Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum doktor bana 2 kutu gonal f yazdı 1 tane ovitrella yazdı
Toplamda 1100 tl tuttu
Rapor çıkarttık diye 570 tl düştü anca
Âaaa cok şaşırdım ben bi yere yazmıştım orada bir arkadaş ovitre catlatmayi karşılamaz ama doktor rapor çıkarırsa yumurta geliştiren iğnenin tamamını devlet karşılıyor biz catlatma hariç para vermedik demişti hatta sağlık ocağı ve doktordan da yazdırabilursin reçete ile ama o zaman para ödüyorsun falan demişti

canım allah sana sabır versin inşşalh tüm bu olumszlara rağmen bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana cidden zor seyler yasıyorsun, yorulmakta haklsıın ama inşallah güzel seyler olsun sabır

Hayırlısı olsun canım inşallah belirti var mıydı senin?

Hayırlısı olsun canım inşallah belirti var mıydı senin?
öyle belirgin bi belirti yok canım kasık ağrılarım oluyo ara ara göğüslerim hafif hassas adet olcakmış gibi durumlar yani kahve içemiyorum ya nedense kahveden soğudum birde çok uyuyorum akşamları erkenden uyuyasım geliyor 9-9:30 gibi

Hayra çıksın inşallah canım

Valla kuzum ben üniversite araştırma devlet hastanesine gidiyorum işlemler öyle değil malesef yada öyleydi ama biz o zamana denk gelemedik sanırım
Şuan rapor olsa bile tutar anca yarıya düşüyor

aynen öyle inşallah bin katını yaşasın pis kadın huzur bozmaktan başka işleri yok ya aynı şehirde mi yaşıyorsunuz ?
Ne yazık ki evet kuzum. Taşınacağız yazın ama yine çok uzak değil. Zaten kadın her türlü pisliğini bulaştırıyor. E kızımızın hayatında olduğu sürece de bu böyle devam edecek. Hayırlısı ne diyim..
Canım benim çok sağol, siz olmasanız iyice sıyırıcam heralde. Şu teselli cümlelerinizin zerresini duymuyorum kimseden. Böyle yaşanmaz tabii, eşim iyi niyetli davranmıyor aslında da pasif yaa. Dolayısıyla da her durumla tek başıma mücadele ediyorum. Tek avuntum bu bebek, umarım güzel olur her şey
canım allah sana sabır versin inşşalh tüm bu olumszlara rağmen bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana cidden zor seyler yasıyorsun, yorulmakta haklsıın ama inşallah güzel seyler olsun sabır
Umarım tatlım yaa umarım be kez bırakmaz bizi bu kadar olumsuzluk içinde yüzümü güldüren umıtlandıran tek şey o çünkü. Çok sağol canım benim

O kadın hamile olduğunu işliyor mu? Bunu bilerek mi yapıyor acaba?

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın 9 hafta olduk her sey yolunda çok şükür senin nasıl gidiyor
Maşallah canım güzelce ilerlesin inşallah

Ben de iyiyim canım, geçen hafta bugun hsg çektirdim tüpler açık çıktı ama klomen kistim daha çok büyümüş bu ay ona üzüldüm biraz. Senin kistin ne alemde? Senin filmde tüplerin tıkalı çıkmamıştı dimi? çekildiğin ay kist olmayan taraftan mı yumurtladın acaba merak ettim. O ay yumurta takibine gitmiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…