Günaydınnnn canımm kızlar
Aaa bilmiyordum ben kaçırmışım.
Cartedor çok heyecanlandım senin için dualarım seninle çok güzel geçsin İnşallah bilgilendir bizi de
Günaydın canım iğnenin içinde 10 gün etkisi kalır yazıyor. Hatalı pozitif verebilir diye. Ama bence 14. Günü beklemek en iyisi. Ben hatta o günü görürsem direkt kan vermeyi düşünürüm garanti olsun diye
inşallah seninledir bebiş. Bu arada fazla testin varsa her gün yapabilirsin hem iğne etkisinin gidip gitmediğine hem de koyulaşma olacak mı diye bakarsın
Hellöö kuzum valla azcık uzaklaştım buralardan. İşlerim çok aksıyor bi de başka sorunlar da oldu. Uzaktan girip arada takip ediyorum. Az önce çatlatma iğnemi vuruldum bakalım. 4 yumurtadan biri ikisi döllenir inşallah artık.
Sen de başlamışsın yeni tedaviye harika. İnşallah bu ay sonuç alırsın beybi. Bu şekilde olan vardı canım hatta adete geliyormuş yumurtlaması. Bu düzelmeden olmaz demiş Dr. Ama şimdi bu kullandığın yumurta geliştirici ilaçlar bence onu düzene sokacak. Bir de belki ekstra rahim duvarı kalınlaştırıcı progestan falan verir bilmiyorum. Çok ilginç yani üstelik bu klomende daha çok görülür rahim duvarını incelttiği için. O nedenle bazı doktorlar direkt femara tercih ediyor o inceltmiyormuş.
Canım evet çok pahalı ama orası uygun sayılır yine çünkü 350 400 arası değişiyor fiyatları burda da.