Aman nolucak düşünüp almışsın gayette güzel ürünler var.Kimse bilmiyor kiPinti diyorlarmış arkamdan bir de düşünsene ahshhshsjd
Ben içtim canım yaKızlar ya hsg den sonra verilen antibiyotiği dün gece unuttum içmeye sabah 10da içtim saati şaştı yani. 3gün içmiş oldum. Gerisini içmesem olur mu ki
Çok baş ağrısı yaptı
Genelde sperm sayısı düşük olanlara yapılıyormuş kuzum ama normal olarak yaptıranlarda varMinik mucizem merak ettiğim çipli aşılama ney acabaöğrenebilir miyim?
Kuzum bakÖğrenince bana da etiket koyar mısın canım rica etsem ben de mikrocip düşünüyorum
Daha emzik biberon araştırmasına girmedimbibs emzik hele her renginden istiyorum gahahhana
Olabilir canım,bir doktortan dinlemiştim. Her embriyo kendine hastır, bazı embriyolar çok agresif olabilir annesinin rahmini delen embriyo bile gördük demişti. Sanırım bi hamileliğin diğerini tutmaması da buna bağlı tamam embriyonun karakteri ile alakalıBelki de kimyasal olduğu için öyleydi hem herkesin her hamileliği de farklı oluyor. Belli olmaz hem bata kadar ümit bitmez
Ben de hiç öyle düşünmem bence düşünmesi yeter bana gelen hediyenin markasına bile bakmak aklıma gelmezAman nolucak düşünüp almışsın gayette güzel ürünler var.
Hem biri bana ne alırsa alsın öyle düşünmezdim hiç.
Sen de rapor için mi başvuracaksın. Devlette birkaç defa sperm örneği verildiğini bilmiyordum. Biz 2,5 aydır devlette eşimin genetik test sonucunu bekliyoruz. Tüpçü bilsek de bir şey değişmeyecek dedi ama ürolog aklımıza soktu gidip yaptırdık öyleEvet duymuştum birkaç kere diye, her ayda 1 kere alsalar birkaç ay sürecek sanırım. Sonucu güzel olsunda beklenir artık napalım
Kendi bebem pazardan giyinsin artık. Donumuza kadar alıyor canım evladımboşver milleti sen kendini düşün. Kendi bebene alırsın h&m’den
Ben de düşünmem de başkasına alırken daha bir hassas davranıyorum. Saçma aslındaAman nolucak düşünüp almışsın gayette güzel ürünler var.
Hem biri bana ne alırsa alsın öyle düşünmezdim hiç.
valla burada benim gördüğüm koca başlı bir yılan...Kızlar, kahvemin dibinde yüğğreyim hep kabarık çıkıyordu. Sana kabaran bir şey var derlerdişimdi de resmen kese oluşmuş plasentası da yukarda gayet sağlıklı maşallah bebem
canım bu dozaj çok ama ya.. fazla düşmüş bence de. Ben de kullanıyorum 50lik ama suan 0,5 lerde benimkisi, dr ideal dedi.Evet kuzum euthyrox 100 lük vermişti en son ilk 50 başladım sonra 75 yaptı en son gittiğimde de 100 yapmıştı 1 ay öncesi
Aman kuzu senin beben olunca kimse öyle hassas düşünmücek emin ol çok yorma kafanı al geç bişiBen de düşünmem de başkasına alırken daha bir hassas davranıyorum. Saçma aslında
Evlenirken gördüm bunu ama hatalarımdan ders alamıyorumAman kuzu senin beben olunca kimse öyle hassas düşünmücek emin ol çok yorma kafanı al geç bişi
Aaa cok iyimiş ya burada ICSI tekniğine fazladan 500 euro ekle...Yumurta sayisi yeterli ama döllenmiyomu? Isci icin hemde bahcecide fazladan ucret almiyolar. Sadece bahcecide degil, bazi yerlerde almiyorlar fazladan ucret
Evet ya H&M de çok tatlı şeyler var :))ben kendime alışveriş yapmıyorum lcw dan ama bebek ürünleri çok güzel ya ben yiğenlerime falan hep orda alıyorum. Ama bütçem var dersen h&m’de 3 lü tulumlar var onlardan alabilirsin
İlk 8 küsürdü kuzum sonra 50 lik içtim 4 küsüre düştü sonra 75 lik verdi 3 lere düştü ama tekrar gittiğimde hala bu seyirde olunca 100 lük verdi 0.13 çok mu düşük demek oluyorcanım bu dozaj çok ama ya.. fazla düşmüş bence de. Ben de kullanıyorum 50lik ama suan 0,5 lerde benimkisi, dr ideal dedi.
Aa, hakketten gııı sen öyle diyince farkettim ona da benziyovalla burada benim gördüğüm koca başlı bir yılan...
Demekki normal kuzu bendede oyle olduBenim o bakma süresi uzamaya başladı işte günden güneDayanılmaz değil zaten ama Hala her seferinde "İnsan kendine nasıl iğne batırır" diye dehşete düşüyorum. Menopur yakmıyor da ağrı yapıyor. Cetrotide (çatlamayı önlesin diye verdiği) ilk günler çok yaktı, kızarıklık ve kaşıntı yaptı ama son iki gündür bir şey olmadı onda
Of evet onu hiç sorma. Yanlışlıkla göbeğime değince bile acıyor. Delik deşikDemekki normal kuzu bendede oyle oldu
Karinda vurulmadik yer kalmayincada agriyo galina
Eee yani normalle ugrasmak yerine bu daha mantikli Amma her yer yapar mi O var ?Genelde sperm sayısı düşük olanlara yapılıyormuş kuzum ama normal olarak yaptıranlarda var
Normal aşılamanın tutma oranı %15-20 civarıyken mikroçip aşılamanın tutma oranı %35 civarı
Ilk denemelerimde hatirlamiyorum fazladan para odicekmiydik onun icin, yapicaklarmiydi onuda bilmiyorumAaa cok iyimiş ya burada ICSI tekniğine fazladan 500 euro ekle...
Bazilari bacaga vuruyo ama ben orda kasa gelir diye korkuyorum. Karin daha kolayOf evet onu hiç sorma. Yanlışlıkla göbeğime değince bile acıyor. Delik deşik