Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim eşim düzenli kullanıyor sperm ileri sayısı bir ayda 35 milyon artmış gerisini sen düşünCanım ya kadının içeriği evet güzel ama erkeğin içeriğinde hiç öyle bi sey yok Vitamin vb falan ari sütü polen ginseng var sadece içeriği çok zayıf değil mi minseo ?
Evet beni bu kadar üzen şey verdiğim çabanın karşılığında hala bu kadar bencil olması zaten. Kıçı kırık bi kadını bile uzak tutamıyor ailemizden. Geçen hafta gittim yine ben uzaklaştırma kararı çıkarttım. Benim mi yapmam gerekiyordu gerçekten ya? Tek duam bu kez tutunsun bebeğim yoksa affedemeyeceğim..Bu erkekler bazen çok oluyorlar. Bugün yarın gönlünü almaya çalışır. Ama yaşattıktan sonra gönül alsan da faydası yok işte. Bi insana emeklerinin boşa gittiğini hissettirmek en kötü şey umarım onun evladı için verdiğin uğraşlar için rabbim bebeğini sana tutundurur
Sağolasın canım benim inşallahcanım strese sokma kendini umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle.
Sürekli iyi düşünmeye çalışıyorum zaten ama o kötü his çöreklendi yüreğime inşallah canım dediğin gibidirCanim zaten testi verdikten sonra 3.gunun olmus oluyir bence hic bi sorun yok.. hemen kotu duusnmeyin.. Allah hayirlinetsin insallah.. saglikla gecirecegim diye surekli telkin ver kendine...kotu dusunceleri at..
Veririm tabii ki kuzum ve inşallah iyi haberler veririm. Benim derdim ilgi alaka değil ki kuzum yaa ne dertlerle boğuşuyorum bi bilsen... Eşimin yaptığı hataların bedelini ben ödüyorum. Ve adam zerre suçluluk hissetmiyor. Neyse şu anda sadece bebeğimi düşünmek istiyorum zaten, bugün de olmayan sancılar başladı, ödüm kopuyor. Allahım bu kez sağlıkla bağışlasın inşallahKuzum sonuç çıkınca haber ver bize, merak ediyoruz...
Aman ya boşver eşini... erkeklerin hepsi böyle hizmet bekler, destek bekler hep ilgileneceksin.. ama bize gelince tık yok.. alıştık artık. sen içinde mutlu olmaya bak, başkasının mutlu etmesini bekleme.. sevdiğin müziği aç, şarkı söyle kahveni çayını yudumla yaslan arkana. mutlu olmak için sebep çok.. valla eşimi düşünerek moralimi bozamam...Hıhh..
Canım çektir bence hem ihtimali arttırıyor hemde bir şey varsa çıkar vakit kaybetmemiş olursun. Eşin sperm testi verdi mi?Kızlar genel muayenelerimizde eşimin de benim de bir sıkıntımız yok çok şükür ancak 6 aydır ovülasyonu ciddi takip etmemize rağmen başarılı olamadık. Çevremde herkes ilk aydan hamile kalmış gibi davranıyor insan ister istemez kafasını takıyor bi sıkıntı mı var diye o yüzden sizce özelde HSG çektirmeli miyim yoksa beklemeli miyim 1 yıl kadar?
Maşallah harika bende bakayımKuzum benim eşim düzenli kullanıyor sperm ileri sayısı bir ayda 35 milyon artmış gerisini sen düşün
Evet canım verdi şükür çok iyi. İnsan kafaya takıyor işte bi sorun varsa neden önceden öğrenmiş olamayayım diyorum senin de dediğin gibi bir de hsgden sonra hamile kalan çok oluyormuş sanırım. Teşekkür ederim cevabın içinCanım çektir bence hem ihtimali arttırıyor hemde bir şey varsa çıkar vakit kaybetmemiş olursun. Eşin sperm testi verdi mi?
Aklın takılıyorsa çektir bence ben kendim erteledim sürekli yoksa daha erken çekilirdimKızlar genel muayenelerimizde eşimin de benim de bir sıkıntımız yok çok şükür ancak 6 aydır ovülasyonu ciddi takip etmemize rağmen başarılı olamadık. Çevremde herkes ilk aydan hamile kalmış gibi davranıyor insan ister istemez kafasını takıyor bi sıkıntı mı var diye o yüzden sizce özelde HSG çektirmeli miyim yoksa beklemeli miyim 1 yıl kadar?
Yine eski eş muhabbeti mi? Uzaklaştırma aldırtacak kadar uğraşıyor mu hala? Cidden şaka gibi ya.Evet beni bu kadar üzen şey verdiğim çabanın karşılığında hala bu kadar bencil olması zaten. Kıçı kırık bi kadını bile uzak tutamıyor ailemizden. Geçen hafta gittim yine ben uzaklaştırma kararı çıkarttım. Benim mi yapmam gerekiyordu gerçekten ya? Tek duam bu kez tutunsun
Valla benim bünyem bu ateş olayına ters ya önümüzdeki ay ateş falan ölçmem benGünaydın kızlar
Jane Jetgil ateşini gördüm hadi inşallah diyorum belirtilerin de hafiften var gibi bir mucize gelir inşallah bu ay minseo senin ateşinin düşmesi de bence hiç önemli değil çünkü geçen ay düşmedi ve regl oldun bu ay düştü ve regl olacaksın diyemeyiz
Bense sabah ilk uyandığımda ateşimi ölçtüm 34.4 tü 2 derece birden düşmüş sanırım benim ayarlarım da bozuldu tekrar uyuyup birkaç saat sonra kalktım 35.8 ama çok ilginç yani yine de
selam canım , ben çatlama yapmadım. gnelde 14-16 gün geliyor diye biliyorum.Selam fiona.. sende catlatma yapmistin dimi... kacinci gunu regli olunuyor.. testim de yok adette olmadim.. en gec 17.gunu mu geliyor... senin daha oncekiler kacinci gun gelmisti..
Dün test yaptım tek çizgiydi net sanırım gebelik yokEger catlatmadan sonra 11.gunundeysen yaptir ama bazen 14.gununden sonrada kanda hcg cikabiliyor..
Meraktan çatlıyorum yaaa. bugun geliyor testlerim ama adette gelicek gibi.. karın ağrım var... 5.tuvalete gidişim.. birde bacaklarım titriyor. sanırım çatlatma iğnesinin bi etkisi.. İnşallah olmam.. en azından testi yapayım:)))selam canım , ben çatlama yapmadım. gnelde 14-16 gün geliyor diye biliyorum.
Bünyen ters ama bence temassız ölçüm yapan termometre ile de alakalı olabilir canım. Çünkü onların bu gibi bir ölçüm için doğru sonuç vermediğini söylüyorlar geneldeValla benim bünyem bu ateş olayına ters ya önümüzdeki ay ateş falan ölçmem ben
Şuan kaçıncı günündesin canım sen?Dün test yaptım tek çizgiydi net sanırım gebelik yok
Nasıl bir allahın belasıysa kurtulamıyoruz canım.. Bu arada 7 haftadır almıyor çocuğunu ama bütün derdi biziz. Gurursuz yaa, eşimin doğum gününde sırf mesaj atabilmek için yeni instagram hesabı açıyor ve mesaj şöyle "biricik kızının, bir tanecik evladının annesi olarak doğumgününü kutlamak istedim". Eşim cevap yazmamak için direniyor. Hadi diyorum karakola, yok uzak, yok 2 vasıta bilmem ne. 2 gün sonra benim doğumgünümde kızımız anneannesinden geliyor. "annee, bilmemne annem dedemi aradı, kocacığımın doğumgününü kutladım, siz de kutlayın dedi" diyor. Allahımmm tam bir tımarhanede yaşıyorum. Kızını gidip görmüyor da bunlarla uğraşıyor. Ben günlerce ağladım nelerle uğraşıyorum ben bunları haletmiyorum diye. Benim rahat kocam bişey yapmadığı gibi Bi de diyor ki canını sıkacak bişey yok, sen büyütüyorsun ve bu halde de psikolog, psikiyatrist, nörolog, eeg, mr bilmem ne ben koşturuyorum. Çok yorgunum kuzum yaaaAklın takılıyorsa çektir bence ben kendim erteledim sürekli yoksa daha erken çekilirdim
Yine eski eş muhabbeti mi? Uzaklaştırma aldırtacak kadar uğraşıyor mu hala? Cidden şaka gibi ya.
Valla benim bünyem bu ateş olayına ters ya önümüzdeki ay ateş falan ölçmem ben
Çok güzel sorun olmaması, yaşın kaç bilmiyorum ama vakitte kaybetmemiş olursun. Hele İstanbul’daysan zaten çok basit bir işlemEvet canım verdi şükür çok iyi. İnsan kafaya takıyor işte bi sorun varsa neden önceden öğrenmiş olamayayım diyorum senin de dediğin gibi bir de hsgden sonra hamile kalan çok oluyormuş sanırım. Teşekkür ederim cevabın için
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın 9 hafta olduk her sey yolunda çok şükür senin nasıl gidiyorD Duhanin annesi nasılsın canım, kaç haftalık oldun her şey yolundadır inşallah
oha ama oha ya cidden oha. eşinin pasif kalmasından yüz buluyor kesinlikle. Ağzının payını vermesi lazım o kadına bu ne cüret yahu ? sen hayırdır derler adama. resmen kızı tembihlemiş git bunları söyle diye ruh hastası. kızı bırakın 1 2 ay uğraşsın kendi hastane hastane de görsün anyayı konyayı vasıfsız ya.Nasıl bir allahın belasıysa kurtulamıyoruz canım.. Bu arada 7 haftadır almıyor çocuğunu ama bütün derdi biziz. Gurursuz yaa, eşimin doğum gününde sırf mesaj atabilmek için yeni instagram hesabı açıyor ve mesaj şöyle "biricik kızının, bir tanecik evladının annesi olarak doğumgününü kutlamak istedim". Eşim cevap yazmamak için direniyor. Hadi diyorum karakola, yok uzak, yok 2 vasıta bilmem ne. 2 gün sonra benim doğumgünümde kızımız anneannesinden geliyor. "annee, bilmemne annem dedemi aradı, kocacığımın doğumgününü kutladım, siz de kutlayın dedi" diyor. Allahımmm tam bir tımarhanede yaşıyorum. Kızını gidip görmüyor da bunlarla uğraşıyor. Ben günlerce ağladım nelerle uğraşıyorum ben bunları haletmiyorum diye. Benim rahat kocam bişey yapmadığı gibi Bi de diyor ki canını sıkacak bişey yok, sen büyütüyorsun ve bu halde de psikolog, psikiyatrist, nörolog, eeg, mr bilmem ne ben koşturuyorum. Çok yorgunum kuzum yaaa