Valla bende de yok rahatlık
smear testi daha önce birçok hastane ve özel doktorda yaptırdım. Hiçbirinde sistemde gözükmğyor sonuç. Bana iyi çıktı diyorlar kapanıyor konu. Geçen ben de dedim hatta elimde hiç yok sonuç diye. Çıkmıyor hastane sistemlerinde niyeyse.
Çok güzel sevindim inşallah doğuma kadar sıkıntısız ilerleyecek
Bence doktorun iletişim kurulabilen biriyse yaptır gerçekten aklında kalmasın bir de daha ileri aşamalara geçiyorsun varsa bir şey baştan önlem alınır daha güvenli olur. Bu şekilde aşılama bence de çok mantıklı inşallah hemen sonuç alırsın sağlıkla
Corona malesef hepimizi mahvetti bu süreçte
Net cevap vercem bundan sonra sana böyle
Aynen canım bunu ayırt etmen de güzel. Ama bunu ayırt edebiliyor olman da ayrı bir kaygı zaten
vücudunu aşırı yokluyor olduğun anlamına geliyor sonra al sana panik bozukluk. Bence şu an başka gir şey karıştırma astımını söyle tüpçülere yeter. Kurcalatma daha da. Kaygılanma deyince kaygılanılmasa keşke ama öyle olmuyor. İnşallah zamanla başa çıkacağız bununla da.
Ben de beğendim
napayım değerlerle mutlu oluyorum işte progesteronu söyledi yine doktor gayet iyi çıkıyor sende başka bir durum yok falan diye rahatlatıyor ama ben yine aynı
D baya düşük ya ama neden doktor şimdiye kadar bakmadı illa biz mi söylicwz. İşte böyle olunca gel de araştırma baby sonra bana kızıyon
ben de üwtelik birkaç aydır beslenmeme baya dikkat ediyorum ilk zamanlar kim bilir kaçtı diye düşündüm. Demiri de öyle desteklemeye çalış çünkü çoğu demir hapı zaten mideyi mahvediyor sana gelmez o iyisini bulana kadwr. İğneyle dediğin baya kalçadan iğne mi oluyorsun? Yoksa ampulü kırıp ekmeğe falan döküyorsun o mu?