Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Pardon üstteki gönderiyi yeni gördüm.
Çok geçmiş olsun canım, Rabb'im tekrar nasip etsin istediğin en doğru ve güzel zamanda.

Kuzu belki kimyasal falandır ya da boş gebeliktir, inşallah dış gebelik değildir

Çok geçmiş olsun canım ya, bundada vardır bir hayır yinede ne desem boş, en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Allah inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah. 2 doktor da aynı şeyi söyledi. Yarın sabah iğne yapılacak 1 hafta sonra da kontrol sanırım. Erken farkedildiği için ameliyata gerek kalmayabilir dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıklı gebelikler olsun

ben regl oluyorummm, bu ay 2 gün erken geliyor hsg den sanırım
Ah canım olsun ilk ay rahim temizlensin inşallah bir dahaki ay hemen olur yollar açık rahim temiz inşallah önümüze bakalım. Ateşini ölç bi de sabah
Aynen canım ama feci ağrım oldu ya bayılacak gibiydim 2 tane ağrı kesici içtim regl kanı tüplerden mi geçip çıkıyor
Yok kuzum ya sadece rahim iç dokusu dökülüyor tüpler ve yumurtalık ayrı yerde bence onla alakası yok yani rahimden rahim ağzına ordan vajinaya.. tüplük bir durum yok burada yani. Ama neden böyle oldun ki üşüttün mü ki acep bende böyle bir etkisi olmamıştı
Kızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor. Hep erkek demiştim erkek istemiştim Allah gönlüme göre verdi.
Harika canım çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla al kucağına inşallah
Kızlar 669dan sonra 586 hcg. Dış gebelik kesinleşti yani
Ah canım çok üzüldüm. Dur bakalım inşallah dış gebelik değildir öyle umalım. Düşüktür veya farklı bir şey de olabilir. Ne olursa olsun sonrasında genetik testlerin bağışıklık pıhtılaşma ne gerekiyorsa yaptır inşallah bu son olsun sağlıklı bebiş bir an önce gelsin size.
İnş değildir yine de canım ama öyleyse de erken tespit edilmesi iyi gerçekten. Sen şu ilk zamanları atlatınca bütün tetkiklerini yaptır o iyi dediğin doktorla. İnşallah sağlıkla kavuş bebişine fazla beklemeden.

İnşallahı maşallahı kalmadı kuzum, kesinleşti. Ağrım da dayanılmaz oldu artık. Yarın sabah iğne yapacaklar. Iyi ki bu profa gitmişim. Hem erken farkettik hem de geçirdiğim rahatsızlıklar ve ameliyatları öğrenince sonrasında neler yapmam gerektiğini detaylıca anlattı. Gebelik sonlanınca herşeyle de ilgilenecek. O açıdan kafam rahatladı. Pıhtılaşma öncelikli olarak, sonrasında rahim filmi falan.. Bi de rahimde duvar çıktı şimdiye kadar hiçbi doktor söylememişti. Gösterdi bana resmen rahmi ikiye ayıran bişey. Amaaan neyse şu süreci bi atlatayım da salıcam kendimi bu profun ellerine. Şimdi tek korkum yan etkileri, baya ağır bi ilaçmış, aslında kemoterapide kullanılıyormuş. Bu psikolojiyi nasıl atlatıcam onu da bilmiyorum. Hala da şoktayım

İyiki gitmişsin cidden, iyi doktora denk gelmekte şans aslında bundan sonra onunla devam edersin. Duvar dediği perde mi acaba öyle bir şeyler okumuştum bir ara?
Zor bir süreç yaşadığın, üzülme vs demek boş olur ama bunuda yaşaman gerekiyormuş demek ki, zamanla geçecek ve mutlu sona ulaştığında sadece hatırladığın bir anı olarak kalacak.

Çook üzüldüm ama bazı şeylerin önüne geçilmiyor inşallah tez zamanda bu üzüntünü unutturacak haberler alırsın dilerim canım
Duvar dediği şey perde mi acaba? Size şundan bahsetmek isterim eğer perde gibi birşeyse. Benim düşüğüm olmadan doktor rahminde perde var bebeğin düşebilir dedi öyle de saçma şey yaşadım ki benim bebeğim düştü ben dedim acaba perde demişti doktor o mu sebeb oldu dedim araştırmaya koyuldum doktora böyle dediniz dedim bu film istedi rahimden gel buradan yak hamileyken olan bölen şey yok olmamasına sevindim amma hala aklım alamadığı perde ise ikiye bölen şey perde doğuştan olan birşey ve asla operasyon olmadan kaybolmaz bunu değiştirdiğim doktora anlattım o da hgs çekince anlarız amma olsa ultrasonla filmde de çıkardı dedi. Yine öyle birşey çıkmadı Artık nefret ettim o bölen şey hamileyken mi ortaya çıktı yoksam doktor hayal mi gördü doktorlar unutuyor dediklerini zaten. Bakalım sizde işlem sonrası o bölen şey olacak mı onun merağındayım çünkü bende hamişken görülen durum oldu bunu bana yazar mısınız bencil gibi olmuş olmayayım şu haliniz içinde ama bilmek istiyorum

Ah canım olsun ilk ay rahim temizlensin inşallah bir dahaki ay hemen olur yollar açık rahim temiz inşallah önümüze bakalım. Ateşini ölç bi de sabah
Aynen canım hayırlısı olsun ateşim 36,8 canım
Valla bilmiyorum ki kuzum bak şuan yine ağrımaya başladı kahvaltı yapıp ilaç icicem ağrı midemi bulandırıyor resmen ve kanama baya var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…