Aynen öyle gönlümüzce olsun hersey inşallahBende hep kaçar eder zannederdim benimde hep aynı yumutlamam takvimdekiyle birde yumurtlama belirtilerim aynı zamanlarda. Nasip canım nasip ötesi konuşulup tartışma olacak birşey değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle gönlümüzce olsun hersey inşallahBende hep kaçar eder zannederdim benimde hep aynı yumutlamam takvimdekiyle birde yumurtlama belirtilerim aynı zamanlarda. Nasip canım nasip ötesi konuşulup tartışma olacak birşey değil
Allah Allah o nasıl bir eziyetmiş ya .. iyi dayanmışsın kuzum.. İnş vesile olur da bu ay güzel haberler alırsın :)))Biraz stresli geçti canım valla ne yalan söylim damar yolu falan açtılar konstrat maddeye alerjim olursa anında mudahale etmek için o damar yolunu açmak daha stresliydi. Damarlarım ince normalde ne zaman kan aldırsam heryerimi deliyorlar en son elimin üstüne açtılar 2 kişi zar zor. Ondan sonrası doktor geldi lafa tutalım hesabı beni konuşturmaya çalıştılar. Sedyenin ucunda da ayaklık var resmen ayaklarımı bağladılar kemerle. Bir an vazgeçiyorum demek istedim kollarımdan da kan fışkırınca daha sonra o Rahim ağzını açtıkları şeyi yerleştirdi dünyanın batikonunu döktü temizledi falan derken baktım makine ötüyor ilacı veriyor 2 3 kere çığlık attım sonra hemen bitti zaten. Çok sabrettim bitsin gitsin diye çok şükür açık da çıktı. 20 dk beklettiler rapor Cd verip yolladılar. Memnun kaldım. İnşallah hayırlara vesile olur.
Herkesin gönlünden ne geçiyorsa allahım bekletmeden bu ay sevindirsin herkesi inşallah
İnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin İnşAllahYaa ne güzel bize de nasip olur mu
Ay ne güzel bir düşünce amin İnşaAllah canım yaminseo gelince güzel bir haberle geliyormuş, ardından herkes eteğindeki kurtları dökünüp bizde hamileyiz diyoruzdur hep bir ağızdan :)))) ne güzel olur
Ah ah inşallahminseo gelince güzel bir haberle geliyormuş, ardından herkes eteğindeki kurtları dökünüp bizde hamileyiz diyoruzdur hep bir ağızdan :)))) ne güzel olur
Ben biraz kafa tatilindeyim diğer kızlar ne alemde bilmiyorumKızlar nerdesiniz ya
Melisin yedek alternatif isimler buldum ama koca radarında kalabilir siz de bi bakın bakalım hangilerini beğeneceksiniz; Melis, Dide, neva, pera, ipek, name, veramell_in_shell kıza isim buldunuz mu?
Neva yı söylemek biraz zor sanki ipek ve vera yı sevdim benMelisin yedek alternatif isimler buldum ama koca radarında kalabilir siz de bi bakın bakalım hangilerini beğeneceksiniz; Melis, Dide, neva, pera, ipek, name, vera
Canım sanırım Ayseee1987 de darlık vardı aşılama da Bi sıkıntı yaşamıştı hatta. Rahim ağzı darlığı mı tespit edildi, nasıl anlaşıldı hsg de mi? Bazı doktorlar bunu sorun olarak görürken bazıları spermin geçeceğini savunuyorlar. Ama bence böyle bi sorun varsa orayı açmak mantıklı geliyor banaMerhaba kızlar, daha önce de sormuş olabilirim ama belki bir gören olur yine sorayım, rahim ağzı darlığı olan ve bu yüzden histeroskopi olan var mı aramızda?
İzninle fikrimi söylemek isterim : Melis, İpek, VeraMelisin yedek alternatif isimler buldum ama koca radarında kalabilir siz de bi bakın bakalım hangilerini beğeneceksiniz; Melis, Dide, neva, pera, ipek, name, vera
Neva veya ipek güzelMelisin yedek alternatif isimler buldum ama koca radarında kalabilir siz de bi bakın bakalım hangilerini beğeneceksiniz; Melis, Dide, neva, pera, ipek, name, vera
Canım bende darlık yoktu ama rahim ağzı sola bükük duruyormuş, aşılmada spermler ilerlemeyince doktor kontrolünde normal olması gereken pozisyona getirdi.Canım sanırım Ayseee1987 de darlık vardı aşılama da Bi sıkıntı yaşamıştı hatta. Rahim ağzı darlığı mı tespit edildi, nasıl anlaşıldı hsg de mi? Bazı doktorlar bunu sorun olarak görürken bazıları spermin geçeceğini savunuyorlar. Ama bence böyle bi sorun varsa orayı açmak mantıklı geliyor bana