Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum bilmiyorum ama çok zorlanıyorum. Artık iğneyi batırmak da zor gelmeye başladı. Başta deli cesaretiyle yapıyormuşum sanırım ve benim bayağı ağrı da yapıyor özellikle Menopur'da iğneyi çıkardıktan sonra başlıyor ağrı en başından beri
Bende ikincide igneyi batirirken karnima boyle bi iki dakka bakip cesaret toplayip vuruyorum. Aslinda dayanilmz bi aci degil biliyoruz ama bazen igneyi sokmak zor geliyo. Menopur yakiyo demi ?

Bende ikincide igneyi batirirken karnima boyle bi iki dakka bakip cesaret toplayip vuruyorum. Aslinda dayanilmz bi aci degil biliyoruz ama bazen igneyi sokmak zor geliyo. Menopur yakiyo demi ?
Benim o bakma süresi uzamaya başladı işte günden güne 😬 Dayanılmaz değil zaten ama Hala her seferinde "İnsan kendine nasıl iğne batırır" diye dehşete düşüyorum. Menopur yakmıyor da ağrı yapıyor. Cetrotide (çatlamayı önlesin diye verdiği) ilk günler çok yaktı, kızarıklık ve kaşıntı yaptı ama son iki gündür bir şey olmadı onda

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kendime alışveriş yapmıyorum lcw dan ama bebek ürünleri çok güzel ya ben yiğenlerime falan hep orda alıyorum. Ama bütçem var dersen h&m’de 3 lü tulumlar var onlardan alabilirsin

Lcw yeni sezon bebek ürünleri kalite ve tarz olarak zarayı ve h&m i katlar valla çok güzeller
Benim yeğenlerim de çok giyiniyor Lcw'den. Özellikle büyüğünün tören kıyafetlerini hep ordan aldırdı okullar. Güzel de şeyler var. Bebek hediyelerini bu zamana kadar hep H&M'den alıyordum ama birkaç ay önce 200'lü bir şeye aldığım tulum mont bile 300 olmuş. El kadar kumaş. Şeyini çıkarmışlar iyice

Ben de bi hamile kalayım kafa göz dalıcam 😆😆
Sabah eşime bunu attım "Benim çocuğum her şeyin en yeni ve en pahalısını hak ediyor" diye.
C2D4F588-5C47-4BF4-9F5C-47D0EB21D7A8.jpeg
O da dedi ki "35 yaşıma kadar Mercedes'e ben binemedim doğduğu gibi ne Mercedesiymiş" ahshshjsjsjsjd

Ben de bi hamile kalayım kafa göz dalıcam 😆😆

bibs emzik hele her renginden istiyorum gahahhana
Benim yeğenlerim de çok giyiniyor Lcw'den. Özellikle büyüğünün tören kıyafetlerini hep ordan aldırdı okullar. Güzel de şeyler var. Bebek hediyelerini bu zamana kadar hep H&M'den alıyordum ama birkaç ay önce 200'lü bir şeye aldığım tulum mont bile 300 olmuş. El kadar kumaş. Şeyini çıkarmışlar iyice

Valla ya kızım tüp bebe sürecindesin çok para harcama al lcwdan mis gibi tulumlar kıyafetşer var hemde uygun

İnşallah kuzum, benim de regl öncesi pek belirtim olmaz 3 4 ay öncesine kadar göğüslerim ağrırdı artık o da yok 😒 ama ilk kimyasalda bütün belirtiler manyak gibi vardı o yüzden orda takılı kaldım ben yine aynı olacak gibi geliyor ondan hep bişi olmayınca umutsuzluğa düşüyorum
Belki de kimyasal olduğu için öyleydi hem herkesin her hamileliği de farklı oluyor. Belli olmaz hem bata kadar ümit bitmez 🤗

X