Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Biraz stresli geçti canım valla ne yalan söylim damar yolu falan açtılar konstrat maddeye alerjim olursa anında mudahale etmek için o damar yolunu açmak daha stresliydi. Damarlarım ince normalde ne zaman kan aldırsam heryerimi deliyorlar en son elimin üstüne açtılar 2 kişi zar zor. Ondan sonrası doktor geldi lafa tutalım hesabı beni konuşturmaya çalıştılar. Sedyenin ucunda da ayaklık var resmen ayaklarımı bağladılar kemerle. Bir an vazgeçiyorum demek istedim kollarımdan da kan fışkırınca 😔 daha sonra o Rahim ağzını açtıkları şeyi yerleştirdi dünyanın batikonunu döktü temizledi falan derken baktım makine ötüyor ilacı veriyor 🤦‍♀️ 2 3 kere çığlık attım sonra hemen bitti zaten. Çok sabrettim bitsin gitsin diye çok şükür açık da çıktı. 20 dk beklettiler rapor Cd verip yolladılar. Memnun kaldım. İnşallah hayırlara vesile olur.

Herkesin gönlünden ne geçiyorsa allahım bekletmeden bu ay sevindirsin herkesi inşallah 🌸🌸🌸🙏🙏🤗🤗🤗🤗
Allah Allah o nasıl bir eziyetmiş ya :sopa: .. iyi dayanmışsın kuzum.. İnş vesile olur da bu ay güzel haberler alırsın :)))

Mordus Mordus rahim filmi çekilmişsin geçmiş olsun iyi çıkmasına sevindim 🙏 kötü doğum tecrübenden sonra rahimde sorun olmaması çok güzel 🙏

Merhaba kızlar, daha önce de sormuş olabilirim ama belki bir gören olur yine sorayım, rahim ağzı darlığı olan ve bu yüzden histeroskopi olan var mı aramızda?

Merhaba kızlar, daha önce de sormuş olabilirim ama belki bir gören olur yine sorayım, rahim ağzı darlığı olan ve bu yüzden histeroskopi olan var mı aramızda?
Canım sanırım Ayseee1987 Ayseee1987 de darlık vardı aşılama da Bi sıkıntı yaşamıştı hatta. Rahim ağzı darlığı mı tespit edildi, nasıl anlaşıldı hsg de mi? Bazı doktorlar bunu sorun olarak görürken bazıları spermin geçeceğini savunuyorlar. Ama bence böyle bi sorun varsa orayı açmak mantıklı geliyor bana

Canım sanırım Ayseee1987 Ayseee1987 de darlık vardı aşılama da Bi sıkıntı yaşamıştı hatta. Rahim ağzı darlığı mı tespit edildi, nasıl anlaşıldı hsg de mi? Bazı doktorlar bunu sorun olarak görürken bazıları spermin geçeceğini savunuyorlar. Ama bence böyle bi sorun varsa orayı açmak mantıklı geliyor bana
Canım bende darlık yoktu ama rahim ağzı sola bükük duruyormuş, aşılmada spermler ilerlemeyince doktor kontrolünde normal olması gereken pozisyona getirdi.
Evet bazı doktorlar bunun normal olmasını söylese de, o doktor bak aşılmayla bile sperm rahim ağzından ilerlemedi demekki sperm burdan geçemiyormuş demişti.
Lumix Lumix detayları biliyor canım.
Sen nasılsın minseo minseo gebeliğin oluşmaması adına sebep fln öğrenebildin mi?

X