- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
teşekkür ederim kuzum ama içim çok tuhaf yaaabekle canım azcık daha o zaman doktor ne dedyse o gün yap en iyisi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim kuzum ama içim çok tuhaf yaaabekle canım azcık daha o zaman doktor ne dedyse o gün yap en iyisi :)
BİZDE SALDIK 1 HAFTADIR ÇOK FREEYİZ AMA TEST YAPMAM LAZIM YARIN UMUDUM YOK KORKUYORUM OLUMSUZ GÖRMEK İSTEMİYORUMHahaha dur kız daha anca değerlendirme aşamasındayız yumurtlama oldu ama herhalde sanırım. Bugün boş geçip yarın da son ödevimizi yapıp biraz free takılırız artık gelsin artık bezelye mercimek mi susam mı ne geliyorsa gelsin yeter daa valla senden umutluyum ben ama bakalım kendimden umutlu değilim
Tamamdır güzelim vereyim :))) bu andan itibaren de Progestan fitili kullanmıcam. gerek yok.tamam tatlım olunca haber verirsin
Yaa kuzum 15. Gün olduysa kan versene çok heyecanlı var mı hiç belirtin?yarın 15. gün oluyor canım yarın yapmamı istemişti doktor zaten ama hiç cesaretim yok
Evet kısmet tabi işler bilemiyorum inşallah sağlıkla olsun artıkKuzum hiç öyle düşünme alakası yok yaa. Benim her ay 4 yumurta, 6 yumurta falan gelişti. Sadece bu ay tek yumurta oldu hatta bu sefer doktorum bile umutsuzca konuştu. Ama tek yumurta olduğu ay oldu, çok şükür tek olsun bizim olsun
Free olmak daha güzel valla ben planlı ilişkide geriliyorum ne xaman test yap demişti doktorun adet günün ne zaman geçtiyse bence yap kuzum yaBİZDE SALDIK 1 HAFTADIR ÇOK FREEYİZ AMA TEST YAPMAM LAZIM YARIN UMUDUM YOK KORKUYORUM OLUMSUZ GÖRMEK İSTEMİYORUM
Hepimiz öyleyiz kuzum biraz sabırla çokça duayla bu imtihanı el birliğiyle atlatacağız ve bizimde evlatlarımız olacak hayırlısıylaAyy ne güzel olur canım ağzından bal damlıyor kısmet bakalım gerçekten her ay heveslenip olmayınca yoruluyor insan heveslenmeye bile korkuyor
Hahahah hep böyle oluyoruz ya bu sefer hepimizin umudu tutar inşallah
Hahahah canım benim sağol valla umutların gerektirdiğini yapıyoruz ama kısmet tabi her ay 4 yumurta gelişip gebelik olmayınca ben haliyle pek umutlanamıyorum
benim 14. günüm 30 Marttı, test negatifti. Bekledim BAT (2 Nisan) gelsin geçsin hatta, 1 hafta sonra (5 Nisan) testi sabah yaptım yine negatif. Artık tüp süreci başlıcak bakalım, ya nasip :) negatifse negatifmiş.. zorlamanın alemi yok.inşallah hamileyimdir ama test yapmaya cesaretim yok ama içimden ses yok diyor olmadı herkeste beni bu aralar hamile görüyor yaaa
iyi de kuzum bu testte 2. çizgi hafifi silik görünüyor, ben mi yanlış görüyorum acaba ?????Benim dün olması gerekiyordu normalde bir gün önce test yaptım 3 nisanda silik çıktı dün tekrarladım bariz negatif ben artık çok sıkıldım gerçekten yine mi kimyasal oldu test mi bozuktu bilmiyorum. Testi de ekliyim hatta bata 1 gün kala olanı
Kuzum iki tarafta da sıkıntı varsa, en kolayı stres fln cekmeden tüpe geçin, hem ICSI tekniğiyle en kaliteli sperm seçilip enjeksiyon yapılıyor. Kafan rahat olur.Kizlar simdi benim bir yumurtam oluştu ya sadece bir de bir buçuk yıldır olmuyor pko kaynaklı kalitesiz yumurtalarim yani . Umut etmeyim demi ya saçma sapan ümitlere kapılıyorum benim tüp bebek hariç olmaz galiba dimi malum esimin de yüksek baş anomalisi var
Allah allah neymiş bu macun böyle... Yurtdışına da gönderirler mi acep?Eşimle ben kullanıyoruz aradaki farka inanamazsın benim kistim vardı ya doktor doğum kontrol hapı vermişti
Ben o sıra macunda kullanıyordum macunun ikinci ayındaydım
Hem kistim gitti hemde 3 tane yumurta oluştu
Eşimede öylesine vitamin olsun diye almıştım
Spermleri tavan yapmış resmen
Hastanede laboratuvardaki abla içeri çağırdı bizi siz ne yaptınız ne kullandıysanız bizede söyleyin dedi
6 NİSANDA YAP DEDİ CANIM 15. GÜN OLUYOR YARIN AMA KUZENİMİN 17. GÜNDE BİLE ÇOK AŞIRI SİLİK ÇIKMIŞ YOK GİBİ DEDİ 18. GÜNDE KANDA ÖĞRRENMİŞ O ZAMAN BİLE DÜŞÜK ÇIKMIŞ DEĞERİ DAHAYaa kuzum 15. Gün olduysa kan versene çok heyecanlı var mı hiç belirtin?
Evet kısmet tabi işler bilemiyorum inşallah sağlıkla olsun artık
Free olmak daha güzel valla ben planlı ilişkide geriliyorum ne xaman test yap demişti doktorun adet günün ne zaman geçtiyse bence yap kuzum ya
BENİM BAT 9 NİSAN KUZUM 9 UNDAMI YAPSAM YOKSA YARIN YAPSAMMI DÜŞÜNCELERDEYİM BİZİMDE OLMAZSA AŞILAMA OLACAKbenim 14. günüm 30 Marttı, test negatifti. Bekledim BAT (2 Nisan) gelsin geçsin hatta, 1 hafta sonra (5 Nisan) testi sabah yaptım yine negatif. Artık tüp süreci başlıcak bakalım, ya nasip :) negatifse negatifmiş.. zorlamanın alemi yok.
VALLA BELİRTİ ARARSAM ÇOK 1 HAFTADIR KASIKLARIM ADET OLCAKMIŞIM GİBİ AĞRIYOR SÜREKLİ AKŞAMLARI ERKENDEN UYKUM GELİYO 9:30 DEMEDEN UYUYA KALIYORUM EN SEVDİĞİM KAHVE BİLE BANA TATSIZ GELİYOR İÇESİM GELMİYOR AĞZIMIN TADI YOK GEÇEN HAFTA KABIZDIM BU HAFTA GEÇTİ AMA DİNLERSEM ÇOK ŞEY BULCAM DAHA YARIN 15. GÜN OLUYOR AMA KUZENİME 17. GÜN YAP DEMİŞLER BANA NEDEN 15 ÇÖZEMEDİM 17 SİNDE ONUN ÇOK AŞIRI SİLİK ÇIKMIŞ ZOR GÖZÜKÜYODU DİYOYaa kuzum 15. Gün olduysa kan versene çok heyecanlı var mı hiç belirtin?
Evet kısmet tabi işler bilemiyorum inşallah sağlıkla olsun artık
Free olmak daha güzel valla ben planlı ilişkide geriliyorum ne xaman test yap demişti doktorun adet günün ne zaman geçtiyse bence yap kuzum ya
Yok giiii benden umutlanma kuzum zira ben yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum korunacağım galiba bu iş stresi korona belası beni çok tedirgin ediyor hamile kalsam da sağlıklı bi hamilelik geciremeyecegim stresten cocuga da yazık olacak en iyisi biraz daha bekleyelim bakalım o arada belki aşımı falan olurum çünkü bi de o mevzu var ve aklimi çok karıştırıyor aşıyı olup beklemek mi bi sure yoksa hamilelik dusuncesiyle aşıyı ertelemek mi bilemedimThank youuu ben de senden umutluyum
İçerikler hemen hemen aynı ama ben ondan hiç almadım hep bundan aldım nedense bunda folik asit te var
herkesin bünyesi farklı canım, doktor ne dediyse ona uy bence.BENİM BAT 9 NİSAN KUZUM 9 UNDAMI YAPSAM YOKSA YARIN YAPSAMMI DÜŞÜNCELERDEYİM BİZİMDE OLMAZSA AŞILAMA OLACAK
DOKTOR 6 NİSANDA DEDİherkesin bünyesi farklı canım, doktor ne dediyse ona uy bence.
Evet bu testi yaptıktan sonraki gün negatif geldiiyi de kuzum bu testte 2. çizgi hafifi silik görünüyor, ben mi yanlış görüyorum acaba ?????
Yurt dışı gönderimi var mı bilmiyorum kuzum ama aldığım sayfanın linkini tekrar koyayım istersenAllah allah neymiş bu macun böyle... Yurtdışına da gönderirler mi acep?
Dualarına amin diyerek katılıyorum.Kizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler