- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
kalp atışını duydunuz mu canım ?Merhaba canım iyiyim sen nasılsın 9 hafta olduk her sey yolunda çok şükür senin nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atışını duydunuz mu canım ?Merhaba canım iyiyim sen nasılsın 9 hafta olduk her sey yolunda çok şükür senin nasıl gidiyor
Merhaba canım evet 9 haftalik oldu kalp atışını da duyduk çok şükür darısı bekleyen herkese ins sen nasılsın bat ne zaman hsg sana da uğur getirir insD Duhanin annesi nerelerdesin keseyi gördün mü ?
Bak kuzum kullanın benceMaşallah harika bende bakayım
ohh süper canım e artık soru cevabı yaparsın benim bat cuma canım belirtim yok beklemedeyim bakalım yok gibi hissediyorumMerhaba canım evet 9 haftalik oldu kalp atışını da duyduk çok şükür darısı bekleyen herkese ins sen nasılsın bat ne zaman hsg sana da uğur getirir ins
Tabii ki ondan yüz buluyor. Ne eşim ne de ailesi kimse bu kadının ağzının payını vermiyor. Eşimin bahanesi de "çingene işte görmüyor musun? Onun seviyesine mi ineyim? Bişey desem suçlu olurum, her türlü kadın haklı" bilmem ne.. Ağzının payını illa hakaret ederek vermek zorunda değilsin ki.. Alıp da ilgilenir mi kuzum yaa 7 haftadır özleyip de almadı bile çocuğu. Kayınvalide rahatsızlığını söylemiş. Çocuğumun bişeyi yok, o kadın bi tarafından uyduruyordur demiş bebekliğinden beri onun farketmesi gereken şeyi ben farkediyorum, ilgileniyorum, insanlardan gördüğüm muamele yine bu. Kendi ailesi bile akli dengesinin yerinde olmadığına dair şahitlik ederiz dava açarsan diyor, düşün artık. Ben bu çocuk için aşılama hsg bilmem ne yaptıramıyorum. Önceliği ona verdim. Allahım herşeyi görüyor, herkesi de bildiği gibi yapsın. Kocamın içinde art niyet varsa onu da bildiği gibi yapsınoha ama oha ya cidden oha. eşinin pasif kalmasından yüz buluyor kesinlikle. Ağzının payını vermesi lazım o kadına bu ne cüret yahu ? sen hayırdır derler adama. resmen kızı tembihlemiş git bunları söyle diye ruh hastası. kızı bırakın 1 2 ay uğraşsın kendi hastane hastane de görsün anyayı konyayı vasıfsız ya.
Valla canım bilmiyorm. Kocam olcak beyde şey diyor. Yatak sıcak ondan ole çıkar kalkmadan ölçersenGünaydın kızlar
Jane Jetgil ateşini gördüm hadi inşallah diyorum belirtilerin de hafiften var gibi bir mucize gelir inşallah bu ay minseo senin ateşinin düşmesi de bence hiç önemli değil çünkü geçen ay düşmedi ve regl oldun bu ay düştü ve regl olacaksın diyemeyiz
Bense sabah ilk uyandığımda ateşimi ölçtüm 34.4 tü 2 derece birden düşmüş sanırım benim ayarlarım da bozuldu tekrar uyuyup birkaç saat sonra kalktım 35.8 ama çok ilginç yani yine de
allah görüyor cidden fesatlık düşüneni bildiği gibi yapsın kendi derdine mi odaklancan millete mi? aldattığı adama ne yüzle yazıyor yaa cidden şaka gibi beyni olan insan yapmaz bunuTabii ki ondan yüz buluyor. Ne eşim ne de ailesi kimse bu kadının ağzının payını vermiyor. Eşimin bahanesi de "çingene işte görmüyor musun? Onun seviyesine mi ineyim? Bişey desem suçlu olurum, her türlü kadın haklı" bilmem ne.. Ağzının payını illa hakaret ederek vermek zorunda değilsin ki.. Alıp da ilgilenir mi kuzum yaa 7 haftadır özleyip de almadı bile çocuğu. Kayınvalide rahatsızlığını söylemiş. Çocuğumun bişeyi yok, o kadın bi tarafından uyduruyordur demiş bebekliğinden beri onun farketmesi gereken şeyi ben farkediyorum, ilgileniyorum, insanlardan gördüğüm muamele yine bu. Kendi ailesi bile akli dengesinin yerinde olmadığına dair şahitlik ederiz dava açarsan diyor, düşün artık. Ben bu çocuk için aşılama hsg bilmem ne yaptıramıyorum. Önceliği ona verdim. Allahım herşeyi görüyor, herkesi de bildiği gibi yapsın. Kocamın içinde art niyet varsa onu da bildiği gibi yapsın
Hıhhh aynısını kendi kardeşi de söyledi. Beyni olan, namus kavramı olan kadın bunu yapmaz dedi. Sadece yuva yıkmak istiyor, hırs yapmış kendince. Allaha havale ettim, yaşattıklarını yaşamadan ölmesinallah görüyor cidden fesatlık düşüneni bildiği gibi yapsın kendi derdine mi odaklancan millete mi? aldattığı adama ne yüzle yazıyor yaa cidden şaka gibi beyni olan insan yapmaz bunu
Kız öyle şey olur mu yataktan kalkmadan ölçülüyor zaten. Şu açıdan eşin haklı bunu bir ay boyunca aynı şekilde ölçüp takip etmek gerekiyor birkaç ölçümle çıkarım yapamayız ama devamlı takipte bariz düşüş ve yükseliş oluyorValla canım bilmiyorm. Kocam olcak beyde şey diyor. Yatak sıcak ondan ole çıkar kalkmadan ölçersen
aynen öyle inşallah bin katını yaşasın pis kadın huzur bozmaktan başka işleri yok ya aynı şehirde mi yaşıyorsunuz ?Hıhhh aynısını kendi kardeşi de söyledi. Beyni olan, namus kavramı olan kadın bunu yapmaz dedi. Sadece yuva yıkmak istiyor, hırs yapmış kendince. Allaha havale ettim, yaşattıklarını yaşamadan ölmesin
bakalım reglı olursam kac olcak o sabah ateş. bu sabah 36.2 . sonra ustumu gıyındım ettım 35,4 e dustuKız öyle şey olur mu yataktan kalkmadan ölçülüyor zaten. Şu açıdan eşin haklı bunu bir ay boyunca aynı şekilde ölçüp takip etmek gerekiyor birkaç ölçümle çıkarım yapamayız ama devamlı takipte bariz düşüş ve yükseliş oluyor
Selam canımmm hadi hayırlısıı evde test yapıp kendimi yıpratmak istemedimm gittim direk kan verdim 23 martta iğne oldum bugün için doktor test yap demişti bakalım hayırlısı sonuç daha çıkmadı stresliyim adetim geçen ay 9 martta gelmişti kuzum inşallah bebeklerimiz bizimledirSelam canim nasilsin kac gun oldu igneyi oldugun gun ile birlikte canim.. benim 16.gunum 12.gune kadar hep test yaptim.negatifti testim bitti siparis verdim bugun gelicek ama adetim de gelicek gibi agrilarim cok kasiklarimda karincalanma ve bacaklarimda tutmuyor bu sefer cok fena olacak gibiyim.. sen idrarda test yaptinmi canim.. yazdiklarini kacirdim...bide bisey soracam adet en gec ne zaman gelir..
Verdim kuzummm sabah çok heyecanlıyım daha çıkmamış sonuç allahım nası bi stres inşallah bebeğim benimledirhus3545 canım naptın verdin mi kan
ne güzel haber ne büyük hediye şuan onların mutluluğunu heyecanını tahmin bile edemiyorumKizlarrr eşimin kuzeni dayisinin kızı hamileeee. Yedi yıl aradan sonra oldu. Tedavi gördü mu bilmiyorum. Eşimden aldım haberi ona da annesi söylemiş. Yazin eşimin memleketine gitmiştik biz 10 aylık evli idik kuzeni ile tanıştım. Biraz göbeğim var benim kizkende vardı. Evlendikten sonra kilo alınca hamile gibi duruyor. Neyse kuzeni bana sormustu bebek var mı diye böyle sesi hasretle nasıl desem sanki var desem gözünden yaş akacak gibiydi(tuhafıma gitmişti o an şimdi onu o kadar iyi anlıyorum ki) usulca sordu zaten sessiz sakin biri. Yok abla henüz dedim zaten yeni evliyiz. Gülümsedi olur ins. Dedi. Ben uzun zamandır evli olduğunu çocuğu olmadığını bilmiyordum. Duyunca o kadar çok sevindim ki anlatamam. Demek ki yaşıyorsak hala umut var. Ne bileyim sizle paylasmak istedim oyle yani
inşallah canım ne zaman çıkacakmış ?Kızlar merhaba çok heyecanlıyımm sabah gidip kan verdim hayırlısı bakalım bana dua edin inşallah bebeğim benimledir çok stresliyimmm beklemek çok kötü
Amin canım inşallah... Bende 22 martta iğne vuruldum.. benimde daha gelen giden yok her dakika wcye gidiyom geldimi diye merak ediyorum.... bende hep başkalarına şey derdim nasıl meraksızsınız yaaa falan derdim.. şimdi test yapmaya korkuyorum.. yanımda eczane var içimden alasım geliyor ama dün internetten sipariş ettim bugun gelicek onla yapıcam akşam.. haberleşiriz muhakkak olurmu... inşallah hayırlısı olsun senin içinde canım... bu arada akıntın varmı. bende yok.. sadece ayaklarım tutmuyor.. hiç böyle bişey yaşamamıştım..Selam canımmm hadi hayırlısıı evde test yapıp kendimi yıpratmak istemedimm gittim direk kan verdim 23 martta iğne oldum bugün için doktor test yap demişti bakalım hayırlısı sonuç daha çıkmadı stresliyim adetim geçen ay 9 martta gelmişti kuzum inşallah bebeklerimiz bizimledir
Çok heycanlı yaaa inşallah seninledir hadi bakalımVerdim kuzummm sabah çok heyecanlıyım daha çıkmamış sonuç allahım nası bi stres inşallah bebeğim benimledir
Canım inan çok üzüldüm senin adına. nelere katlanıyorsun. hepimiz zaman zaman bişeylere katlanıyoruz ama senin ilgileneceğin çocuğun tüm yükü sende olmamamlı 3 kişiye bölünmeli .. Eşin eski eşine biraz iyi niyetli yaklaşıyor çocuğun hatrına anladığım kadarıyla, kadında edepsizlik... kadının hayatında kimse olmadığından size sarıyor anladığım kadarıyla. ama sende bunlarla yaşamak zorunda değilsin... hakkında hayırlısı olsun.. bu kadar çok şey yaşayıp normal kalabilmen uzun vadede çok zor. eşinle oturup konuş bence.. inşallah senein için herşey güzel olur canım...Tabii ki ondan yüz buluyor. Ne eşim ne de ailesi kimse bu kadının ağzının payını vermiyor. Eşimin bahanesi de "çingene işte görmüyor musun? Onun seviyesine mi ineyim? Bişey desem suçlu olurum, her türlü kadın haklı" bilmem ne.. Ağzının payını illa hakaret ederek vermek zorunda değilsin ki.. Alıp da ilgilenir mi kuzum yaa 7 haftadır özleyip de almadı bile çocuğu. Kayınvalide rahatsızlığını söylemiş. Çocuğumun bişeyi yok, o kadın bi tarafından uyduruyordur demiş bebekliğinden beri onun farketmesi gereken şeyi ben farkediyorum, ilgileniyorum, insanlardan gördüğüm muamele yine bu. Kendi ailesi bile akli dengesinin yerinde olmadığına dair şahitlik ederiz dava açarsan diyor, düşün artık. Ben bu çocuk için aşılama hsg bilmem ne yaptıramıyorum. Önceliği ona verdim. Allahım herşeyi görüyor, herkesi de bildiği gibi yapsın. Kocamın içinde art niyet varsa onu da bildiği gibi yapsın