Evt bir sürü doktora gittim herkes başka bişey söylüyor deliricm artık gerçekten, histeroskopi konusu çok mantıklı geldi bana ben kesinlikle istiyorum ztn, bu en son histeroskopi için gittim doktor zaten tüp bebekçi, ama o bile bakmadan histeroskopiye gerek yok dşrek tüp yaparız dedi, yoktur darlık falan dedi
Yokturla olacak iş mi 1buçuk senedir uğraşıyorum burda her ay doktor her ay bişey nası rahat rahat konuşuyolar bazen deliriyorum, kesinlikle darlık tüp bebek yapılırken de sıkıntı çıkaracak bencede, embriyo transferinde ağrı olacak geçemeyecekler rahim kasılıcak başarısını etkilicek, histeroskopi önermesi gerekiyodu diye düşünüyorum ama direk tüp bebek yapalım dedi diğer doktorlar kesinlikle önce histeroskopi önerirken, bu belirsizlik insanı mahvediyo
Klomen rahmi incelttiği için aşılamada ya da ymurta takibinde kullanmayı tavsiye etmiyorum dedi görüşmeye gittiğim tüp bebek doktoru, iğneler kesinlikle daha etkiliymiş
Israrla iğne isteyin, sizin durumunuza göre doktor ne verir bilmiyorum ama letu önermişlerdi bana, yukarda yazdığım gibi tüp bebek doktorları klomeni rahim incelttiği için kullanmıyormuş pek, doktorun ağzından duydum bunu, bi çabalayıp uğraştıkça sanki bişeyler ters gidiyor vallahi bn de aylardır tırmalıyorum yani sürekli bir belirsizlik çıkıp duruyo, Allah beterinden korusun