka kapıya gidelimbeni hiçç yazmamış
Günaydın kuzum, güzel bir gün olsun hepimiz için inşallahgünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
@bercestesi @cukulatam @Yusra30 @Uzaygemisi35 sleepy05 @Paresilaaa @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @gurbetgulu16 @merakligzm @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Umuttllu @Masalmina @Mimariye @elcin123 @MEMUR54 @NealStreet @Miss Bride
65.37kan verdin mi canım ?
e gebelik var ozamann
Galiba daha doktora gostermedime gebelik var ozamann
Gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin Allah razı olsunGözün aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Onu biliyorum başka yapmadın migecen gun yaptım negatıftı canım
iişte bıkere yaptım negatftı aksam baktım sılık cızgı var ama renksız boyle zor bellı oluyo esıme test aldırdım sabah bıdaaha yaptım negatif. o da kurumaymış demekki.Onu biliyorum başka yapmadın mi
Hmm anladim canim hakkında hayırlısı olsun git bakalım doktora ne diyecekiişte bıkere yaptım negatftı aksam baktım sılık cızgı var ama renksız boyle zor bellı oluyo esıme test aldırdım sabah bıdaaha yaptım negatif. o da kurumaymış demekki.
aynen canm bakalım femara ıstıcem klomen ıstemem eger ılac vercekse macunda almıstım bakalım boyle deneyelim. bı yumurta olusup olusmadıgını goreyım olmazsa zaten diğer ayda rahım filmi isticemHmm anladim canim hakkında hayırlısı olsun git bakalım doktora ne diyecek
İlaç verirse macun kullanma aynı andaaynen canm bakalım femara ıstıcem klomen ıstemem eger ılac vercekse macunda almıstım bakalım boyle deneyelim. bı yumurta olusup olusmadıgını goreyım olmazsa zaten diğer ayda rahım filmi isticem
Ben de bu ay femara isticem klomen bana pek işe yaramıyor bir tane zor zor oluyor söyle iki üç yumurta olsa şans da artaraynen canm bakalım femara ıstıcem klomen ıstemem eger ılac vercekse macunda almıstım bakalım boyle deneyelim. bı yumurta olusup olusmadıgını goreyım olmazsa zaten diğer ayda rahım filmi isticem
Ya ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası pko bende acayip baskın ve inatçı olduğu için klomene bile banamisin demedi hani o kızların dediği macun dan da günlük bir tatlı kaşığı alayım diyorum daha iyi destek olsun kaliteli olsun diyeİlaç verirse macun kullanma aynı anda
bende hıc olmadı gecen ay bu ayda olmadı demek kı gecıktımBen de bu ay femara isticem klomen bana pek işe yaramıyor bir tane zor zor oluyor söyle iki üç yumurta olsa şans da artar
uucundan accık alırım ya :İlaç verirse macun kullanma aynı anda
Senin durum biraz farklı. Yine de doktoruna sor derim. Farklı bir etkileşim olmasın sonraYa ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası pko bende acayip baskın ve inatçı olduğu için klomene bile banamisin demedi hani o kızların dediği macun dan da günlük bir tatlı kaşığı alayım diyorum daha iyi destek olsun kaliteli olsun diye
Eşinin diğer değerleri nasıl? Hangi ilaç ve vitaminler verildi? Ne kadar süredir deniyordunuz?Kızlar eşim de morfoloji%1 ben de tek tarafta hidrosalpenks çıktı. Doktor 3 ay eşime ilaç vitamin verdi. Benimde 3 ay sonra duruma bakcak. Siz ne önerirsiniz. Yaşım 31 eşim 34 direk tüp bebek mi denesek