Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Neyse bu kadarla atlattın ya canım şükür en azından operasyona gerek kalmadı. Valla işte sonra bize kızıyorlar çok araştırıyosunuz takıyorsunuz diye nasıl takmayalım ki doktor bile doğru düzgün yönlendirmiyor
Valla biz araştırmasak, pimpirikli olmasak başımıza daha neler gelir kimbilir.. Yine ben kendim tedirgin oldum da başka bir doktor buldum gittim acilen. Halimize çok şükür deyip geçiyoruz napalım..

Kizlar selam, sizce kahve akıntının geldiği günmu ilk adet günu sayılır yoksa ertesi gün kanama gelince mi 1 sayılır ne düşünüyorsunuz.

selam canım ilk bebeğin mi olacak herhangi bir tedavi denedin mi ? kronik bir rahatsızlığınız var mı ? rahim filmi sperm bakıldı mı?

anladım tatlım keşke devlet bu testi zorunlu kılsa evlenecek çiftlere saçma sapan ciğer filmi alacaklarına bu testleri yapmaları lazım :KK43: sen nasılsın nasıl oldun ?

canımm çok sevindim kaç yumurtan olmuş
3 tane oluşmuş kuzum 😊

İlk olarak bu kadar yerle bir olmanız ve yıkılmanizi anlayamadım zaten bir evladınız varmış hani olmasa o hasreti çektiğinizi anlarım ama kusura bakmayın bana tuhaf geldi. Çocuğunuza kardeş istiyor falan olabilirsiniz da bu kadar çevrenizden gebelik haberi alınca enerjinizi sıfırlamaya gerek yok evladınıza sarılın mesela. Son olarak da belirtiler gebelik gibi yumurtlama dan sonra 15. Gun test yapabilirsiniz Hakkınızda hayırlısı

Ayyyyh inanmıyorum yaaa bu ay femara deneyecem olmazsa bir kere de igne denemek istiyorum ben de . Pek anlamadım bu ilac nasıl alınıyor rapor falan oluyormuş rapor da herkese verilmiyormus galiba ama o gün gelsin de detaylı arastiririm ama inşallah gerek kalmaz da kalırım. 🤭 hadi bakalım canimmm benim uc gün maraton başlasın ahahaha esine bol bol Bitter çikolata ve kahve ver
Çok sağol kuzum rapor için devlet hastanesinde tedavi olman gerekiyor kuzum anlatırım ben sana ama İnşaAllah gerek kalmadan hamiş kalırsın 😊🤲

Regl ağrısı gibi ağrım var kizlar 🙇‍♀️ iğnenin 8. Günüydü bugün ağrı için erken değil mi ya erken mi regl olcam acaba bildiğin regl sızısı var

• Beğen
Reactions: niw
Kızlar ne durumdayız var mı güzel gelişmeler ? regl olan varsa yeni tarih rica edicem :super:

@niw 02.04.20217 AYGECİKME
pcoscuk pcoscuk 02.04.202128 AYGECİKME
Nm88326 Nm88326 05.04.20219 AYGECİKME
@elcin123 06.04.202130 AY
MEMUR54 MEMUR54 08.04.202128 AY
Canım ben sanırım hamileyim beta düzenli artıyor gibi ama lekelenmem var hafif perşembe günü doktora gideceğim o zaman netleşecek

Yaa tebrik ederim canimmmmm tedavi görüyor musun sanirim isminden anladığım kadarıyla pko sun benim gibi ?? Neler yaptın bu ay
Bu ay bi tedavi almadım canım bitkisel şeylere yöneldim birde direncim düştü sanıyorum bir macun var minseo minseo önerisiyle aldım iyi ki almışım onu kullandım ama dediğim gibi lekelenmelerim var inşallah bir sıkıntı olmaz haftaya kese görebilirim

bata son bir gün ve kasıklarımda sızı var. idrarımda yanma var. sanırım regl olacağım yaaa

Evet canimm bende hersey yolunda ama esimde marfoloji 2 sayisi düsük ve hareketi yavasmis , yani doktorlar deneyin diyo ama oglumdada 3 yili bulmustu yani tedaviye basladigimda hamileydim ama ozamanda bu tarz sorun vardi simdide ayni sorun var Almanyadayim öyle alternstif tedavi yok yönlendirecek kimsede yok yani anlamiyorlar oglumda 5,5 yasinda yani testlerle 4 aydir deniyoruz ama 4 yildirda korunmadim.asilamaya yönlendiriyolar vajinusmus gecmisimde olunca pek sicak bakamiyorum ,üst üste haberlerde alinca tabi etkiliyo oglumda cok istiyo yani her gördügüne biz bebek istemeye basladik Allahtan diyo üzülüyorum yinede yalniz kaldikca tabi ilk cocukta olmayacak korkusu cok yasadim 3 yil , bundada ayni korkuyu yasiyorum olmadikca artik regl günü gelince geriliyorum
Canım eşte sorun varsa burada (Almanya da) tüp bebek yapıyorlar, aşılama felan doğal gebelik gibi, yapmamayı tercih ediyorlar. Tüp bebek düşünüyor musunuz?

Kızlar selam, benim tedavi kesinleşti Mayıs ortasında tüp.. bana programı göndermişler Yalnız ICSI yazıyor... Benim eşimin değerleri çok iyidi, neden ICSI yapılıyor anlamadım. IVF olması gerekmiyor muydu?

Kızlar selam, benim tedavi kesinleşti Mayıs ortasında tüp.. bana programı göndermişler Yalnız ICSI yazıyor... Benim eşimin değerleri çok iyidi, neden ICSI yapılıyor anlamadım. IVF olması gerekmiyor muydu?
Canimm benimkindede isci yaziyodu fransada yaptigimda. Doktora sordugumda onu oylesine herkese yaziyoruz dedi
Isci lazim olursa yapmak icin demisti
Bilmiyorum seninkide oyle biseymi

Canım ben sanırım hamileyim beta düzenli artıyor gibi ama lekelenmem var hafif perşembe günü doktora gideceğim o zaman netleşecek
Herkese günaydın.. Ve sayfayı açarken hadi bi hamile haberi alayım bugun inşallah diye açtım. ve sayfanın en başında sen vardın...:)) Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun canım...:)))çok mutlu oldum...

Bu ay bi tedavi almadım canım bitkisel şeylere yöneldim birde direncim düştü sanıyorum bir macun var minseo minseo önerisiyle aldım iyi ki almışım onu kullandım ama dediğim gibi lekelenmelerim var inşallah bir sıkıntı olmaz haftaya kese görebilirim
minseo minseo tekrar verirmisin macunun adını... birde erkekler içinde diyordun ya onuda yazarmısın..:)) pcoscuk pcoscuk hangi siteden aldınız birde...

X