Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ah kizlar perşembe test yapcam nedense kalbim pir pir yine bi umutlu haller falan aman aman 🤭🤭 tertemiz bir çizgiyi görünce alırım ağzımın payını

benim de aynı işte senin gibi, sperm okey yumurta okey ama bebek no :110: gerçi benim tüplerde absürdlük çıktı bakalım eğer hamile kalabilirsem tüptenmiş diyebilcem eğer olmazsa bu sefer demek başka bişi var
Biz henüz tüplere bakmadık doktor önce 3 ay femara süresini doldurmami istiyor. Yani hep zamanı var diyorlar ya ona tutunmak istiyorum eğer nasipte varsa zamanı gelince olur nasipte yoksa olmaz.. Var bizim de sınavımız demek ki..

Biz henüz tüplere bakmadık doktor önce 3 ay femara süresini doldurmami istiyor. Yani hep zamanı var diyorlar ya ona tutunmak istiyorum eğer nasipte varsa zamanı gelince olur nasipte yoksa olmaz.. Var bizim de sınavımız demek ki..
Ben 2 ay klomeni boşa kullandım :110: ama bunda benim suçum daha fazla doktora çekelim desem çekecekti ben erteledim ha oldu ha olacak derken aldık ağzımızın payını :KK51:

minseo minseo U Uzaygemisi35 temizlik konusunda aşırı hassas olduğum için leke çıkarma olayını daha yeni deneyebildim 🤣Karbonat ve beyaz sirkede bekletmek işe yaramadı. Vanish leke çıkarıcı döktüm aynı sudayken direkt lekenin üstüne. Birkaç gün bıraktım, çıktı leke. Makineye de ekledim deterjan gözüne, beyazların rengi açıldı gibi

Yaa nasıl oluyor bana da öğretsene 🤭🤭😍

Ben buna rapor çıkınca devlet yarısını karşılıyor sanıyordum belki özel bi tüp bebek merkezinde gidiyorsun diye olmuyordur hayırlısı olsun canım inşallah emeklerinin karşılığını al 🤲
İnşallah canım Allah tüm emek verenlerin isteyenlerin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah

minseo minseo U Uzaygemisi35 temizlik konusunda aşırı hassas olduğum için leke çıkarma olayını daha yeni deneyebildim 🤣Karbonat ve beyaz sirkede bekletmek işe yaramadı. Vanish leke çıkarıcı döktüm aynı sudayken direkt lekenin üstüne. Birkaç gün bıraktım, çıktı leke. Makineye de ekledim deterjan gözüne, beyazların rengi açıldı gibi
takıl bana hayatını yaşa :KK59: 3 4 yıkamaya kendine gelir beyazlar devam et

Ah kızlar.. şu reglim niye sökülmüyor anlamadım, 2 Nisandan beridir bekliyorum, açık kahve rengi akıntım. Geldi diye hep lavaboya gidiyorum yok yok.... :KK43: Hayatımda yaşamadım böyle bir şey...

takıl bana hayatını yaşa :KK59: 3 4 yıkamaya kendine gelir beyazlar devam et
ahahhsjsjsn beyaz çamaşırdan başka neler vadediyorsun bu yolda? Ona göre karar verelim. Eşime bekarken renkliler için olanını aldırmışım bunun. Eski evden onu bulup getirdi. Şimdi beyazlar için olanını alacağım. Yalnız buram buram kokuyor. Bu beni biraz zorlayabilir ama hayırlısı. Sırada bir de bebek yumuşatıcısı var. Onu almayı da unuttum

ahahhsjsjsn beyaz çamaşırdan başka neler vadediyorsun bu yolda? Ona göre karar verelim. Eşime bekarken renkliler için olanını aldırmışım bunun. Eski evden onu bulup getirdi. Şimdi beyazlar için olanını alacağım. Yalnız buram buram kokuyor. Bu beni biraz zorlayabilir ama hayırlısı. Sırada bir de bebek yumuşatıcısı var. Onu almayı da unuttum
sen ne duymak istiyorsun onu vadediyim :cool: bişi olmaz burnunu tıka pis pis giymekten iyidir :KK70: bebe yumuşatıcısını kesin al hem prova olur :KK45:

X