- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Âaaa cok şaşırdım ben bi yere yazmıştım orada bir arkadaş ovitre catlatmayi karşılamaz ama doktor rapor çıkarırsa yumurta geliştiren iğnenin tamamını devlet karşılıyor biz catlatma hariç para vermedik demiştiKuzum doktor bana 2 kutu gonal f yazdı 1 tane ovitrella yazdı
Toplamda 1100 tl tuttu
Rapor çıkarttık diye 570 tl düştü anca
canım allah sana sabır versin inşşalh tüm bu olumszlara rağmen bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaNasıl bir allahın belasıysa kurtulamıyoruz canım.. Bu arada 7 haftadır almıyor çocuğunu ama bütün derdi biziz. Gurursuz yaa, eşimin doğum gününde sırf mesaj atabilmek için yeni instagram hesabı açıyor ve mesaj şöyle "biricik kızının, bir tanecik evladının annesi olarak doğumgününü kutlamak istedim". Eşim cevap yazmamak için direniyor. Hadi diyorum karakola, yok uzak, yok 2 vasıta bilmem ne. 2 gün sonra benim doğumgünümde kızımız anneannesinden geliyor. "annee, bilmemne annem dedemi aradı, kocacığımın doğumgününü kutladım, siz de kutlayın dedi" diyor. Allahımmm tam bir tımarhanede yaşıyorum. Kızını gidip görmüyor da bunlarla uğraşıyor. Ben günlerce ağladım nelerle uğraşıyorum ben bunları haletmiyorum diye. Benim rahat kocam bişey yapmadığı gibi Bi de diyor ki canını sıkacak bişey yok, sen büyütüyorsunve bu halde de psikolog, psikiyatrist, nörolog, eeg, mr bilmem ne ben koşturuyorum. Çok yorgunum kuzum yaaa
inşallah canım çok sağoll ama ne bilim ben yok diyorum eşim bence var diyo nasip :)Çok heycanlı yaaainşallah seninledir hadi bakalım
canım inşallah güzel haberlerle gelinşallah canım çok sağoll ama ne bilim ben yok diyorum eşim bence var diyo nasip :)
kuzum 3:30 gibi çıkar muhtemelen dedi ebe banada barkodun resmini çektirdi sende bak dedi olmazsa ararsın beni dedi bakalım inşallah benimledir civcivim eşim var diyo bende yok diyorum ne bilim yokmuş gibi geliyo hayırlısıinşallah canım ne zaman çıkacakmış ?
inşallah kuzum benimmm inşallahhhhcanım inşallah güzel haberlerle gel
Hayırlısı olsun canım inşallah belirti var mıydı senin?kuzum 3:30 gibi çıkar muhtemelen dedi ebe banada barkodun resmini çektirdi sende bak dedi olmazsa ararsın beni dedi bakalım inşallah benimledir civcivim eşim var diyo bende yok diyorum ne bilim yokmuş gibi geliyo hayırlısı
öyle belirgin bi belirti yok canım kasık ağrılarım oluyo ara ara göğüslerim hafif hassas adet olcakmış gibi durumlar yani kahve içemiyorum ya nedense kahveden soğudum birde çok uyuyorum akşamları erkenden uyuyasım geliyor 9-9:30 gibiHayırlısı olsun canım inşallah belirti var mıydı senin?
Hayra çıksın inşallah canımöyle belirgin bi belirti yok canım kasık ağrılarım oluyo ara ara göğüslerim hafif hassas adet olcakmış gibi durumlar yani kahve içemiyorum ya nedense kahveden soğudum birde çok uyuyorum akşamları erkenden uyuyasım geliyor 9-9:30 gibi
inşallah kuzum herkeste beni hamile görüyor bu aralar nasipppHayra çıksın inşallah canım
Valla kuzum ben üniversite araştırma devlet hastanesine gidiyorum işlemler öyle değil malesef yada öyleydi ama biz o zamana denk gelemedik sanırımÂaaa cok şaşırdım ben bi yere yazmıştım orada bir arkadaş ovitre catlatmayi karşılamaz ama doktor rapor çıkarırsa yumurta geliştiren iğnenin tamamını devlet karşılıyor biz catlatma hariç para vermedik demiştihatta sağlık ocağı ve doktordan da yazdırabilursin reçete ile ama o zaman para ödüyorsun falan demişti
Ne yazık ki evet kuzum. Taşınacağız yazın ama yine çok uzak değil. Zaten kadın her türlü pisliğini bulaştırıyor. E kızımızın hayatında olduğu sürece de bu böyle devam edecek. Hayırlısı ne diyim..aynen öyle inşallah bin katını yaşasın pis kadınhuzur bozmaktan başka işleri yok ya aynı şehirde mi yaşıyorsunuz ?
Canım benim çok sağol, siz olmasanız iyice sıyırıcam heralde. Şu teselli cümlelerinizin zerresini duymuyorum kimseden. Böyle yaşanmaz tabii, eşim iyi niyetli davranmıyor aslında da pasif yaa. Dolayısıyla da her durumla tek başıma mücadele ediyorum. Tek avuntum bu bebek, umarım güzel olur her şeyCanım inan çok üzüldüm senin adına. nelere katlanıyorsun. hepimiz zaman zaman bişeylere katlanıyoruz ama senin ilgileneceğin çocuğun tüm yükü sende olmamamlı 3 kişiye bölünmeli .. Eşin eski eşine biraz iyi niyetli yaklaşıyor çocuğun hatrına anladığım kadarıyla, kadında edepsizlik... kadının hayatında kimse olmadığından size sarıyor anladığım kadarıyla. ama sende bunlarla yaşamak zorunda değilsin... hakkında hayırlısı olsun.. bu kadar çok şey yaşayıp normal kalabilmen uzun vadede çok zor. eşinle oturup konuş bence.. inşallah senein için herşey güzel olur canım...
Umarım tatlım yaa umarım be kez bırakmaz bizicanım allah sana sabır versin inşşalh tüm bu olumszlara rağmen bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanacidden zor seyler yasıyorsun, yorulmakta haklsıın ama inşallah güzel seyler olsun sabır
O kadın hamile olduğunu işliyor mu? Bunu bilerek mi yapıyor acaba?Ne yazık ki evet kuzum. Taşınacağız yazın ama yine çok uzak değil. Zaten kadın her türlü pisliğini bulaştırıyor. E kızımızın hayatında olduğu sürece de bu böyle devam edecek. Hayırlısı ne diyim..
Canım benim çok sağol, siz olmasanız iyice sıyırıcam heralde. Şu teselli cümlelerinizin zerresini duymuyorum kimseden. Böyle yaşanmaz tabii, eşim iyi niyetli davranmıyor aslında da pasif yaa. Dolayısıyla da her durumla tek başıma mücadele ediyorum. Tek avuntum bu bebek, umarım güzel olur her şey
Umarım tatlım yaa umarım be kez bırakmaz bizibu kadar olumsuzluk içinde yüzümü güldüren umıtlandıran tek şey o çünkü. Çok sağol canım benim
Maşallah canımMerhaba canım iyiyim sen nasılsın 9 hafta olduk her sey yolunda çok şükür senin nasıl gidiyor
En son düşük yaptığımı biliyor. Bizim kız söylemiş, durmuyor ağzı. Oradan vurmaya çalışıyor işte beyinsizO kadın hamile olduğunu işliyor mu? Bunu bilerek mi yapıyor acaba?
ay allahım valla sabır versin ne diyim cidden çekilecek dert değil böylesi insanı insanlıktan çıkarırlarEn son düşük yaptığımı biliyor. Bizim kız söylemiş, durmuyor ağzı. Oradan vurmaya çalışıyor işte beyinsiz
canım sakin ol ara bakalım sağlıköocağı mıkızlar çok stresliyimmm ebe 15:30 dan sonra çıkar dedi baktığımda 15:03 te labaratuvara kabul edilmiş gözüküyor elim ayağım buz gibi çok fenayım ya
Stres yapma canım hayırlısı olsun inşallah seninledir bebişinkızlar çok stresliyimmm ebe 15:30 dan sonra çıkar dedi baktığımda 15:03 te labaratuvara kabul edilmiş gözüküyor elim ayağım buz gibi çok fenayım ya