Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Valla bende de yok rahatlık 🙈 smear testi daha önce birçok hastane ve özel doktorda yaptırdım. Hiçbirinde sistemde gözükmğyor sonuç. Bana iyi çıktı diyorlar kapanıyor konu. Geçen ben de dedim hatta elimde hiç yok sonuç diye. Çıkmıyor hastane sistemlerinde niyeyse.

Çok güzel sevindim inşallah doğuma kadar sıkıntısız ilerleyecek 🥰

Bence doktorun iletişim kurulabilen biriyse yaptır gerçekten aklında kalmasın bir de daha ileri aşamalara geçiyorsun varsa bir şey baştan önlem alınır daha güvenli olur. Bu şekilde aşılama bence de çok mantıklı inşallah hemen sonuç alırsın sağlıkla 🥰 Corona malesef hepimizi mahvetti bu süreçte

🤣🤣 Net cevap vercem bundan sonra sana böyle 🤣

Aynen canım bunu ayırt etmen de güzel. Ama bunu ayırt edebiliyor olman da ayrı bir kaygı zaten 🙈 vücudunu aşırı yokluyor olduğun anlamına geliyor sonra al sana panik bozukluk. Bence şu an başka gir şey karıştırma astımını söyle tüpçülere yeter. Kurcalatma daha da. Kaygılanma deyince kaygılanılmasa keşke ama öyle olmuyor. İnşallah zamanla başa çıkacağız bununla da.

Ben de beğendim 🤣 napayım değerlerle mutlu oluyorum işte progesteronu söyledi yine doktor gayet iyi çıkıyor sende başka bir durum yok falan diye rahatlatıyor ama ben yine aynı🤣

D baya düşük ya ama neden doktor şimdiye kadar bakmadı illa biz mi söylicwz. İşte böyle olunca gel de araştırma baby sonra bana kızıyon 🙈 ben de üwtelik birkaç aydır beslenmeme baya dikkat ediyorum ilk zamanlar kim bilir kaçtı diye düşündüm. Demiri de öyle desteklemeye çalış çünkü çoğu demir hapı zaten mideyi mahvediyor sana gelmez o iyisini bulana kadwr. İğneyle dediğin baya kalçadan iğne mi oluyorsun? Yoksa ampulü kırıp ekmeğe falan döküyorsun o mu?
Saol canım inşallah 💜💜
Oh çok şükür canım benim
Saolun kızlar sizlere de sürekli dua ediyorum. Rabbim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün 💜

Aynen canım bence de öyle sen onu düşünme artık bu görüntüler seninkinden fazlasıyla farklı zaten.. çok bariz gözüküyor o. Benim doktor çekimi yaptığında işte tüpler açık diye gidip bakmıştı. Aletleri falan çıkardı. Dedi ki bir 5 dk sonra da tekrar çekiyoruz film. Karın boşluğuna iyice dağılımına bakıyoruz. O sırada gitti. Muhtemelen tüpten geçiyor dediğin gibi ama acaba orda birikiyor mu dağılıyor mu diye görülüyor o son aşamada o yüzden yapıyorlar. Merak etme senin geçişin görüntüsü normal bunu onlar elli kere anlardı üstelik dikkatini çekerim senin filmini resmen heyet inceledi hastanede 🙈 doktorunun titizliği sağolsun 🙈
Ne kadar naif bir kız. Titizlik diyor. Halbuki ben başka şeyler derdim 🤣

Olabilir neden olmasın 😂 kıl oluyorum kuzu ya açık mı kapalı yarısı mı açık açıp açıp bakıyorum filme valla benim işlerim hep böyle muallakta kalıyor 🙄
Kız yok artık bitti gitti kapandı o konu😬 sen laparoskopi de olsan oturur ameliyatı izlersin Allah bilir 🤦 kapat o konuyu önüne bak artık yarısı açık mı diyor hala 🤦 muallakta kalmamış sen öyle düşünüyorsun bebeğim
Tertemiz bir negatifle yolumuza devam ediyoruz kizlar az once yaptım testi hayalet falan bile yok yani o derece temiz 😄😅bu ay da geçmiş olsun bize artık kısmet obur aylara artik
Hadi ya çok umutluydum senden aman üf 😒 ne nazlı çıktı veletler ya. Bir dahaki aya inşallah 🙏
Ne kadar naif bir kız. Titizlik diyor. Halbuki ben başka şeyler derdim 🤣
Afaffs napayım ne diyem Mahmut mu diyem 🤣

Doktorum hastane dışında 3 kadın doğumcuya sordu eşim bursada 2 kadın doğumcu 1 radyologa sordu ben hala emin değilim eşim deli oluyor 😂

Ne olması gerekiyor daha emin olman için dünya sağlık örgütü toplansın mı bi senin için 🤣?
Kesin doğurduğu çocuğa DNA testi yaptıracak bak ke-siiiin 🤣
minseo minseo
Olabilir neden olmasın 😂 kıl oluyorum kuzu ya açık mı kapalı yarısı mı açık açıp açıp bakıyorum filme valla benim işlerim hep böyle muallakta kalıyor 🙄
Muallakta kalmadı ki ya tıkalıydı ama açıldı dediler. Daha ne desin bu insanlar??? İkna ol artık. Kendine yapıyorsun böyle. Yok illa ben ikna olmam diyorsan da bir daha çektir hsg
Tertemiz bir negatifle yolumuza devam ediyoruz kizlar az once yaptım testi hayalet falan bile yok yani o derece temiz 😄😅bu ay da geçmiş olsun bize artık kısmet obur aylara artik
Hayırlısı olsun. Önünüzdeki maçlarla devam

Kız yok artık bitti gitti kapandı o konu😬 sen laparoskopi de olsan oturur ameliyatı izlersin Allah bilir 🤦 kapat o konuyu önüne bak artık yarısı açık mı diyor hala 🤦 muallakta kalmamış sen öyle düşünüyorsun bebeğim

Hadi ya çok umutluydum senden aman üf 😒 ne nazlı çıktı veletler ya. Bir dahaki aya inşallah 🙏

Afaffs napayım ne diyem Mahmut mu diyem 🤣
Doktor da sayko işte ne titizi 🤣

Peki 😔
Kesin doğurduğu çocuğa DNA testi yaptıracak bak ke-siiiin 🤣
Şşşş spoiler verme 🤫
Muallakta kalmadı ki ya tıkalıydı ama açıldı dediler. Daha ne desin bu insanlar??? İkna ol artık. Kendine yapıyorsun böyle. Yok illa ben ikna olmam diyorsan da bir daha çektir hsg
Çektircem zaten 5-6 ay sonra 😂

Benimde 12 yaşında bı kızım var ..2 yıldır ikinci eşimle evliyim bebek istiyoruz ..iki yıl içerisinde ilk gebeligimi dış gebelik olarak geçirdim sonrasında bir kimyasal düşük yaptım üçüncü gebeligimdede 10 haftalık bebeğimin kalp atışlarının olmaması nedeni ile 15 gün önce kürtaj oldum..duygularım tabi çok karisik..bu arada yaşım da 36 ..umutsuzluğa dustugum oluyor haliyle..ama tabi Allah tan ümit kesilmez..rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..isteyen herkesi biran önce bebeğine kavustursun

Benimde 12 yaşında bı kızım var ..2 yıldır ikinci eşimle evliyim bebek istiyoruz ..iki yıl içerisinde ilk gebeligimi dış gebelik olarak geçirdim sonrasında bir kimyasal düşük yaptım üçüncü gebeligimdede 10 haftalık bebeğimin kalp atışlarının olmaması nedeni ile 15 gün önce kürtaj oldum..duygularım tabi çok karisik..bu arada yaşım da 36 ..umutsuzluğa dustugum oluyor haliyle..ama tabi Allah tan ümit kesilmez..rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..isteyen herkesi biran önce bebeğine kavustursun
Çok geçmiş olsun pıhtılaşma genetik testlerinizi yaptırdınız mı? Eşinizle kan uyuşmazlığı var mı?

Çok geçmiş olsun pıhtılaşma genetik testlerinizi yaptırdınız mı? Eşinizle kan uyuşmazlığı var mı?

Pıhtılaşma yok kan uyusmazligida yok ..genetige gerek duymadı doktor..dış gebeliği farklı bı komplikasyon olarak görüyor doktor onu saymiyor..kimyasal düşük te çoğu zaman düşükten bile saymiyoruz diyor ..bu son durum içinde bebekte sorun var diyor sizde yok diyor..yani bilmiyorum..o söylüyor dinliyoruz işte..yarın kontrolüm var extra vitamin verecekmiş ..kürtaj yaptığı gün öyle soylemisti..bakalım ne onerecek

Selam canım çok geçmiş olsun. Zamanla acın azalacak yeni umutlarla yola devam edeceksin merak etme. ben de 7-8 ay önce düşük yaptım ve sonra hamile kalamadım. Yaşım da Nisanda 39. Bu hafta ben de doktora gidicem bakalım ne diyecek. Daha önce gittim yine olur dediler ama ben de acıkcası cok ümitsizliğe kapılıyorum. Senin fsh e2 değerlerine hiç bakıldı mı adetin 3. Günü. Yumurtalık rezervin nasıl ?

Pıhtılaşma yok kan uyusmazligida yok ..genetige gerek duymadı doktor..dış gebeliği farklı bı komplikasyon olarak görüyor doktor onu saymiyor..kimyasal düşük te çoğu zaman düşükten bile saymiyoruz diyor ..bu son durum içinde bebekte sorun var diyor sizde yok diyor..yani bilmiyorum..o söylüyor dinliyoruz işte..yarın kontrolüm var extra vitamin verecekmiş ..kürtaj yaptığı gün öyle soylemisti..bakalım ne onerecek
Evet dış gebelik daha farklı bi durum ama kimyasal üstüne kürtaj olunca aklıma genetik ve pıhtılaşma geldi eşinizin Morfoloji ve dna hasarı bakıldı mı spermde?

X