Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence pik olmuş canım günaydın 3-4 gün değerlendir derimKızlar Günaydınlarr
Bu ay ilk kez ovülasyon takibi yaptım. Gereksiz olduğunu düşünürüm hep ama artık denemeler başarısız olunca bir de bakayım günler tutuyor mu diye. Bugün pik görünüyor değil mi çatlama bugün olur mu, bugünü mü yarını mı değerlendirmek lazım bir el atın
isterseniz biraz bekleyin kardeşim gebeliğini bat den 8 gün sonra öğrendi inşallah hamilesinizdirKızlar 31inde test yaptım negatif çıktı Bat bugün ancak pek regli olacak gibi de değilim. Testte daha gözükmüyor olabilir mi?
Canım bugün, yarın ve bir sonraki gün değerlendirmen için önemli.
bence pik olmuş canım günaydın 3-4 gün değerlendir derim
İnşallah öyle olur. İğneler beni biraz zorluyorKaygı falan yok ne kaygısı sen diyorsun birde bunu.. Herşey güzel olucak iyi düşün iyi olsun
canım herkreste iğne etkisi farklı oluyormuş ama 13-14 te geçmiş olur bence, kullanmadjm ben hiç ama yanıltmiym seni :)kızçelerrr günaydııınn bugün çatlatma iğnesinden itibaren 11. günüm çok heyecanlıyım inşallah yavrum benimledir bu zamanda test yapııp öğrenen varmı benim gibi ?
İnşallah teşekkür ederimisterseniz biraz bekleyin kardeşim gebeliğini bat den 8 gün sonra öğrendi inşallah hamilesinizdir
evet hemşirede 6 nisanda dedi ama erken öğrenenleride görünce insan merak ediyor çok heyecanlıyımgünaydın herkese
canım herkreste iğne etkisi farklı oluyormuş ama 13-14 te geçmiş olur bence, kullanmadjm ben hiç ama yanıltmiym seni :)
bence erken de yapabilirsin biraz ya 4 ü ideal benceevet hemşirede 6 nisanda dedi ama erken öğrenenleride görünce insan merak ediyor çok heyecanlıyım
İğne etkisi bende 10. Gün geçmişti canım ama herkeste farklı oluyor istersen Bi 2 3 gün daha beklekızçelerrr günaydııınn bugün çatlatma iğnesinden itibaren 11. günüm çok heyecanlıyım inşallah yavrum benimledir bu zamanda test yapııp öğrenen varmı benim gibi ?
Bu üç günü değerlendir canım eşinde sperm sorunu yoksaKızlar Günaydınlarr
Bu ay ilk kez ovülasyon takibi yaptım. Gereksiz olduğunu düşünürüm hep ama artık denemeler başarısız olunca bir de bakayım günler tutuyor mu diye. Bugün pik görünüyor değil mi çatlama bugün olur mu, bugünü mü yarını mı değerlendirmek lazım bir el atın
günaydın canım nasılsın kızlar ben bir gün hafif pembemsi bir kanama yaşadım dünde bir damla bir damla yine aynı şekil bugün bişey yok anlamadım hiçbişey doktoruma bir danışsam mı ? hoş ocak ayında gttiğimde bir damlada olsa adet adettir demişti.kafam çok karışık bilemedimGünaydın tekrar kızlar durumunda değişiklik olan varsa güncellesin beni Regl olanlardan yeni tarih bekliyorum.
@Mimariye 20.03.2021 9 AY GECİKME zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @Umuttllu 26.03.2021 31 AY GECİKME Zeymuss0103 01.04.2021 12 AY niw 02.04.2021 7 AY C Cilek95 02.04.2021 6 AY
Bat 30NisanGünaydın tekrar kızlar durumunda değişiklik olan varsa güncellesin beni Regl olanlardan yeni tarih bekliyorum.
@Mimariye 20.03.2021 9 AY GECİKME zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @Umuttllu 26.03.2021 31 AY GECİKME Zeymuss0103 01.04.2021 12 AY niw 02.04.2021 7 AY C Cilek95 02.04.2021 6 AY
Aynen cnm hayırlısı bakalimişçinin ve emekçinin bayramı he emeklerinin karşılığını alırsın inşallah diyelim o zaman
selam canım çatlatmayıda sayarsak dün 11.günümdü hiç bişey çıkmadı 12. gün sabah saat 6 gibi uyandım test yaptım ama bekleyemedim hemen uydum sabah 8de kalktım bi baktım 2.çizgi silik çıkmış.. senin nasıl idrar testlerin paylaşırmısın.. kan testimi yaptırdın yoksa sen?kızçelerrr günaydııınn bugün çatlatma iğnesinden itibaren 11. günüm çok heyecanlıyım inşallah yavrum benimledir bu zamanda test yapııp öğrenen varmı benim gibi ?
Gebelik testi yaptın mı canım?günaydın canım nasılsın kızlar ben bir gün hafif pembemsi bir kanama yaşadım dünde bir damla bir damla yine aynı şekil bugün bişey yok anlamadım hiçbişey doktoruma bir danışsam mı ? hoş ocak ayında gttiğimde bir damlada olsa adet adettir demişti.kafam çok karışık bilemedim
yok canım yapmadım zaten normal reglm 2 nisandı ama 30 martta gelnce snrm erken oldm die düşndm birde pek cesaret edemyorm açkcası daha önceden hep negatif oldğndan cesaretm yok inanGebelik testi yaptın mı canım?
Bu üç günü değerlendir canım eşinde sperm sorunu yoksa
Ben bugün çok uyumuşum yaa Günaydın canimmmm ve Günaydın canım kizlarGünaydın kızlar
@cukulatam @Duygu933 zeynep-ahmet yildizsavascisi fiona13 @NealStreet @mell_in_shell Miss Bride @ipek_annesi @Cartedor @sleepy05 @sim84sim @evrem92 @Mordus U Uzaygemisi35 ve etiketlemeyi unuttuğum kim varsa