Sakin ol heyyyİki gündür iğne kaşıntı, yanma ve kızarıklık yapıyor diye çıldırıyordum. Bugün de "Neden hiçbiri olmadı, bir şeyi yanlış mı yaptım?" diye çıldırdım. Ne güzel deliriyorum ya Rabbim sen büyüksün
Bende stres olmaz ya. Ben stresin ta kendisiyimSakin ol heyyyBelkide vücudun alıştı reaksiyon vermiyor.. stres yapma kendine stres çok önemli bu yolculukta
Bence baktir cnm nasilsa gidiyorsun kan vericeksin... sonucunu bizede bildir cnm..merhaba canımm yok ben hiç bişey yapmadım daha kuzenim 12. günde öğrenmiş ama ben hem heyecanlıyım hem korkuyorum ya acaba varmı diye yarın troid için doktora gideceğim acaba onuda baktırtsammı ki ya içim çok tuhaf
Bu saat oldu hala çıkmadı sonuç deli olucam.Bakalım ya daha bir ilkinin burnunun ucunu göremedik. Oralara çok var. Çıktı mı sonuç?
Baskın yapalımBu saat oldu hala çıkmadı sonuç deli olucam.
Aaa çok geçmiş olsun canım inşallah eşine bulamamıştır iyi yapmışsın annene giderekKızlar bende anneme geldim pılımı pırtımı toplayıp karantinada burda kalıcam 3-4 gün ,esimin yakın iş arkadaşları pozitif çıkmışÖnlem alalım dedik ,eşimin gidecek bir yeri yok.Mecbur ben cıktım.Çok hızlı bulaşıyor bu son tipi ,dünyaca şu beladan kurtulalım inşallah tez vakitte
Bizim uygun fiyatlı bi toptancı ile anlaşıp huni sipariş etmemiz lazım acilenİki gündür iğne kaşıntı, yanma ve kızarıklık yapıyor diye çıldırıyordum. Bugün de "Neden hiçbiri olmadı, bir şeyi yanlış mı yaptım?" diye çıldırdım. Ne güzel deliriyorum ya Rabbim sen büyüksün
Hoş geldiiin. Benim de sapıtık bir şeydi ilk gittiğim gün. Reçeteyi bile yazamadılar. Doktor baktı, doza karar verdi ama kanama başlayınca tekrar gittim, öyle yazdılar ilaçları. Stresten demişlerdi banaminseo @NealStreet U Uzaygemisi35
Otele geldik bebisler sagolunn
Yarin doktora gidicem ama ben daha regl olmadim. Lekelenmem kesildi
Hoşgeldin sefalar getirdin canımcııımminseo @NealStreet U Uzaygemisi35
Ben senelerdir huniliyim de yetmiyor demek ki artık. Direksiyon mu alayım ne yapayım bilemedimBizim uygun fiyatlı bi toptancı ile anlaşıp huni sipariş etmemiz lazım acilen
Aay tam yapacakken sokamadim sagolsun esim yaptı.Hadi gözünaydın canımiğneden hiç korkma çok basit girdiğini bile anlamıyorsun.. ben ikinciyi hastane tuvaletinde ayakta şipşak yapmıştım düşün yani o kadar kolay
Canim benim hoş geldinnnn iki kişi dön inşallah buradanminseo @NealStreet U Uzaygemisi35
İyi olmuş ya ona şükürAay tam yapacakken sokamadim sagolsun esim yaptı.
Canim benim hoş geldinnnn iki kişi dön inşallah buradan
Hadi geçmiş olsun. Ödül olarak daya macunuAay tam yapacakken sokamadim sagolsun esim yaptı.
merhaba gayet iyi, neye sorun var demiş ki bence gayet güzelMerhaba
Kadın dogum doktoru eşimin değerlerini sıkıntılı olabilir dedi ama değerler de normal yazıyor. Anlayan birisi yorum yapabilir mi ? Çok makbule geçer
İyi olmuş ya ona şükürHadi güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar sagolun inşallah olur bi kaç yumurta olsa iyi olurdu ama hayırlısı esimin morfoloji ne durumda baktiramadik baş anomali Insallah hafiflemistir yumurtayı delemiyormus. Kuzum bugün ilişki olmasın dedim ben asıl 36 saat sonrası önemli deniyor ya esim uc gün ilişki olayında olmuyor biliyorsun günleri iyi dengelemem lazım malum sorunlar var biliyorsunHadi geçmiş olsun. Ödül olarak daya macunu
Mahallenin muhtarlarında mı vardı o direksiyonlu deliBen senelerdir huniliyim de yetmiyor demek ki artık. Direksiyon mu alayım ne yapayım bilemedim
Doktora deseydin keşke belki ona göre belirli gün ve saat önerirdi. Ben de 36 saat sonrası önemli diye biliyorum ama bir kez olacaksa hangi güne denk gelsin diye sen sorabiliyorsan sor yine de. Macunu alsa da kabul etmez mi üç günü?Kizlar sagolun inşallah olur bi kaç yumurta olsa iyi olurdu ama hayırlısı esimin morfoloji ne durumda baktiramadik baş anomali Insallah hafiflemistir yumurtayı delemiyormus. Kuzum bugün ilişki olmasın dedim ben asıl 36 saat sonrası önemli deniyor ya esim uc gün ilişki olayında olmuyor biliyorsun günleri iyi dengelemem lazım malum sorunlar var biliyorsun
Evet. Yaştan kurtarmaz belki hatırlamazsın diye demedimMahallenin muhtarlarında mı vardı o direksiyonlu deli